Opengesperde kut sms shemale

opengesperde kut sms shemale

Ik vroeg haar of ze zich aan de opdracht had gehouden en ze bevestigde dit. Hierop legde ik mijn linker hand op de achterkant van haar blote been en schoof deze langzaam omhoog. Onder mijn hand voelde ik hoe ze haar spieren aanspande van spanning. Mijn hand gleed onder haar rokje en over haar onbedekte billen. Anne ademde scherp in. Ik keek haar aan en gaf het bevel om haar rokje aan de voorkant op te tillen.

Ze pakte de stof met beide handen vast en onthulde haar geheimen voor me. Mijn gezicht bevond zich nu op nog geen vijftig centimeter van het poesje dat ik de avond ervoor op de webcam had gezien.

Ik liet haar een tijdje zo staan met haar rokje omhoog, terwijl mijn hand haar billen kneedde. Ze had haar opdracht goed uitgevoerd en met mijn toestemming liet ze haar rokje weer hangen. Ik zei haar dat ze de opdracht goed had uitgevoerd en naar huis mocht gaan.

Ze zou nog een email van me krijgen met een nieuwe opdracht. Tot slot legde ik haar uit dat ze me na elke opdracht of andere activiteit diende te bedanken door me een zoentje op mijn wang te geven en netjes: Mijn sletje gaf me een zoen op mijn wang en zei braaf: Daarna liep ze het lokaal uit en ging ik door met waar ik mee bezig was; het corrigeren van schriftelijk overhoringen.

Die avond stuurde ik Anne een mailtje met daarin de opdracht om die zaterdag om klokslag twee uur bij de Mc Donald's op me te wachten, slechts gekleed in een rokje, een topje en slippers. Al snel kwam de reply waarin ze schreef dat ze er zou zijn. Verder zei ze dat ze haar opdracht super spannend had gevonden en dat ze er veel zin in had om allemaal spannende dingen met mij te gaan doen.

Er waren veel dingen die ze uit zichzelf nooit zou durven doen, zoals de opdracht van vandaag, maar het gaf een veilig gevoel te weten dat ze zelf niet de keus had gemaakt en het van mij moest doen. Daarom had ze het vandaag wel gedurfd en wist ze zeker dat ze nog veel meer gewaagde dingen zou doen als ik haar daartoe zou dwingen. Ik mailde terug of ze graag wilde dat ik haar tot zulke dingen dwong en ze reageerde dat ze dit inderdaad wel zou willen.

Die zaterdag stond Anne op het aangegeven tijdstip bij de Mc Donald's. Ik liep op haar af, gaf haar een zoen op haar wang en bekeek haar eens goed. Ze had een ander rokje aan dan op school, een zwarte. Daarboven droeg ze een roze topje dat haar buik bloot liet.

Haar borsten deden de stof van haar topje flink opbollen en ik mekte dat ik niet de enige man was die mijn ogen niet van haar af kon houden. Verschillende voorbijlopende mannen bekeken het jonge meisje vanuit hun ooghoeken of draaiden ongegeneerd hun hoofd naar haar om. Mijn schoenveter zat los en ik gaf Anne de opdracht deze voor mij te strikken, waarbij ze haar benen gestrekt moest houden. Ze had prima door wat dit betekende en keek me smekend aan.

Ze begon zelfs tegen te sputteren. Stoïcijns gaf ik haar voor de tweede keer de opdracht, waarbij ik te kennen gaf dat ik het geen derde keer zou vragen. Anne aarzelde nog een seconde en boog toen voorover om mijn veters te strikken. Ik was zo gaan staan dat ze met haar rug naar de Mc Donald's stond en in de spiegeling van het raam zag ik haar korte rokje omhoog schuiven toen ze zich voorover boog. De onderkant van haar billen werd zichtbaar en ik constateerde tevreden dat ze inderdaad geen slipje aanhad.

Een aantal gelukkige mannen konden in het voorbijgaan eveneens onder haar rokje kijken. Mijn veters, die ik natuurlijk van tevoren expres los had gemaakt, waren in een nieuwe recordtijd gestrikt en Anne kwam weer overeind. Tevreden nam ik haar bij de arm en samen liepen we naar mijn auto. Toen we even later de stad uit waren en door de weilanden reden, gaf ik Anne opdracht haar topje omhoog te schuiven.

Ze schoof de roze stof omhoog en onthulde haar prachtige boezem. We naderden een dorp en het was duidelijk dat ze zich opgelaten voelde, maar terwijl we door de bebouwde kom reden, hield ze haar bovenlijf ontbloot.

Ondertussen ging ons gesprek over seks en begon ik haar grenzen te verkennen. Als ze zich geheel aan mij wilde overgeven, moest ik wel weten welke dingen ze absoluut niet wilde. Tegelijkertijd probeerde ik geen ongeluk te veroorzaken, want ik kon mijn ogen nauwelijks afhouden van haar borsten. Eenmaal door het dorp heen en weer tussen de landerijen moest ze haar rokje omhoog schuiven, zodat het tienertje nu vrijwel naakt naast me in de auto zat.

Het volgende dorp was mijn woonplaats en even later arriveerden we bij mijn huis. Ik trok haar topje weer naar beneden en stapte de auto uit. Anne volgde mij mijn huis in. In de woonkamer legde ik een kussentje op de vloer en zei: Anne knielde voor me neer. Welkom in mijn huis, ik hoop dat je hier nog vaak zult komen en dat we nog vele spannende dingen gaan doen. Vandaag wil ik je een paar dingen leren en wat regels met je afspreken. We hebben al uitgebreid gepraat over BDSM en je hebt aangegeven je bereidwillig aan mij te willen onderwerpen.

Niet omdat je masochistisch bent, maar omdat je graag spannende dingen wilt doen in mijn opdracht. Kortom, je wilt mijn onderdanige lustsletje zijn, klopt dat?

Vanaf nu zul je dat dan ook zijn en ik zal je aanspreken als sletje, kutje, teefje of waar ik maar zin in heb. Jij spreekt mij aan met U en met Meester. Als je ongehoorzaam bent, krijg je straf. Dit kan betekenen dat ik je pijn doe of iets anders onaangenaams met je doe. Het gaat er niet om dat je dit lekker vindt, ik weet dat je niet masochistisch bent.

Het is zelfs beter dat je het niet lekker vindt, want het is bedoeld als dwangmiddel om je gehoorzaam te laten zijn. Ik heb je al uitgevraagd over je grenzen en zal geen dingen met je doen of van je vragen die te extreem voor je zijn. Ga je daar mee akkoord?

Vertel nu dan maar eens wat je aan je voeten hebt. En wat had ik je gezegd dat je aan moest trekken? En aangezien ik nogal wat moest lopen en" "Hou maar op, sletje, " onderbrak ik haar. Ik heb je opdracht gegeven om slippers aan te trekken en jij dient mijn opdrachten perfect uit te voeren.

Ik begrijp dat je dit nog moet leren en om je te helpen onthouden, zal ik je nu al je eerste straf geven. Ze zei geen woord. Ik pakte haar haren vast en gaf haar bevel op te staan.

Ze stond op en terwijl ik haar haren stevig vasthield, dirigeerde ik haar voor me uit naar de eettafel. Ik zei dat ze voorover moest buigen met haar handen op tafel en haar kont naar achteren.

Nadat ze de gewenste pose had aangenomen, ging ik achter haar staan, tilde haar rokje op en legde dit op haar rug. Er volgde een korte uitleg van de straf. Een spanking met de blote hand. Direct hierop liet ik mijn hand hard neerkomen op haar maagdelijke billen. Anne slaakte een kreet van schrik en pijn. Ik gaf haar de tijd niet om bij te komen en deed snel de rest van de slagen op haar vlees belanden. Na afloop van de twintig slagen die ik haar gaf, waren haar billen knalrood. Sta maar op, kleed je uit en ga wijdbeens voor me staan.

Vijftien jaar was ze pas, maar ze had een lichaam dat schreeuwde om seks. Het was inmiddels al vier dagen geleden dat ze voor het eerst haar borsten voor me had ontbloot in het klaslokaal en mijn verlangen naar haar was nauwelijks nog in toom te houden.

Ik stak mijn hand tussen haar benen en was niet verbaasd te constateren dat ze behoorlijk nat was. Ze kreunde toen ik mijn vingers tussen haar lippen liet glijden. Het liefst had ik haar direct omgedraaid, voorovergebogen en van achteren in dat heerlijke, zachte kutje geneukt, maar ik hield me in.

Met mijn handen op haar schouders drukte ik haar naar beneden en toen ze geknield voor me zat zei ik: Haal mijn pik tevoorschijn en zuig me af. Vervolgens knoopte ze mijn broek los.

Dit wilde eerst niet lukken, maar na wat gefriemel kreeg ze het voor elkaar. Mijn gulp werd opengeritst en mijn broek naar beneden getrokken. Anne keek vol verwachting naar de enorme bobbel in mijn strakke boxershort. Haar handen klemden zich om de stof en toen ze deze naar beneden trok, sprong mijn erectie bijna tegen haar gezicht aan. Ik sidderde bij de tedere aanraking van haar hand.

Haar vingers sloten zich om mijn geslacht en ontblootten mijn eikel. Ze keek nog even naar me op met haar hazelbruine ogen en sloot toen haar mond om mijn pik. Jezus, wat kon dit sletje zuigen zeg! Alsof ze het al jaren deed, begon het jonge tienertje vol overgave mijn grote pik te verwennen met haar mond. Eerst liet ik haar even begaan, maar na een tijdje trok ik me terug, trok mijn kleren uit en liep naar de slaapkamer om wat spullen te pakken.

Toen ik terugkwam, zat het naakte schoolmeisje nog braaf op haar knieën te wachten. Ik ging achter haar staan en maakte met mijn handboeien haar handen achter haar rug vast.

Daarna blinddoekte ik haar. Op mijn bevel opende ze haar mond en langzaam schoof ik mijn paal bij haar naar binnen. Ze begon weer braaf te zuigen, maar ik nam het initiatief over en begon haar mond te neuken, terwijl ik haar stevig aan haar haren vasthield. Ondertussen legde ik haar uit dat ze nu een gebruikssletje was en zich dus braaf door mij diende te laten gebruiken. Ik speelde wat met mijn pik in haar mond en liet haar opstaan. Ik leidde haar geblinddoekt voor me uit naar de slaapkamer.

Daar maakte ik de handboeien los en legde ik haar op haar rug op het bed. Die ochtend had ik haar komst al voorbereid en kettingen met leren banden aan de vier hoeken van het bed bevestigd. Nu spreidde ik de armen en benen van mijn sletje wijd uit elkaar en ketende haar vast met behulp van de leren banden.

Voor het eerst in haar jonge leven lag mijn sletje geketend op bed, naakt, geblinddoekt en klaar voor gebruik. Ik genoot van de aanblik en kon nauwelijks geloven dat ik dit lekkere ding kon gebruiken hoe ik maar wilde en dat ik op het punt stond het prachtige, roze kutje dat ik voor me zag te gaan neuken. Ik kroop op bed en nam plaats tussen haar benen. Haar schaamlippen glinsterden van het geil en toen ik mijn pik tegen haar kutje drukte, gleed deze zonder moeite naar binnen.

Met lange halen liet ik mijn paal in en uit het tienerkutje glijden. God, wat was dit hemels! Dat Anne er net zo van genoot als ik, was niet alleen aan haar gekreun te merken, maar ook aan het feit dat mijn pik inmiddels onder het witte geil van haar kletsnatte kut zat. Ik begon haar steeds harder te neuken, terwijl ik haar uitmaakte voor slet en hoer. Hoe meer ik haar uitschold, hoe meer ze met haar lijf begon te kronkelen. Ja, ze wilde mijn tienerhoertje zijn, zei ze. Ik mocht alles met haar doen wat ik wilde, ze was volledig de mijne en of ik haar alsjeblieft wilde gebruiken en onder het zaad wilde spuiten.

Dat laatste kon ik inderdaad niet langer uitstellen en even later explodeerde ik boven haar opengesperde mond. Dikke slierten sperma bedekten haar wangen en kwamen op haar uitgestoken tong terecht. Ze slikte mijn zaad door en zei netjes: Of ze wilde of niet, ze zou nu snel klaarkomen.

Ik liet haar borst los en pakte de telefoon. Terwijl ik over haar klitje bleef wrijven, opende ik het filmpje dat ik net van Lisa had gemaakt. Toen hield ik de telefoon voor Lisa's gezicht en keek zelf over haar schouder mee. Lisa had haar ogen nog gesloten. Met een kreun wendde Lisa haar gezicht van de telefoon. Ik kneep haar even in haar klitje en ze slaakte een gil. Kijk maar lekker hoe je me pijpt.

Ik bleef over haar klitje wrijven en ze zat steeds dichter tegen haar orgasme aan. Op het filmpje drukte ik Lisa's hoofd nu ver over mijn pik. Zo'n jong klein sletje. Hier, hou die telefoon zelf maar even vast, maar blijven kijken. Met mijn andere hand ging ik nu ook haar slipje in. Ik bleef over haar klitje wrijven, maar begon haar nu tegelijk te snel te vingeren.

Lisa begon klaar te komen en liet de telefoon ongewild zakken. Ze gaf een gilletje, maar hield de telefoon weer trillend voor haar gezicht.

Naar adem happend keek ze met open mond naar het scherm. Met moeite duwde ik een tweede vinger in haar strakke spleetje, terwijl ik haar klitje bleef masseren. Lisa gilde het uit terwijl mijn twee vingers snel in en uit haar veel te strakke kutje schoten en mijn andere hand haar klitje bewerkte. Ze kronkelde in mijn schoot, terwijl ze de telefoon voor haar gezicht probeerde te houden.

Op haar hoogtepunt drukte ik mijn twee vingers zo ver mogelijk uit elkaar waardoor ik haar kutje wat oprekte. Lisa schoot overeind en gilde het uit terwijl ze met wijd open ogen naar het schermpje keek waar ze net mijn lading zaad te verduren kreeg.

Zo bleef ze een paar seconden zitten en op het schermpje gleed mijn restje zaad nog langs haar mondhoek. Ik trok mijn handen rustig uit haar slipje en drukte haar trillende lijfje weer tegen mij aan. De telefoon gleed uit haar hand. Ze hijgde na en had heer ogen dicht. Lisa's slipje was kletsnat. Toen ze zo naast me stond met alleen haar natte slipje aan en naar mij omhoog keek, viel het me weer op wat een heerlijk schattig, maar jong meisje ze eigenlijk was.

We zijn pas net begonnen! Lisa protesteerde en wilde zich losrukken, maar had geen kans. Ik zette haar tegen de muur, duwde twee vingers onder haar slipje hard in haar kutje en zei "Als je je nog een keer verzet, zal ik de hele stad laten zien wat voor sletje jij eigenlijk bent.

Ik duwde Lisa voor me uit de logeerkamer in. De gordijnen waren dicht en in het halfduister stonden een vierkante tafel, een bureau en een bank. Aan de tafel en het bureau had ik stalen ringen vastgeschroefd en op de bank lagen nog een paar seksspeeltjes. De muren waren bedekt met grote stukken schuimrubber om het geluid te isoleren. Ik duwde Lisa voor me uit naar de tafel en terwijl we langs de bank liepen, pakte ik daar een setje handboeien vanaf. Jij bent het enige jonge kutje in dit huis, sletje.

Ga nu maar braaf op je rug op deze tafel liggen en steek je armen omhoog. Lisa durfde niet meer te protesteren. Zacht snikkend klom ze op de tafel, ging op haar rug liggen en deed haar armen omhoog.

Ondertussen was ik naar het hoofdeinde van de tafel gelopen, pakte haar polsjes en deed haar de handboeien om. Alstublieft, meneer…” smeekte Lisa, maar ik legde alleen even mijn vinger op haar lippen om haar duidelijk te maken dat ze vanaf nu haar mond moest houden.

Met een touw maakte ik de handboeien vast aan de ijzeren ring aan het uiteind van de tafel. Lisa lag nu op haar rug op de tafel met haar handen omhoog, maar wel dat er nog ruimte was haar lichaam naar de rand van de tafel kon trekken.

Ik ging aan het andere uiteinde staan en zag dit prachtige meisje nu weerloos met haar armen vastgebonden voor me op de tafel liggen. M’n pik deed bijna pijn van de harde erectie. Met beide handen trok ik haar slipje langzaam over haar meisjesheupen en benen, totdat ik voor het eerst goed zicht had op haar kleine kutje.

Het was aan de bovenkant licht behaard met donkerblonde donshaartjes met daaronder het kleine strakke streepje waar haar schaamlipjes tegen elkaar gedrukt zaten. Ik had nog nooit zo’n schattig, klein en strak kutje gezien en vroeg me af of mijn pik daar ooit in zou passen. Daar zou ik snel genoeg achterkomen. Ik greep Lisa bij haar heupen en trok haar lichaam verder mijn kant op totdat haar kutje perfect voor mijn pik was gepositioneerd. Met een hand drukte ik Lisa’s dijbeen opzij en met m’n andere hield ik mijn pik in positie.

Zachtjes drukte ik mijn eikel tussen haar schaamlipjes en ging langzaam op en neer om haar wat natter te krijgen. Lisa ademde zwaar en schokkerig met haar ogen dicht. Ze wist wat er ging gebeuren. Ik drukte mijn eikel tussen haar vochtige schaamlipjes en Lisa kreunde.

Wat was dit sletje strak! Alleen al mijn eikel leek haar uit te rekken en nu moest de rest van m’n pik nog komen. Ik pakte nu met beide handen haar benen en drukte deze uit elkaar.

Met mijn eikel al vast tussen haar schaamlipjes lag Lisa nu in positie om keihard geneukt te worden. Lisa deed haar ogen open een keek me angstig aan. Lisa tilde haar hoofd omhoog en tranen schoten in haar ogen terwijl ze op haar tanden beet.

Ik ging een beetje terug, duwde wat verder naar binnen en ging door haar maagdenvlies. Lisa gilde het uit. Nu gaat het echt beginnen. Bij iedere stoor probeerde ik wat dieper te komen, wat niet vanzelf ging bij dit superstrakke kutje. Ze was nu helemaal opgerekt. Mijn pik was veel te groot voor dit meisje, maar het voelde zo heerlijk strak. Lisa kreunde en gilde terwijl ze hulpeloos met haar armen trok, maar ze kon geen kant op.

Met mijn handen gleed ik nu van haar benen naar haar heupen. Met beide handen omvatte ik bijna helemaal haar smalle meisjesheupen en pakte haar stevig beet om nog dieper te kunnen. Nu duwde ik mijn pik voor het eerst helemaal bij har naar binnen. Ik moest haar stevig vasthouden, zodat ze niet over de tafel naar achteren schoof. Lisa leek naar adem te happen en rondde haar rug, waardoor haar tietjes in de lucht staken.

Nog steeds met mijn lul tot aan de stam in haar boog ik me voorover en zoog even hard op haar tepeltje. Ik legde mijn hand op haar buik en voelde hoe mijn pik helemaal in en uit haar schoof.

Hoewel ze nog steeds hartstikke strak was, neukte ik haar ook steeds soepeler omdat Lisa ondertussen lekker nat was geworden. Kennelijk genoot dit sletje er zelfs van. Met mijn duim wreef ik nu over haar klitje terwijl ik haar diep bleef neuken. Schokkend kwam Lisa klaar. Haar schaamlipjes trokken meteen weer samen alsof ze wilden verhullen dat er net een grote pompende pik tussen had gezeten.

Ik liep naar het andere uiteinde van de tafel om het touw iets losser te maken. Hierna pakte ik Lisa bij haar haren en trok haar hoofd naar de rand van de tafel. Nog na hijgend stak ze haar tong uit en likte met kleine likjes het kutgeil en maagdenbloed van mijn pik. Ik ga nu de telefoon halen en als ik terug ben, zit jij op handen en knieën met je kontje in de lucht om je als een teefje van achteren te laten nemen.

Lisa zat op handen en knieën op de tafel met nog steeds haar handboeien aan de ring vast. Haar hoofd hing tussen haar schouders en ik hoorde haar zachtjes snikken, terwijl haar schouder licht schokten. Vertel eens aan de kijkers waarom je daar op je handen en knieën zit”. Lisa keek nu op naar de camera.

En als wat ga jij je laten neuken? Lisa hapte naar adem, maar bleef over haar schouder in de camera kijken. Ik ging weer een stukje terug en duwde hem weer dieper in haar strakke kutje. Lisa liet haar hoofd weer hangen en kreunde bij iedere stoot. Ik legde de camera neer, legde een hand op haar onderrug en trok met de andere hand Lisa’s hoofd aan haar haren omhoog.

Ruw, hard en diep neukte ik haar nu vanachter, terwijl ik haar hoofd strak naar achteren getrokken hield. Soms sloeg ik haar op haar billen of trok ik even aan haar tepeltjes. Het zou nu niet lang meer duren voordat ik voor de tweede keer ging komen. Ik liet haar haren los, pakte haar met beide handen stevig van achteren bij haar heupen en neukte haar zo snel en diep als ik kon tot ik mijn pik zo diep mogelijk in haar kutje ramde en schreeuwend al mijn zaad diep in haar spoot.

Lisa’s hele lichaam schokte na. Ik trok m’n pik langzaam terug en filmde haar kutje terwijl mijn zaad er langzaam uitdroop. Toen kwam er een sms’je binnen op de telefoon waar nog steeds haar SIM-kaart inzat.

Ik liet Lisa het sms’je zien en vroeg “Wie is Femke en waar moest je zijn? Ze woont in een studentenhuis vlakbij. Ik dacht even na en zei toen “Prima. Bel je zus maar op en vraag of ze je komt helpen met je fiets. Zeg maar dat je bij een vriendin bent. Lisa keek me vragend aan en ik pakte een envelop met mijn adres erop. Vraag maar of ze hier naartoe komt en vraag het zo normaal mogelijk. Geen geintjes of ik stuur je filmpjes alsnog door”. Voor een meisje dat net tegen haar wil bruut was ontmaagd, acteerde Lisa prima.

Femke zou er over een kwartier zijn, zodat ik nog tijd had om me op dit extraatje voor te bereiden. Weer keurig aangekleed deed ik open. Voor de deur stond een leuk meisje dat me meteen bekend voor kwam. Zij had haar vriendin tot de orde geroepen en er zo voor gezorgd dat ik gisteravond niets te neuken had gehad. Daar ko ze nu mooi voor boeten. Nog voor ze veel lawaai kon maken trok ik Femke hardhandig naar binnen en schopte de deur achter haar dicht.

Ik drukte de nu slaande Femke met een hand over haar mond en met de andere hand over haar keel tegen de muur. Het gaat prima met je zusje. Veel beter dan met je vriendin in de bar gisteravond.

Herken je me dan niet? Dat kun je nu mooi goedmaken. Anders kunnen er heel vervelende dingen voor jou en je zusje gebeuren. Heb je dat begrepen? Ze knikte uiteindelijk dat ze het begrepen had en ik liet haar los. Rustig liep ze voor me mijn huis in. Femke had te laat door wat er gebeurde en begon te gillen.

Ik trok haar aan haar handboeien hard naar mij toe, legde mijn hand over haar mond en fluisterde: Dat is precies wat er gaat gebeuren als je zusje je lief is. Ondertussen kon ik haar iets beter bekijken. Ze zag er leuk uit. Femke leek wel een beetje op haar zusje, maar had donkerder haar en was duidelijk al wat ouder. Wat meer rondingen, hoewel het er nog lekker strak uitzag. Een kleine studente met op het eerste gezicht stevige B-cupjes, een strak buikje en een iets te dik kontje voor haar lichaam dat er geil uitzag in haar spijkerbroek.

Een echt studentenkontje van het bierdrinken. In de logeerkamer stond alles al klaar. In het midden van de kamer had ik een groot laken opgehangen, zodat Femke haar zusje op de tafel niet kon zien. Ik had Lisa bevolen stil te blijven, dus Femke wist ook niet dat Lisa in de kamer was. Voor het laken stond het bureau met de stalen ringen. Omdat de kamer geluidsdicht was, hoefde ik nu ook niet meer voorzichtig te doen.

Ruw begon ik Femke uit te kleden en in no time zat ze in haar ondergoed met haar polsen en enkels vast aan de ringen op handen en voeten op het bureau. Ze huilde een beetje, omdat ik niet zachtzinnig te werk was gegaan en zo ook doorhad in wat voor machteloze positie ze zich bevond. Ze zag er heerlijk uit. Haar zwart kanten slipje zat strak om haar ronde kontje en haar tietjes zeker B-cup vulden haar zwart kanten bh’tje goed. Ik streelde nu haar haren om haar te kalmeren.

Het is tijd om een spelletje te doen. Ik heb speciaal voor jou een quiz bedacht. Hoe je van quizzen? Ik hield haar hoofd naar achteren, zodat ze mij moest blijven aankijken als ik tegen haar sprak.

Ze slaakte een gilletje. Ben je wel eens door een oudere man geneukt? Het ding was enorm en Femke keek er angstig naar. Veel kleiner, meester”, piepte ze. Met deze quiz win jij een heerlijke anale ontmaagding met deze mooie zwarte pik!

Dat kan ik niet… Dat past niet…” huilde Femke nu. Ik aaide weer over haar haren. Dit zou geen echte quiz zijn als je geen tweede keuze had. Je kunt namelijk kiezen: Blijf kijken, sletje, want hier is je prijs! Femke liet een verschrikt gilletje horen. Ik had Lisa op handen en voeten aan de tafel vastgeketend.

Uit haar mond stak een dikke roze rubberen lul die ik haar had bevolen niet te laten vallen, waardoor ze niet had kunnen praten.

Uit haar kutje stak een zelfde roze rubberen lul, waardoor het een beetje leek of ze op een rubberen spies vast zat. Ook de lul in haar kutje had ik haar bevolen niet te laten vallen. Op haar tepeltjes zaten klemmen met daaraan gewichtjes, waardoor haar kleine tietjes voor zover dat kon werden uitgerekt. Van de pijn en spanning beefde Lisa’s lijfje en er stroomden tranen over haar wangen. Femke keek vol ongeloof naar haar zusje. Ze was zo verbijsterd dat ze even niet wist of ze boos werd of moest huilen.

Voordat ze dit kon bedenken zei ik: In plaats van jou, zal ik nu je kleine zusje anaal met deze zwarte pik ontmaagden! Lisa liet de lul uit haar mond vallen en begon te snikken, terwijl Femke “Nee! Met de rubberen lul in mijn hand liep ik naar Lisa. Ik spuugde op haar kontgaatje en begon het met mijn duim te masseren.

Lisa probeerde haar kontje weg te draaien, maar kon geen kant op. Ik legde de rubberen lul naast haar, trok haar hoofd aan haar haar naar achter en drukte nu m’n wijsvinger tot het eerste kootje naar binnen. Wat was dit strak. Lisa kreunde tussen haar snikken door. Rustig trok ik haar hoofd ritmisch naar achteren, waardoor ze mijn vinger een beetje met haar kontje bereed.

Lisa’s kontje was zo strak dat mijn vinger nauwelijks verder naar binnen ging en iedere keer kermde ze opnieuw als hij er een klein stukje inging. Ik keek naar de omvang van de rubberen lul en bedacht dat dit nooit ging werken. Ik pakte nu een kleine vibrator, deed er wat glijmiddel op en liep weer naar Lisa’s achterste. In één keer duwde ik de vibrator in haar kontgaatje.

Lisa schreeuwde het uit en haar lichaam leek even te verkrampen. Ik zette de vibrator aan, duwde de rubberen lul die nog steeds uit haar kutje stak nog wat dieper naar binnen en wreef even over haar klitje.

Lisa kreunde en ik voelde dat ze ondanks alles toch behoorlijk nat was. Femke zat nog steeds in haar ondergoed op handen en voeten te snikken, terwijl ze naar beneden keek.

Of ik duw die rubberen lul alsnog in één keer in haar kontje! Voor haar ogen begon ik hard over Lisa’s klitje te wrijven, terwijl ik haar tepelklemmen afdeed en haar nu gevoelige tepeltjes bewerkte.

Met de dildo in haar kontje en de rubberen lul in haar kutje gilde Lisa het uit. Het duurde niet lang of Lisa begon ongecontroleerd met haar lichaampje te schokken. Haar geil liep via haar klitje over mijn hand terwijl ze gillend klaar kwam. Geil en versuft als ze was, probeerde ze me terug te zoenen. Ondertussen keek ik naar Femke die het vol walging bekeek.

Ik kiet Lisa los en liep nu richting Femke. Door het orgasme van Lisa was ik weer keihard geworden en ik wilde nu wel eens van dat studentje genieten. Femke protesteerde en probeerde zich tevergeefs los te rukken toen ik achter haar ging staan. Haar kont wiebelde heerlijk in haar broekje en ik gaf er flinke klap op. Ze gilde, maar bleef spartelen. Langzaam trok ik haar slipje op haar knieën. Femke kreunde van onmacht wat mij alleen maar geiler maakte. Net mijn ene hand begon ik over haar kutje te wrijven terwijl ik met mijn andere mijn broek losknoopte.

Haar kutje was nog nauwelijks vochtig of ik zette mijn lul er tegenaan en drukte hem naar binnen. Femke liet een dierlijke schreeuw horen. Ik pakte haar met beide handen bij haar heupen en begon haar hard en diep te neuken, waarbij ik heerlijk tegen haar ronde billen kletste. Ben je toen ook zo geneukt? Ik voelde dat Femke steeds natter werd. Die slet genoot er van. Ik trok Femke’s hoofd aan haar haar naar achter en dwong haar zo naar Lisa te kijken. Ik begon haar nog harder te neuken terwijl ik met mijn andere hand van onderen over haar klitje wreef.

Femke had het niet meer. Ze kreunde, gilde en haar lichaam schokte, terwijl ze voor haar misbruikte zusje klaar geneukt en gevingerd werd. Na het eerste orgasme ging ik gewoon door tot het tweede, waardoor ze er helemaal suf geneukt en na hijgend bij lag.

Ik pakte de telefoon en liep filmend naar het hoofd van het bureau. Femke lag met haar hoofd op het bureau met haar ogen dicht en uitgelopen make-up na te hijgen. Ik trok haar hoofd aan haar haren omhoog en drukte mijn lul tegen haar lippen.

Lik me helemaal schoon. Ze had niet door dat ik haar filmde en misschien kon het haar op dat moment ook niet schelen. Zo geil was ze. Ik draaide de camera naar Lisa die met twee opgevulde gaatjes bijna jaloers naar haar sufgeneukte zus keek. Tijd om te zien hoe nauw haar kontje was. Ik spuugde op het kontgaatje en drukte er een vinger in.

Met een gilletje kwam Femke weer bij haar positieven. Femke’s kontgaatje was bijna net zo strak als die van Lisa, dus ik deed er een beetje glijmiddel bij. Een vinger ging er nu vrij gemakkelijk in, dus ik deed er een tweede bij. Volgens mij was deze slet nu zo geil dat ze hier ook van zou genieten. Femke had haar bh nog aan en met mijn vrije hand maakte ik deze los waarna ik tepels begon te bewerken. Femke gilde als ik er in kneep, maar drukte haar kontje ook steeds harder over mijn twee vingers.

Dit was een bloedgeil studentje. Eens kijken hoe ver ik kon gaan. Zonder dat ze het doorhad, had ik de grote zwarte rubberen pik weer gepekt en zette deze nu tegen haar nog natte kutje.

Ik drukte hem er hard een stukje in en Femke’s kutje werd in een keer uitgerekt als nooit tevoren. Femke gilde het uit, schudde met haar hoofd en haar kontje. Geil als ze was, dit was toch te veel voor haar. Ik liet de rubberen lul in haar kutje zitten, klom op het bureau en hurkte over haar heen, waarbij ik mijn pik voor haar losgevingerde kontgaatje positioneerde. Ik drukte hem naar binnen en hoorde Femke janken als een teefje.

Toen mijn pik diep in haar kontje zat, zocht ik even balans en ging toen snel en hard haar kontje neuken. Het was heerlijk strak. Ik pakte onder mij de rubberen lul vast en stootte deze tegelijkertijd hard in en uit haar kutje. Femke probeerde al lang niet meer terug te rijden, maar ze kon geen kant op. Keihard werden haar beide gaatjes in een hoog ritme gevuld. Ik voelde dat ik snel weer kon komen, maar wilde nog een paar dingen uitproberen.

Na een paar harde diepe stoten trok ik mijn pik uit het uitgewoonde kontje van Femke, sprong van het bureau en liep naar Lisa. Ik pakte haar hoofdje en duwde mijn pik helemaal haar keel in en hield haar daar vast. Ze maakte gorgelende geluiden, maar kon geen kant op.

Toen ik mijn pik terugtrok en ze op adem dacht te kunnen komen, stootte ik hem meteen helemaal terug haar keel in. Met uitpuilende ogen keek ze omhoog, terwijl ik haar hoofdje strak over mijn lul hield. Uiteindelijk liet ik Lisa los waarna ze naar adem hapte en liep ik naar Femke. Ruw tilde ik haar hoofd aan haar haren op en gaf haar dezelfde behandeling als haar zusje. Het was geil om te zien hoe de beide zusjes dezelfde hopeloze smekende blik omhoog hadden wanneer er een stijve pik tot in hun keel geduwd werd.

Ik liet mijn pik nog iets langer in Femke’s keel, tot ze rood aanliep en ik hem er langzaam uittrok. Ze spuugde het uit en weer liet ik haar kleine zusje mijn pik schoonlikken. Ze kreunde alleen maar, omdat ze wist dat protesteren geen zin had.

Ik liep achter de tafel en haalde de vibrator uit haar kontgaatje en zette mijn pik ertegen. Femke keek verdwaasd, het drong niet helemaal tot haar door, maar Lisa gilde als een speenvarken.

Ondanks de vibrator was haar kontje nog zo strak dat mijn lul wel afgeknepen leek te worden. Stevig pakte ik Lisa bij haar smalle heupen en begon mijn pik steeds dieper in en uit haar maagdelijke kontje te bewegen. Ook Lisa had nog een rubberen lul uit haar kutje steken en met een hand begon ik deze ook in en uit haar te stoten zodat ze dubbel werd genomen.

Het kostte me moeite niet in haar kontje klaar te komen, want ik wilde mijn laatste lading nog bewaren voor het slotstuk. Lisa’s gegil was intussen overgegaan in ongecontroleerde kreunen en zuchten. Ik had haar net zo suf geneukt als haar oudere zus en haalde tevreden mijn pik uit haar ontmaagde kontje.

Met beide zusjes sufgeneukt en helemaal uitgeput, waren ze makkelijk hanteerbaar. Het kostte me dan ook geen moeite ze in positie te krijgen voor het laatste standje.

Lisa en Femke zaten nu beiden naar elkaar toe op de tafel naar achter steunend op hun armen. Hun polsen had ik vastgemaakt met een wat langer touw zodat ze nog wel wat beweegruimte hadden.

Die zouden ze nodig hebben. Ik had ze bevolen hun benen wijd te houden, zodat ze met opengesperde kutjes tegenover elkaar zaten. Ze keken me nu angstig aan.

Bang voor wat zou komen. Eerst liep ik naar Lisa, gaf haar een lange tongzoen, die ze gretig beantwoordde en schreef toen met lipstick ‘sletje A’ op haar voorhoofd. Vervolgens deed ik hetzelfde met Femke, alleen schreef ik hier ‘sletje B’. Ook Femke deed haar best mij terug te zoenen.

Ik had ze nu helemaal waar ik ze hebben wilde. Van onder de bank pakte ik nu een doos met mijn nieuwste speeltje: Doodsbenauwd keken de zusjes naar het gevaarte. Lisa en Femke snikten terwijl ik de rubberen lul in positie bracht.

Ze wisten wat er ging komen, maar ze wisten niet of ze dat nog aankonden. Ze wisten in ieder geval dat protesteren geen zin had, dus het bleef bij een beetje jammeren. Met de beide uiteinden van de rubberen lul net in de beide kutjes vroeg ik ze even naar mij op te kijken en maakte een prachtige foto van de vastgeketende, wanhopige en betraande zusjes die op het punt stonden door dezelfde lul uitgerekt te worden.

Dit had ik wel verwacht en daar had ik een oplossing voor. Ik pakte twee setjes tepelklemmen waarvan de klemmen van ieder setje met een elastiek aan elkaar zaten. De zusjes begonnen in koor te jammeren toen ze zagen wat ik van plan was, maar tevergeefs.

Onder gegil zette ik twee keer een klem van het ene setje op Lisa’s tepel en de ander bij Femke. Het elastiek tussen de klemmen werd nu strak getrokken tussen de tepels van de beide zusjes. Ze kermden van de pijn en het zag er bloedgeil uit. Hoe dichter jullie bij elkaar komen te zitten, hoe minder het elastiek trekt en hoe minder pijn het doet.

Maar dat is nu net de bedoeling! Jullie krijgen tien minuten om die pik helemaal in jullie te laten verdwijnen. Probeer niet te verzaken, want alles dat niet bij jou naar binnen komt, krijgt je zusje naar binnen. Jullie gaan hier niet weg voordat die pik helemaal in jullie is verdwenen. Ondertussen maak ik een leuk filmpje voor het familiealbum en mogen jullie omstebeurt mijn pik afzuigen. De tijd gaat nu in!

Met betraand gezicht keek Femke naar de camera omhoog en ik duwde meteen mijn pik in haar mond. Ze deed een halfslachtige poging mij af te zuigen, maar had teveel last van de positie waar ze zich in bevond. Lisa zat voor zich uit te jammeren. Ik zou maar goed mijn best doen, want als jullie het niet halen, duw ik alsnog die andere zwarte pik in jullie kontjes. Had ik dat al gezegd? Voorzichtig begon Lisa haar kutje over de pik richting haar zus te duwen. Het ging heel langzaam, maar ze kermde het uit.

Toen Femke dit doorhad, begon ze mee te doen. Kreunend en jammerend wiebelden de zusjes voorzichtig met hun heupen om de pik er dieper in te krijgen, maar zonder het elastiek te veel te spannen.

Lisa was zo strak was, dat zij met haar gewiebel de pik alleen maar verder bij Femke erin leek te duwen. Het geilste was dat ze hierbij telkens “Sorry” piepte, terwijl bij de steunende Femke de tranen over haar wangen stroomden.

Ik ging voor Femke staan en neukte haar nog eens hard in haar mond, waarbij haar lichaam een beetje op en neer ging en er dus aan het elastiek werd getrokken. Ik haalde mijn pik weer uit haar mond en richtte de camera weer naar het geile schouwspel op de tafel.

Er was nog zeker vijfentwintig centimeter aan rubberen lul dat naar binnen moest. Ik gokte dat er nu al zo’n vijfentwintig in Femke zat en maar tien in Lisa, wiens kutje er prachtig uitgerekt uitzag. De lul schoof meteen vijf centimeter dieper bij Lisa naar binnen.

Jullie hebben nog vier minuten. Ze zeiden geen sorry meer, maar zaten alletwee met hun ogen dicht kreunend en snikkend hun opdracht uit te voeren. Ik ging nu voor Lisa staan en duwde mijn pik in haar keel en hield hem daar totdat kaar ogen weer uitpuilden. Ze bleef ondertussen met haar kutje over de lul te wiebelen en het elastiek stond al een stuk minder strak.

Er was nog zo’n tien centimeter lul zichtbaar. Ze zat helemaal vol. Zij had al meer dan de halve lul in haar kutje en kon alleen nog maar ongecontroleerd hijgen terwijl ze met grote angstige ogen naar haar zusje keek. Lisa had dit door en begonsnikkend en gillend aan een laatste krachtinspanning om de lul naar binnen te duwen.

Je kon duidelijk zien hoeveel moeite het haar kostte en hoeveel pijn het haar deed. Bij iedere stoot zag je haar strakke buije een beetje opbollen door wat er al in haar zat. Gillend duwde ze haar heupjes nu met steeds hardere stoten over de pik die halve centimeter voor halve centimeter verder bij haar naar binnen ging.

Femke voelde die stoten ook en gilde mee. Ik had nog nooit zo iets geils gezien. Met nog elf seconden op de klok was het de zusjes gelukt de rubberen lul naar binnen te werken. Hun kutjes zaten strak tegen elkaar en je zou nooit vermoeden dat ze samen een rubberen lul van zestig centimeter verborgen.

Ze leken half in shock toen ze met grote ogen naar mij opkeken. Sletje A en sletje B. Geef elkaar maar een zoentje. Eerst voorzichtig, maar met een beetje aansporing steeds hartstochtelijker. Voorovergebogen met hun armen nog achter zich vast, de klemmen op hun tepels en de kutjes nu tegen elkaar aanrijdend zagen ze er heerlijk uit. Ik bleef filmen terwijl ik me begon af te trekken. Ik had nauwelijks meer aansporing nodig en spoot een laatste grote lading over de gezichten van de zoenende zusjes.

Het zaad droop over hun wangen en tussen hun lippen, maar ze bleven doorzoenen en tegen elkaar aanrijden tot ze aan elkaar een laatste orgasme beleefden.

..

Blote kutten sexdate anoniem
opengesperde kut sms shemale

Ik vroeg haar of ze zich aan de opdracht had gehouden en ze bevestigde dit. Hierop legde ik mijn linker hand op de achterkant van haar blote been en schoof deze langzaam omhoog.

Onder mijn hand voelde ik hoe ze haar spieren aanspande van spanning. Mijn hand gleed onder haar rokje en over haar onbedekte billen. Anne ademde scherp in. Ik keek haar aan en gaf het bevel om haar rokje aan de voorkant op te tillen. Ze pakte de stof met beide handen vast en onthulde haar geheimen voor me. Mijn gezicht bevond zich nu op nog geen vijftig centimeter van het poesje dat ik de avond ervoor op de webcam had gezien.

Ik liet haar een tijdje zo staan met haar rokje omhoog, terwijl mijn hand haar billen kneedde. Ze had haar opdracht goed uitgevoerd en met mijn toestemming liet ze haar rokje weer hangen. Ik zei haar dat ze de opdracht goed had uitgevoerd en naar huis mocht gaan. Ze zou nog een email van me krijgen met een nieuwe opdracht.

Tot slot legde ik haar uit dat ze me na elke opdracht of andere activiteit diende te bedanken door me een zoentje op mijn wang te geven en netjes: Mijn sletje gaf me een zoen op mijn wang en zei braaf: Daarna liep ze het lokaal uit en ging ik door met waar ik mee bezig was; het corrigeren van schriftelijk overhoringen. Die avond stuurde ik Anne een mailtje met daarin de opdracht om die zaterdag om klokslag twee uur bij de Mc Donald's op me te wachten, slechts gekleed in een rokje, een topje en slippers.

Al snel kwam de reply waarin ze schreef dat ze er zou zijn. Verder zei ze dat ze haar opdracht super spannend had gevonden en dat ze er veel zin in had om allemaal spannende dingen met mij te gaan doen. Er waren veel dingen die ze uit zichzelf nooit zou durven doen, zoals de opdracht van vandaag, maar het gaf een veilig gevoel te weten dat ze zelf niet de keus had gemaakt en het van mij moest doen.

Daarom had ze het vandaag wel gedurfd en wist ze zeker dat ze nog veel meer gewaagde dingen zou doen als ik haar daartoe zou dwingen. Ik mailde terug of ze graag wilde dat ik haar tot zulke dingen dwong en ze reageerde dat ze dit inderdaad wel zou willen. Die zaterdag stond Anne op het aangegeven tijdstip bij de Mc Donald's. Ik liep op haar af, gaf haar een zoen op haar wang en bekeek haar eens goed.

Ze had een ander rokje aan dan op school, een zwarte. Daarboven droeg ze een roze topje dat haar buik bloot liet. Haar borsten deden de stof van haar topje flink opbollen en ik mekte dat ik niet de enige man was die mijn ogen niet van haar af kon houden.

Verschillende voorbijlopende mannen bekeken het jonge meisje vanuit hun ooghoeken of draaiden ongegeneerd hun hoofd naar haar om. Mijn schoenveter zat los en ik gaf Anne de opdracht deze voor mij te strikken, waarbij ze haar benen gestrekt moest houden.

Ze had prima door wat dit betekende en keek me smekend aan. Ze begon zelfs tegen te sputteren. Stoïcijns gaf ik haar voor de tweede keer de opdracht, waarbij ik te kennen gaf dat ik het geen derde keer zou vragen. Anne aarzelde nog een seconde en boog toen voorover om mijn veters te strikken. Ik was zo gaan staan dat ze met haar rug naar de Mc Donald's stond en in de spiegeling van het raam zag ik haar korte rokje omhoog schuiven toen ze zich voorover boog.

De onderkant van haar billen werd zichtbaar en ik constateerde tevreden dat ze inderdaad geen slipje aanhad. Een aantal gelukkige mannen konden in het voorbijgaan eveneens onder haar rokje kijken. Mijn veters, die ik natuurlijk van tevoren expres los had gemaakt, waren in een nieuwe recordtijd gestrikt en Anne kwam weer overeind.

Tevreden nam ik haar bij de arm en samen liepen we naar mijn auto. Toen we even later de stad uit waren en door de weilanden reden, gaf ik Anne opdracht haar topje omhoog te schuiven.

Ze schoof de roze stof omhoog en onthulde haar prachtige boezem. We naderden een dorp en het was duidelijk dat ze zich opgelaten voelde, maar terwijl we door de bebouwde kom reden, hield ze haar bovenlijf ontbloot. Ondertussen ging ons gesprek over seks en begon ik haar grenzen te verkennen. Als ze zich geheel aan mij wilde overgeven, moest ik wel weten welke dingen ze absoluut niet wilde. Tegelijkertijd probeerde ik geen ongeluk te veroorzaken, want ik kon mijn ogen nauwelijks afhouden van haar borsten.

Eenmaal door het dorp heen en weer tussen de landerijen moest ze haar rokje omhoog schuiven, zodat het tienertje nu vrijwel naakt naast me in de auto zat. Het volgende dorp was mijn woonplaats en even later arriveerden we bij mijn huis. Ik trok haar topje weer naar beneden en stapte de auto uit. Anne volgde mij mijn huis in. In de woonkamer legde ik een kussentje op de vloer en zei: Anne knielde voor me neer.

Welkom in mijn huis, ik hoop dat je hier nog vaak zult komen en dat we nog vele spannende dingen gaan doen. Vandaag wil ik je een paar dingen leren en wat regels met je afspreken.

We hebben al uitgebreid gepraat over BDSM en je hebt aangegeven je bereidwillig aan mij te willen onderwerpen. Niet omdat je masochistisch bent, maar omdat je graag spannende dingen wilt doen in mijn opdracht. Kortom, je wilt mijn onderdanige lustsletje zijn, klopt dat?

Vanaf nu zul je dat dan ook zijn en ik zal je aanspreken als sletje, kutje, teefje of waar ik maar zin in heb. Jij spreekt mij aan met U en met Meester. Als je ongehoorzaam bent, krijg je straf. Dit kan betekenen dat ik je pijn doe of iets anders onaangenaams met je doe. Het gaat er niet om dat je dit lekker vindt, ik weet dat je niet masochistisch bent.

Het is zelfs beter dat je het niet lekker vindt, want het is bedoeld als dwangmiddel om je gehoorzaam te laten zijn. Ik heb je al uitgevraagd over je grenzen en zal geen dingen met je doen of van je vragen die te extreem voor je zijn. Ga je daar mee akkoord? Vertel nu dan maar eens wat je aan je voeten hebt. En wat had ik je gezegd dat je aan moest trekken? En aangezien ik nogal wat moest lopen en" "Hou maar op, sletje, " onderbrak ik haar. Ik heb je opdracht gegeven om slippers aan te trekken en jij dient mijn opdrachten perfect uit te voeren.

Ik begrijp dat je dit nog moet leren en om je te helpen onthouden, zal ik je nu al je eerste straf geven. Ze zei geen woord. Ik pakte haar haren vast en gaf haar bevel op te staan. Ze stond op en terwijl ik haar haren stevig vasthield, dirigeerde ik haar voor me uit naar de eettafel. Ik zei dat ze voorover moest buigen met haar handen op tafel en haar kont naar achteren. Nadat ze de gewenste pose had aangenomen, ging ik achter haar staan, tilde haar rokje op en legde dit op haar rug.

Er volgde een korte uitleg van de straf. Een spanking met de blote hand. Direct hierop liet ik mijn hand hard neerkomen op haar maagdelijke billen. Anne slaakte een kreet van schrik en pijn. Ik gaf haar de tijd niet om bij te komen en deed snel de rest van de slagen op haar vlees belanden. Na afloop van de twintig slagen die ik haar gaf, waren haar billen knalrood. Sta maar op, kleed je uit en ga wijdbeens voor me staan.

Vijftien jaar was ze pas, maar ze had een lichaam dat schreeuwde om seks. Het was inmiddels al vier dagen geleden dat ze voor het eerst haar borsten voor me had ontbloot in het klaslokaal en mijn verlangen naar haar was nauwelijks nog in toom te houden. Ik stak mijn hand tussen haar benen en was niet verbaasd te constateren dat ze behoorlijk nat was. Ze kreunde toen ik mijn vingers tussen haar lippen liet glijden. Het liefst had ik haar direct omgedraaid, voorovergebogen en van achteren in dat heerlijke, zachte kutje geneukt, maar ik hield me in.

Met mijn handen op haar schouders drukte ik haar naar beneden en toen ze geknield voor me zat zei ik: Haal mijn pik tevoorschijn en zuig me af. Vervolgens knoopte ze mijn broek los. Dit wilde eerst niet lukken, maar na wat gefriemel kreeg ze het voor elkaar. Mijn gulp werd opengeritst en mijn broek naar beneden getrokken. Anne keek vol verwachting naar de enorme bobbel in mijn strakke boxershort.

Haar handen klemden zich om de stof en toen ze deze naar beneden trok, sprong mijn erectie bijna tegen haar gezicht aan. Ik sidderde bij de tedere aanraking van haar hand. Haar vingers sloten zich om mijn geslacht en ontblootten mijn eikel. Ze keek nog even naar me op met haar hazelbruine ogen en sloot toen haar mond om mijn pik.

Jezus, wat kon dit sletje zuigen zeg! Alsof ze het al jaren deed, begon het jonge tienertje vol overgave mijn grote pik te verwennen met haar mond. Eerst liet ik haar even begaan, maar na een tijdje trok ik me terug, trok mijn kleren uit en liep naar de slaapkamer om wat spullen te pakken.

Toen ik terugkwam, zat het naakte schoolmeisje nog braaf op haar knieën te wachten. Ik ging achter haar staan en maakte met mijn handboeien haar handen achter haar rug vast. Daarna blinddoekte ik haar. Op mijn bevel opende ze haar mond en langzaam schoof ik mijn paal bij haar naar binnen.

Ze begon weer braaf te zuigen, maar ik nam het initiatief over en begon haar mond te neuken, terwijl ik haar stevig aan haar haren vasthield. Ondertussen legde ik haar uit dat ze nu een gebruikssletje was en zich dus braaf door mij diende te laten gebruiken. Ik speelde wat met mijn pik in haar mond en liet haar opstaan.

Ik leidde haar geblinddoekt voor me uit naar de slaapkamer. Daar maakte ik de handboeien los en legde ik haar op haar rug op het bed. Die ochtend had ik haar komst al voorbereid en kettingen met leren banden aan de vier hoeken van het bed bevestigd. Nu spreidde ik de armen en benen van mijn sletje wijd uit elkaar en ketende haar vast met behulp van de leren banden.

Voor het eerst in haar jonge leven lag mijn sletje geketend op bed, naakt, geblinddoekt en klaar voor gebruik. Ik genoot van de aanblik en kon nauwelijks geloven dat ik dit lekkere ding kon gebruiken hoe ik maar wilde en dat ik op het punt stond het prachtige, roze kutje dat ik voor me zag te gaan neuken. Ik kroop op bed en nam plaats tussen haar benen. Haar schaamlippen glinsterden van het geil en toen ik mijn pik tegen haar kutje drukte, gleed deze zonder moeite naar binnen.

Met lange halen liet ik mijn paal in en uit het tienerkutje glijden. God, wat was dit hemels! Dat Anne er net zo van genoot als ik, was niet alleen aan haar gekreun te merken, maar ook aan het feit dat mijn pik inmiddels onder het witte geil van haar kletsnatte kut zat. Ik begon haar steeds harder te neuken, terwijl ik haar uitmaakte voor slet en hoer.

Hoe meer ik haar uitschold, hoe meer ze met haar lijf begon te kronkelen. Ja, ze wilde mijn tienerhoertje zijn, zei ze. Ik mocht alles met haar doen wat ik wilde, ze was volledig de mijne en of ik haar alsjeblieft wilde gebruiken en onder het zaad wilde spuiten.

Dat laatste kon ik inderdaad niet langer uitstellen en even later explodeerde ik boven haar opengesperde mond. Dikke slierten sperma bedekten haar wangen en kwamen op haar uitgestoken tong terecht. Ze slikte mijn zaad door en zei netjes: Of ze wilde of niet, ze zou nu snel klaarkomen. Ik liet haar borst los en pakte de telefoon. Terwijl ik over haar klitje bleef wrijven, opende ik het filmpje dat ik net van Lisa had gemaakt. Toen hield ik de telefoon voor Lisa's gezicht en keek zelf over haar schouder mee.

Lisa had haar ogen nog gesloten. Met een kreun wendde Lisa haar gezicht van de telefoon. Ik kneep haar even in haar klitje en ze slaakte een gil. Kijk maar lekker hoe je me pijpt. Ik bleef over haar klitje wrijven en ze zat steeds dichter tegen haar orgasme aan. Op het filmpje drukte ik Lisa's hoofd nu ver over mijn pik. Zo'n jong klein sletje. Hier, hou die telefoon zelf maar even vast, maar blijven kijken.

Met mijn andere hand ging ik nu ook haar slipje in. Ik bleef over haar klitje wrijven, maar begon haar nu tegelijk te snel te vingeren. Lisa begon klaar te komen en liet de telefoon ongewild zakken. Ze gaf een gilletje, maar hield de telefoon weer trillend voor haar gezicht. Naar adem happend keek ze met open mond naar het scherm. Met moeite duwde ik een tweede vinger in haar strakke spleetje, terwijl ik haar klitje bleef masseren. Lisa gilde het uit terwijl mijn twee vingers snel in en uit haar veel te strakke kutje schoten en mijn andere hand haar klitje bewerkte.

Ze kronkelde in mijn schoot, terwijl ze de telefoon voor haar gezicht probeerde te houden. Op haar hoogtepunt drukte ik mijn twee vingers zo ver mogelijk uit elkaar waardoor ik haar kutje wat oprekte. Lisa schoot overeind en gilde het uit terwijl ze met wijd open ogen naar het schermpje keek waar ze net mijn lading zaad te verduren kreeg.

Zo bleef ze een paar seconden zitten en op het schermpje gleed mijn restje zaad nog langs haar mondhoek. Ik trok mijn handen rustig uit haar slipje en drukte haar trillende lijfje weer tegen mij aan. De telefoon gleed uit haar hand. Ze hijgde na en had heer ogen dicht. Lisa's slipje was kletsnat.

Toen ze zo naast me stond met alleen haar natte slipje aan en naar mij omhoog keek, viel het me weer op wat een heerlijk schattig, maar jong meisje ze eigenlijk was. We zijn pas net begonnen! Lisa protesteerde en wilde zich losrukken, maar had geen kans.

Ik zette haar tegen de muur, duwde twee vingers onder haar slipje hard in haar kutje en zei "Als je je nog een keer verzet, zal ik de hele stad laten zien wat voor sletje jij eigenlijk bent. Ik duwde Lisa voor me uit de logeerkamer in. De gordijnen waren dicht en in het halfduister stonden een vierkante tafel, een bureau en een bank.

Aan de tafel en het bureau had ik stalen ringen vastgeschroefd en op de bank lagen nog een paar seksspeeltjes. De muren waren bedekt met grote stukken schuimrubber om het geluid te isoleren. Ik duwde Lisa voor me uit naar de tafel en terwijl we langs de bank liepen, pakte ik daar een setje handboeien vanaf. Jij bent het enige jonge kutje in dit huis, sletje.

Ga nu maar braaf op je rug op deze tafel liggen en steek je armen omhoog. Lisa durfde niet meer te protesteren. Zacht snikkend klom ze op de tafel, ging op haar rug liggen en deed haar armen omhoog. Ondertussen was ik naar het hoofdeinde van de tafel gelopen, pakte haar polsjes en deed haar de handboeien om.

Alstublieft, meneer…” smeekte Lisa, maar ik legde alleen even mijn vinger op haar lippen om haar duidelijk te maken dat ze vanaf nu haar mond moest houden. Met een touw maakte ik de handboeien vast aan de ijzeren ring aan het uiteind van de tafel. Lisa lag nu op haar rug op de tafel met haar handen omhoog, maar wel dat er nog ruimte was haar lichaam naar de rand van de tafel kon trekken. Ik ging aan het andere uiteinde staan en zag dit prachtige meisje nu weerloos met haar armen vastgebonden voor me op de tafel liggen.

M’n pik deed bijna pijn van de harde erectie. Met beide handen trok ik haar slipje langzaam over haar meisjesheupen en benen, totdat ik voor het eerst goed zicht had op haar kleine kutje. Het was aan de bovenkant licht behaard met donkerblonde donshaartjes met daaronder het kleine strakke streepje waar haar schaamlipjes tegen elkaar gedrukt zaten. Ik had nog nooit zo’n schattig, klein en strak kutje gezien en vroeg me af of mijn pik daar ooit in zou passen.

Daar zou ik snel genoeg achterkomen. Ik greep Lisa bij haar heupen en trok haar lichaam verder mijn kant op totdat haar kutje perfect voor mijn pik was gepositioneerd. Met een hand drukte ik Lisa’s dijbeen opzij en met m’n andere hield ik mijn pik in positie. Zachtjes drukte ik mijn eikel tussen haar schaamlipjes en ging langzaam op en neer om haar wat natter te krijgen.

Lisa ademde zwaar en schokkerig met haar ogen dicht. Ze wist wat er ging gebeuren. Ik drukte mijn eikel tussen haar vochtige schaamlipjes en Lisa kreunde.

Wat was dit sletje strak! Alleen al mijn eikel leek haar uit te rekken en nu moest de rest van m’n pik nog komen. Ik pakte nu met beide handen haar benen en drukte deze uit elkaar. Met mijn eikel al vast tussen haar schaamlipjes lag Lisa nu in positie om keihard geneukt te worden. Lisa deed haar ogen open een keek me angstig aan. Lisa tilde haar hoofd omhoog en tranen schoten in haar ogen terwijl ze op haar tanden beet. Ik ging een beetje terug, duwde wat verder naar binnen en ging door haar maagdenvlies.

Lisa gilde het uit. Nu gaat het echt beginnen. Bij iedere stoor probeerde ik wat dieper te komen, wat niet vanzelf ging bij dit superstrakke kutje. Ze was nu helemaal opgerekt. Mijn pik was veel te groot voor dit meisje, maar het voelde zo heerlijk strak. Lisa kreunde en gilde terwijl ze hulpeloos met haar armen trok, maar ze kon geen kant op.

Met mijn handen gleed ik nu van haar benen naar haar heupen. Met beide handen omvatte ik bijna helemaal haar smalle meisjesheupen en pakte haar stevig beet om nog dieper te kunnen. Nu duwde ik mijn pik voor het eerst helemaal bij har naar binnen. Ik moest haar stevig vasthouden, zodat ze niet over de tafel naar achteren schoof. Lisa leek naar adem te happen en rondde haar rug, waardoor haar tietjes in de lucht staken.

Nog steeds met mijn lul tot aan de stam in haar boog ik me voorover en zoog even hard op haar tepeltje. Ik legde mijn hand op haar buik en voelde hoe mijn pik helemaal in en uit haar schoof.

Hoewel ze nog steeds hartstikke strak was, neukte ik haar ook steeds soepeler omdat Lisa ondertussen lekker nat was geworden. Kennelijk genoot dit sletje er zelfs van. Met mijn duim wreef ik nu over haar klitje terwijl ik haar diep bleef neuken. Schokkend kwam Lisa klaar. Haar schaamlipjes trokken meteen weer samen alsof ze wilden verhullen dat er net een grote pompende pik tussen had gezeten.

Ik liep naar het andere uiteinde van de tafel om het touw iets losser te maken. Hierna pakte ik Lisa bij haar haren en trok haar hoofd naar de rand van de tafel.

Nog na hijgend stak ze haar tong uit en likte met kleine likjes het kutgeil en maagdenbloed van mijn pik. Ik ga nu de telefoon halen en als ik terug ben, zit jij op handen en knieën met je kontje in de lucht om je als een teefje van achteren te laten nemen. Lisa zat op handen en knieën op de tafel met nog steeds haar handboeien aan de ring vast. Haar hoofd hing tussen haar schouders en ik hoorde haar zachtjes snikken, terwijl haar schouder licht schokten.

Vertel eens aan de kijkers waarom je daar op je handen en knieën zit”. Lisa keek nu op naar de camera. En als wat ga jij je laten neuken? Lisa hapte naar adem, maar bleef over haar schouder in de camera kijken. Ik ging weer een stukje terug en duwde hem weer dieper in haar strakke kutje. Lisa liet haar hoofd weer hangen en kreunde bij iedere stoot. Ik legde de camera neer, legde een hand op haar onderrug en trok met de andere hand Lisa’s hoofd aan haar haren omhoog.

Ruw, hard en diep neukte ik haar nu vanachter, terwijl ik haar hoofd strak naar achteren getrokken hield. Soms sloeg ik haar op haar billen of trok ik even aan haar tepeltjes. Het zou nu niet lang meer duren voordat ik voor de tweede keer ging komen. Ik liet haar haren los, pakte haar met beide handen stevig van achteren bij haar heupen en neukte haar zo snel en diep als ik kon tot ik mijn pik zo diep mogelijk in haar kutje ramde en schreeuwend al mijn zaad diep in haar spoot.

Lisa’s hele lichaam schokte na. Ik trok m’n pik langzaam terug en filmde haar kutje terwijl mijn zaad er langzaam uitdroop. Toen kwam er een sms’je binnen op de telefoon waar nog steeds haar SIM-kaart inzat. Ik liet Lisa het sms’je zien en vroeg “Wie is Femke en waar moest je zijn? Ze woont in een studentenhuis vlakbij. Ik dacht even na en zei toen “Prima.

Bel je zus maar op en vraag of ze je komt helpen met je fiets. Zeg maar dat je bij een vriendin bent. Lisa keek me vragend aan en ik pakte een envelop met mijn adres erop. Vraag maar of ze hier naartoe komt en vraag het zo normaal mogelijk. Geen geintjes of ik stuur je filmpjes alsnog door”. Voor een meisje dat net tegen haar wil bruut was ontmaagd, acteerde Lisa prima. Femke zou er over een kwartier zijn, zodat ik nog tijd had om me op dit extraatje voor te bereiden.

Weer keurig aangekleed deed ik open. Voor de deur stond een leuk meisje dat me meteen bekend voor kwam. Zij had haar vriendin tot de orde geroepen en er zo voor gezorgd dat ik gisteravond niets te neuken had gehad. Daar ko ze nu mooi voor boeten. Nog voor ze veel lawaai kon maken trok ik Femke hardhandig naar binnen en schopte de deur achter haar dicht. Ik drukte de nu slaande Femke met een hand over haar mond en met de andere hand over haar keel tegen de muur. Het gaat prima met je zusje.

Veel beter dan met je vriendin in de bar gisteravond. Herken je me dan niet? Dat kun je nu mooi goedmaken. Anders kunnen er heel vervelende dingen voor jou en je zusje gebeuren. Heb je dat begrepen? Ze knikte uiteindelijk dat ze het begrepen had en ik liet haar los.

Rustig liep ze voor me mijn huis in. Femke had te laat door wat er gebeurde en begon te gillen. Ik trok haar aan haar handboeien hard naar mij toe, legde mijn hand over haar mond en fluisterde: Dat is precies wat er gaat gebeuren als je zusje je lief is. Ondertussen kon ik haar iets beter bekijken. Ze zag er leuk uit. Femke leek wel een beetje op haar zusje, maar had donkerder haar en was duidelijk al wat ouder.

Wat meer rondingen, hoewel het er nog lekker strak uitzag. Een kleine studente met op het eerste gezicht stevige B-cupjes, een strak buikje en een iets te dik kontje voor haar lichaam dat er geil uitzag in haar spijkerbroek.

Een echt studentenkontje van het bierdrinken. In de logeerkamer stond alles al klaar. In het midden van de kamer had ik een groot laken opgehangen, zodat Femke haar zusje op de tafel niet kon zien.

Ik had Lisa bevolen stil te blijven, dus Femke wist ook niet dat Lisa in de kamer was. Voor het laken stond het bureau met de stalen ringen. Omdat de kamer geluidsdicht was, hoefde ik nu ook niet meer voorzichtig te doen.

Ruw begon ik Femke uit te kleden en in no time zat ze in haar ondergoed met haar polsen en enkels vast aan de ringen op handen en voeten op het bureau.

Ze huilde een beetje, omdat ik niet zachtzinnig te werk was gegaan en zo ook doorhad in wat voor machteloze positie ze zich bevond. Ze zag er heerlijk uit. Haar zwart kanten slipje zat strak om haar ronde kontje en haar tietjes zeker B-cup vulden haar zwart kanten bh’tje goed. Ik streelde nu haar haren om haar te kalmeren. Het is tijd om een spelletje te doen. Ik heb speciaal voor jou een quiz bedacht. Hoe je van quizzen?

Ik hield haar hoofd naar achteren, zodat ze mij moest blijven aankijken als ik tegen haar sprak. Ze slaakte een gilletje. Ben je wel eens door een oudere man geneukt? Het ding was enorm en Femke keek er angstig naar. Veel kleiner, meester”, piepte ze. Met deze quiz win jij een heerlijke anale ontmaagding met deze mooie zwarte pik! Dat kan ik niet… Dat past niet…” huilde Femke nu.

Ik aaide weer over haar haren. Dit zou geen echte quiz zijn als je geen tweede keuze had. Je kunt namelijk kiezen: Blijf kijken, sletje, want hier is je prijs! Femke liet een verschrikt gilletje horen. Ik had Lisa op handen en voeten aan de tafel vastgeketend. Uit haar mond stak een dikke roze rubberen lul die ik haar had bevolen niet te laten vallen, waardoor ze niet had kunnen praten. Uit haar kutje stak een zelfde roze rubberen lul, waardoor het een beetje leek of ze op een rubberen spies vast zat.

Ook de lul in haar kutje had ik haar bevolen niet te laten vallen. Op haar tepeltjes zaten klemmen met daaraan gewichtjes, waardoor haar kleine tietjes voor zover dat kon werden uitgerekt. Van de pijn en spanning beefde Lisa’s lijfje en er stroomden tranen over haar wangen. Femke keek vol ongeloof naar haar zusje. Ze was zo verbijsterd dat ze even niet wist of ze boos werd of moest huilen.

Voordat ze dit kon bedenken zei ik: In plaats van jou, zal ik nu je kleine zusje anaal met deze zwarte pik ontmaagden! Lisa liet de lul uit haar mond vallen en begon te snikken, terwijl Femke “Nee! Met de rubberen lul in mijn hand liep ik naar Lisa. Ik spuugde op haar kontgaatje en begon het met mijn duim te masseren. Lisa probeerde haar kontje weg te draaien, maar kon geen kant op.

Ik legde de rubberen lul naast haar, trok haar hoofd aan haar haar naar achter en drukte nu m’n wijsvinger tot het eerste kootje naar binnen. Wat was dit strak. Lisa kreunde tussen haar snikken door. Rustig trok ik haar hoofd ritmisch naar achteren, waardoor ze mijn vinger een beetje met haar kontje bereed.

Lisa’s kontje was zo strak dat mijn vinger nauwelijks verder naar binnen ging en iedere keer kermde ze opnieuw als hij er een klein stukje inging. Ik keek naar de omvang van de rubberen lul en bedacht dat dit nooit ging werken. Ik pakte nu een kleine vibrator, deed er wat glijmiddel op en liep weer naar Lisa’s achterste. In één keer duwde ik de vibrator in haar kontgaatje.

Lisa schreeuwde het uit en haar lichaam leek even te verkrampen. Ik zette de vibrator aan, duwde de rubberen lul die nog steeds uit haar kutje stak nog wat dieper naar binnen en wreef even over haar klitje.

Lisa kreunde en ik voelde dat ze ondanks alles toch behoorlijk nat was. Femke zat nog steeds in haar ondergoed op handen en voeten te snikken, terwijl ze naar beneden keek. Of ik duw die rubberen lul alsnog in één keer in haar kontje! Voor haar ogen begon ik hard over Lisa’s klitje te wrijven, terwijl ik haar tepelklemmen afdeed en haar nu gevoelige tepeltjes bewerkte. Met de dildo in haar kontje en de rubberen lul in haar kutje gilde Lisa het uit. Het duurde niet lang of Lisa begon ongecontroleerd met haar lichaampje te schokken.

Haar geil liep via haar klitje over mijn hand terwijl ze gillend klaar kwam. Geil en versuft als ze was, probeerde ze me terug te zoenen. Ondertussen keek ik naar Femke die het vol walging bekeek. Ik kiet Lisa los en liep nu richting Femke. Door het orgasme van Lisa was ik weer keihard geworden en ik wilde nu wel eens van dat studentje genieten. Femke protesteerde en probeerde zich tevergeefs los te rukken toen ik achter haar ging staan. Haar kont wiebelde heerlijk in haar broekje en ik gaf er flinke klap op.

Ze gilde, maar bleef spartelen. Langzaam trok ik haar slipje op haar knieën. Femke kreunde van onmacht wat mij alleen maar geiler maakte.

Net mijn ene hand begon ik over haar kutje te wrijven terwijl ik met mijn andere mijn broek losknoopte. Haar kutje was nog nauwelijks vochtig of ik zette mijn lul er tegenaan en drukte hem naar binnen. Femke liet een dierlijke schreeuw horen. Ik pakte haar met beide handen bij haar heupen en begon haar hard en diep te neuken, waarbij ik heerlijk tegen haar ronde billen kletste.

Ben je toen ook zo geneukt? Ik voelde dat Femke steeds natter werd. Die slet genoot er van. Ik trok Femke’s hoofd aan haar haar naar achter en dwong haar zo naar Lisa te kijken. Ik begon haar nog harder te neuken terwijl ik met mijn andere hand van onderen over haar klitje wreef. Femke had het niet meer. Ze kreunde, gilde en haar lichaam schokte, terwijl ze voor haar misbruikte zusje klaar geneukt en gevingerd werd. Na het eerste orgasme ging ik gewoon door tot het tweede, waardoor ze er helemaal suf geneukt en na hijgend bij lag.

Ik pakte de telefoon en liep filmend naar het hoofd van het bureau. Femke lag met haar hoofd op het bureau met haar ogen dicht en uitgelopen make-up na te hijgen.

Ik trok haar hoofd aan haar haren omhoog en drukte mijn lul tegen haar lippen. Lik me helemaal schoon. Ze had niet door dat ik haar filmde en misschien kon het haar op dat moment ook niet schelen. Zo geil was ze. Ik draaide de camera naar Lisa die met twee opgevulde gaatjes bijna jaloers naar haar sufgeneukte zus keek.

Tijd om te zien hoe nauw haar kontje was. Ik spuugde op het kontgaatje en drukte er een vinger in. Met een gilletje kwam Femke weer bij haar positieven. Femke’s kontgaatje was bijna net zo strak als die van Lisa, dus ik deed er een beetje glijmiddel bij. Een vinger ging er nu vrij gemakkelijk in, dus ik deed er een tweede bij.

Volgens mij was deze slet nu zo geil dat ze hier ook van zou genieten. Femke had haar bh nog aan en met mijn vrije hand maakte ik deze los waarna ik tepels begon te bewerken. Femke gilde als ik er in kneep, maar drukte haar kontje ook steeds harder over mijn twee vingers. Dit was een bloedgeil studentje. Eens kijken hoe ver ik kon gaan. Zonder dat ze het doorhad, had ik de grote zwarte rubberen pik weer gepekt en zette deze nu tegen haar nog natte kutje.

Ik drukte hem er hard een stukje in en Femke’s kutje werd in een keer uitgerekt als nooit tevoren. Femke gilde het uit, schudde met haar hoofd en haar kontje. Geil als ze was, dit was toch te veel voor haar. Ik liet de rubberen lul in haar kutje zitten, klom op het bureau en hurkte over haar heen, waarbij ik mijn pik voor haar losgevingerde kontgaatje positioneerde. Ik drukte hem naar binnen en hoorde Femke janken als een teefje. Toen mijn pik diep in haar kontje zat, zocht ik even balans en ging toen snel en hard haar kontje neuken.

Het was heerlijk strak. Ik pakte onder mij de rubberen lul vast en stootte deze tegelijkertijd hard in en uit haar kutje. Femke probeerde al lang niet meer terug te rijden, maar ze kon geen kant op. Keihard werden haar beide gaatjes in een hoog ritme gevuld. Ik voelde dat ik snel weer kon komen, maar wilde nog een paar dingen uitproberen.

Na een paar harde diepe stoten trok ik mijn pik uit het uitgewoonde kontje van Femke, sprong van het bureau en liep naar Lisa. Ik pakte haar hoofdje en duwde mijn pik helemaal haar keel in en hield haar daar vast. Ze maakte gorgelende geluiden, maar kon geen kant op.

Toen ik mijn pik terugtrok en ze op adem dacht te kunnen komen, stootte ik hem meteen helemaal terug haar keel in. Met uitpuilende ogen keek ze omhoog, terwijl ik haar hoofdje strak over mijn lul hield. Uiteindelijk liet ik Lisa los waarna ze naar adem hapte en liep ik naar Femke. Ruw tilde ik haar hoofd aan haar haren op en gaf haar dezelfde behandeling als haar zusje. Het was geil om te zien hoe de beide zusjes dezelfde hopeloze smekende blik omhoog hadden wanneer er een stijve pik tot in hun keel geduwd werd.

Ik liet mijn pik nog iets langer in Femke’s keel, tot ze rood aanliep en ik hem er langzaam uittrok. Ze spuugde het uit en weer liet ik haar kleine zusje mijn pik schoonlikken. Ze kreunde alleen maar, omdat ze wist dat protesteren geen zin had. Ik liep achter de tafel en haalde de vibrator uit haar kontgaatje en zette mijn pik ertegen. Femke keek verdwaasd, het drong niet helemaal tot haar door, maar Lisa gilde als een speenvarken.

Ondanks de vibrator was haar kontje nog zo strak dat mijn lul wel afgeknepen leek te worden. Stevig pakte ik Lisa bij haar smalle heupen en begon mijn pik steeds dieper in en uit haar maagdelijke kontje te bewegen. Ook Lisa had nog een rubberen lul uit haar kutje steken en met een hand begon ik deze ook in en uit haar te stoten zodat ze dubbel werd genomen.

Het kostte me moeite niet in haar kontje klaar te komen, want ik wilde mijn laatste lading nog bewaren voor het slotstuk. Lisa’s gegil was intussen overgegaan in ongecontroleerde kreunen en zuchten. Ik had haar net zo suf geneukt als haar oudere zus en haalde tevreden mijn pik uit haar ontmaagde kontje.

Met beide zusjes sufgeneukt en helemaal uitgeput, waren ze makkelijk hanteerbaar. Het kostte me dan ook geen moeite ze in positie te krijgen voor het laatste standje. Lisa en Femke zaten nu beiden naar elkaar toe op de tafel naar achter steunend op hun armen. Hun polsen had ik vastgemaakt met een wat langer touw zodat ze nog wel wat beweegruimte hadden.

Die zouden ze nodig hebben. Ik had ze bevolen hun benen wijd te houden, zodat ze met opengesperde kutjes tegenover elkaar zaten. Ze keken me nu angstig aan.

Bang voor wat zou komen. Eerst liep ik naar Lisa, gaf haar een lange tongzoen, die ze gretig beantwoordde en schreef toen met lipstick ‘sletje A’ op haar voorhoofd.

Vervolgens deed ik hetzelfde met Femke, alleen schreef ik hier ‘sletje B’. Ook Femke deed haar best mij terug te zoenen. Ik had ze nu helemaal waar ik ze hebben wilde. Van onder de bank pakte ik nu een doos met mijn nieuwste speeltje: Doodsbenauwd keken de zusjes naar het gevaarte.

Lisa en Femke snikten terwijl ik de rubberen lul in positie bracht. Ze wisten wat er ging komen, maar ze wisten niet of ze dat nog aankonden. Ze wisten in ieder geval dat protesteren geen zin had, dus het bleef bij een beetje jammeren.

Met de beide uiteinden van de rubberen lul net in de beide kutjes vroeg ik ze even naar mij op te kijken en maakte een prachtige foto van de vastgeketende, wanhopige en betraande zusjes die op het punt stonden door dezelfde lul uitgerekt te worden. Dit had ik wel verwacht en daar had ik een oplossing voor. Ik pakte twee setjes tepelklemmen waarvan de klemmen van ieder setje met een elastiek aan elkaar zaten.

De zusjes begonnen in koor te jammeren toen ze zagen wat ik van plan was, maar tevergeefs. Onder gegil zette ik twee keer een klem van het ene setje op Lisa’s tepel en de ander bij Femke. Het elastiek tussen de klemmen werd nu strak getrokken tussen de tepels van de beide zusjes.

Ze kermden van de pijn en het zag er bloedgeil uit. Hoe dichter jullie bij elkaar komen te zitten, hoe minder het elastiek trekt en hoe minder pijn het doet. Maar dat is nu net de bedoeling! Jullie krijgen tien minuten om die pik helemaal in jullie te laten verdwijnen.

Probeer niet te verzaken, want alles dat niet bij jou naar binnen komt, krijgt je zusje naar binnen. Jullie gaan hier niet weg voordat die pik helemaal in jullie is verdwenen.

Ondertussen maak ik een leuk filmpje voor het familiealbum en mogen jullie omstebeurt mijn pik afzuigen. De tijd gaat nu in! Met betraand gezicht keek Femke naar de camera omhoog en ik duwde meteen mijn pik in haar mond. Ze deed een halfslachtige poging mij af te zuigen, maar had teveel last van de positie waar ze zich in bevond. Lisa zat voor zich uit te jammeren. Ik zou maar goed mijn best doen, want als jullie het niet halen, duw ik alsnog die andere zwarte pik in jullie kontjes.

Had ik dat al gezegd? Voorzichtig begon Lisa haar kutje over de pik richting haar zus te duwen. Het ging heel langzaam, maar ze kermde het uit. Toen Femke dit doorhad, begon ze mee te doen. Kreunend en jammerend wiebelden de zusjes voorzichtig met hun heupen om de pik er dieper in te krijgen, maar zonder het elastiek te veel te spannen. Lisa was zo strak was, dat zij met haar gewiebel de pik alleen maar verder bij Femke erin leek te duwen. Het geilste was dat ze hierbij telkens “Sorry” piepte, terwijl bij de steunende Femke de tranen over haar wangen stroomden.

Ik ging voor Femke staan en neukte haar nog eens hard in haar mond, waarbij haar lichaam een beetje op en neer ging en er dus aan het elastiek werd getrokken. Ik haalde mijn pik weer uit haar mond en richtte de camera weer naar het geile schouwspel op de tafel. Er was nog zeker vijfentwintig centimeter aan rubberen lul dat naar binnen moest. Ik gokte dat er nu al zo’n vijfentwintig in Femke zat en maar tien in Lisa, wiens kutje er prachtig uitgerekt uitzag. De lul schoof meteen vijf centimeter dieper bij Lisa naar binnen.

Jullie hebben nog vier minuten. Ze zeiden geen sorry meer, maar zaten alletwee met hun ogen dicht kreunend en snikkend hun opdracht uit te voeren. Ik ging nu voor Lisa staan en duwde mijn pik in haar keel en hield hem daar totdat kaar ogen weer uitpuilden.

Ze bleef ondertussen met haar kutje over de lul te wiebelen en het elastiek stond al een stuk minder strak. Er was nog zo’n tien centimeter lul zichtbaar.

Ze zat helemaal vol. Zij had al meer dan de halve lul in haar kutje en kon alleen nog maar ongecontroleerd hijgen terwijl ze met grote angstige ogen naar haar zusje keek. Lisa had dit door en begonsnikkend en gillend aan een laatste krachtinspanning om de lul naar binnen te duwen. Je kon duidelijk zien hoeveel moeite het haar kostte en hoeveel pijn het haar deed. Bij iedere stoot zag je haar strakke buije een beetje opbollen door wat er al in haar zat. Gillend duwde ze haar heupjes nu met steeds hardere stoten over de pik die halve centimeter voor halve centimeter verder bij haar naar binnen ging.

Femke voelde die stoten ook en gilde mee. Ik had nog nooit zo iets geils gezien. Met nog elf seconden op de klok was het de zusjes gelukt de rubberen lul naar binnen te werken. Hun kutjes zaten strak tegen elkaar en je zou nooit vermoeden dat ze samen een rubberen lul van zestig centimeter verborgen.

Ze leken half in shock toen ze met grote ogen naar mij opkeken. Sletje A en sletje B. Geef elkaar maar een zoentje. Eerst voorzichtig, maar met een beetje aansporing steeds hartstochtelijker. Voorovergebogen met hun armen nog achter zich vast, de klemmen op hun tepels en de kutjes nu tegen elkaar aanrijdend zagen ze er heerlijk uit.

Ik bleef filmen terwijl ik me begon af te trekken. Ik had nauwelijks meer aansporing nodig en spoot een laatste grote lading over de gezichten van de zoenende zusjes. Het zaad droop over hun wangen en tussen hun lippen, maar ze bleven doorzoenen en tegen elkaar aanrijden tot ze aan elkaar een laatste orgasme beleefden.

..
Geil anal gratis neuken in limburg

  • Gratis neuken in breda meesteres utrecht
  • Nu neuken nl prive erotische massage
  • Opengesperde kut sms shemale
  • Markt sex cartoon seks

Film over beffen vrouw zoekt man schiedam