Sex duinen baarmoeder neuken

Ze konden wel goed met elkaar opschieten, gewoon als broer en zus. Voor Anke gold hetzelfde, haar sekservaringen waren nog minimaler dan Peter. Ze had nog nooit een jongen bloot gezien, alleen een paar keer op foto’s.

Ze wreef wel eens met haar hand en haar vingers over haar kutje en dat was een lekker gevoel. Een paar keer had ze wat meer doorgewreven en het knopje bovenaan haar spleetje gestreeld. Toen had ze een heel lekker en intens gevoel gekregen. En één keertje was met haar vinger zelfs haar kutje binnen gegaan, maar ze durfde niet goed verder te gaan. De eerste avond in het hotel gingen ze vroeg naar bed, moe van de reis en slaperig door de warme zon en de heerlijke maaltijd, die ze in het restaurant van het hotel hadden genuttigd.

Ze liepen de hotelkamer binnen en Peter kleedde zich direct uit. Hij had voor het eten al gedoucht en ging met alleen een boxershort aan in bed liggen, terwijl Anke haar T-shirt uittrok en de badkamer inliep. Peter legde zijn kussen achter zijn rug en begon langs de tv-kanalen te zappen.

Na een paar minuten kwam Anke de badkamer uit en met een schuin oog keek Peter naar zijn zusje. Ze had een handdoek om haar natte haren geknoopt en doeg een zwart strak hemdje dat met twee smalle bandjes over haar schouders zat en net over haar witte slipje reikte. Het viel Peter op dat ze geen beha droeg, zodat haar kleine stevige tietjes parmantig door de stof heen te zien waren. Rond de tepeltjes zag hij een iets groter rondje met daarop de knopjes die er hard uitzagen.

Hij volgde haar toen ze naar een stoel liep en daar haar kleren deponeerde en het viel hem ineens op dat ze eigenlijk wel een aardig lijf had met die stevige kleine borsten, en een paar slanke benen met niet al te dikke dijen en een lekker stevig kontje.

Met die handdoek om haar haren en zonder bril zag ze zowaar aantrekkelijk uit. Hij schrok toen hij merkte dat hij er een beetje opgewonden van werd, want zijn piemel begon wat te steigeren. Hij keek snel naar beneden, maar er was door het laken dat erover lag niets van te zien.

Anke liep naar het bed en ging naast hem zitten kijken wat de televisie te bieden had. Ze babbelde wat over algemene dingen en wat ze zouden gaan doen de volgende dagen. Na een paar minuten schoof ze onder het laken en Peter zag het shirtje tevoorschijn komen en met een boog naar de stoel vliegen. Toen zei ze hem welterusten en draaide haar rug naar hem toen. Hij deed de televisie uit en draaide zich ook om, maar hij kon de slaap niet vatten, zijn pik was nog steeds een beetje stijf en hij had een raar gevoel in zijn onderbuik.

Anke sliep al snel merkte hij aan haar regelmatige ademhaling, maar hij lag te draaien en te woelen. Langzaam was hij door het gedraai vlak naast zijn zusje komen te liggen en toen hij een been wilde verleggen, raakte hij zachtjes haar dijbeen.

Hij schrok even maar Anke reageerde niet en langzaam schoof hij dichter naar haar toe. Hij lag op zijn zij met zijn rechterbeen nu helemaal tegen haar dijbeen aan. Hij voelde dat hij een volle erectie had en zijn pik lag op nog geen twee centimeter van haar billen. Hij wist niet goed meer wat hij moest doen, maar de drang werd sterker dan zijn geest.

Hij schoof verder en kwam met zijn stijve pik tegen haar billen aan te liggen. Anke bewoog, rilde even, maar bleef toch liggen zoals ze lag.

Peter voelde zijn lul kloppen en hij begon zachtjes te hijgen. Nu schoof hij zijn bovenlijf tegen de blote rug van Anke en legde voorzichtig zijn rechterarm om haar middel. Weer bewoog zijn zusje, maar in plaats van weg te draaien, nestelde zij zich tegen hem aan en zuchtte ze even.

Ze bleven een tijdje zo liggen, maar het gevel in zijn buik werd steeds sterke en langzaam verstevigde Peter zijn greep om haar middel. Met zijn hand voelde hij haar navel en haar strakke platte buikje.

Zachtjes begon hij met zijn harde pik heen en weer te schuiven langs haar billen, die gehuld waren in een wit slipje.

Hij aaide over haar buik en drukte zich dichter tegen haar aan. Anke kreunde en Peter stopte weer even, maar toen er verder niets gebeurde ging hij door waar hij mee bezig was. Zijn eikel schuurde tegen de binnenkant van zijn boxershort, zijn rechterarm schoof iets omhoog langs de buik van Anke en raakte de onderkant van haar borstjes. Anke zuchtte en kreunde weer en Peter staakte direct zijn bewegingen, al had zijn pik een andere mening, want het leek net of die op eigen houtje door wilde gaan.

Toen drukte Anke haar billen hard naar achteren en terwijl door deze beweging Peters hand naar boven schoot vol op een van haar harde meisjes borsten, schoof ze zelf één hand in haar slipje. Peter voelde zich vuurrood worden, maar had verder geen aanmoediging nodig. Zijn rechtshand kneedde haar borstje en zijn pik ging nu als een razende heen en weer langs haar strak tegen hem aangedrukte billen.

Hij begon te hijgen en voelde hoe zijn zaad begon te borrelen in zijn ballen. Ook Anke hijgde nu en wreef steeds harder over haar kutje. Haar onderlichaam begon nu mee te bewegen op het ritme van het schuiven van Peter.

Steeds sneller ging zijn kruis langs haar heen, steeds heftiger aaide ze haar kutje en steeds harder kneep Peter in haar borst. Tot hij het niet meer hield en het zaad met golven in zijn boxershort spoot, Hij kneep nu zo hard, dat Anke een kreet slaakte, maar dat kwam mede doordat ze zelf een orgasme kreeg zoals ze dat nog niet had meegemaakt.

Ze duwde haar vingers zo hard tegen haar drijfnatte kutje, dat er één vanzelf naar binnen slipte. Peter bleef nog even langzaam heen en weer bewegen en verslapte zijn greep op haar borstje, dat hij nu zachtjes aaide. Nog een paar minuten bleven ze zo liggen, toen sloeg Peter het laken weg en stapte uit bed richting badkamer. Hij trok zijn short uit en waste zijn pik, die nog behoorlijk hard was, zorgvuldig schoon.

Hij droogde zich af en sloeg de handdoek om zijn middel toen hij de kamer weer in liep. Anke had het bedlampje aan gedaan en zat rechtop in bed. Nu zag hij voor het eerst haar stevige kleine tietjes, waar hij net nog zo hard in geknepen had.

De ene was inderdaad een beetje rood. Rond de tepels zat een groter dikker rondje dat donkerder gekleurd was, dan de roodachtige tepel, die erop zat. Anke’s haren zaten verwilderd om haar hoofd en zonder bril met die blote borstjes erbij, zag ze er echt aantrekkelijk uit. Ze lachte toen ze hem met die handdoek zag binnen komen en vroeg of hij zo preuts was, dat hij zijn onderlijf moest bedekken.

Hij keek omlaag, bloosde opzichtig en liet de handdoek vallen. Zijn lange dunne pik hing nu slap naar beneden en slingerde heen en weer terwijl hij naar het bed liep en erin stapte. Hij ging zitten en keek zijn zusje aan, die nog steeds die glimmende en verzadigde blik over zich had. Ineens begonnen ze te vertellen over hun seksuele gevoelens, dat ze allebei totaal geen ervaring hadden en nog meer zaken, die ze het nooit met elkaar over gehad hadden.

Peter bekende dat hij pas die avond vond dat ze er veel beter uitzag, dan hij dacht en dat ze met een ander brilletje en een ander kapsel nog aantrekkelijker zou zijn. Ze bleven doorpraten tot diep in de nacht, terwijl Peter zijn arm om haar heen had geslagen en af en toe zachtjes haar schouder aaide. Af en toe legde ze haar hoofd tegen zijn schouder en glimlachte ze naar hem.

Ze bezwoeren elkaar dat ze absoluut niets tegen hun ouders zouden zeggen. Hoewel ze vonden dat er eigenlijk helemaal niets gebeurd was. Ze hadden beiden gewoon zichzelf klaargemaakt, meer niet. Tegen half drie vielen ze met een heerlijk gevoel in slaap. Peter werd pas tegen negen uur de volgende ochtend wakker en ontdekte direct dat hij een odol had.

Hij keek naar Anke, maar die lag ogenschijnlijk vredig te slapen met haar rug naar hem toe. Hij sloeg het laken terug en stapte uit bed. Zijn lange dunne pik stond fier recht omhoog en hij liep om het bed heen richting badkamer. Jeetje, hoorde hij Anke ineens zeggen, “Hij is wel erg lang”.

Peter bleef geschrokken staan en keek naar zijn zusje, die nu overeind zat en met grote ogen naar zijn erectie keek. Snel legde hij haar uit wat een odol was en wilde zich omdraaien, maar Anke vroeg hem nog even te blijven staan. Ze wilde goed kijken, want ze had nog nooit een echte stijve pik gezien, zei ze. Peter bleef even staan en liep toen een beetje beschaamd door naar de badkamer. Anke staarde hem na en dacht aan de nacht, die net voorbij was.

Met dat lange, stijve ding had hij tegen haar billen liggen wrijven en toen was hij klaar gekomen. Ze probeerde zich voor te stellen hoe het eruit had gezien, toen er allemaal zaad uit gekomen was.

Ze wreef even over haar tietjes en merkte dat de linker een beetje gevoelig was. Haar tepeltjes werden weer hard en langzaam aaide ze nog even door. Ze kreeg weer dat lekkere gevoel van die nacht en ging met een hand onder het laken.

Ze hoorde de douche stromen vanuit de badkamer en snel sloeg het laken een beetje van zich af. Ze schoof haar slipje iets naar beneden en keek naar haar donkerblonde schaamhaartjes, die in een bosje op haar heuveltje zaten. Ze vroeg zich af hoe het zou zijn als ze die wat weg zou knippen.

Ze had wel eens gehoord dat meisjes van haar leeftijd dat ook wel deden. Als vanzelf gleed haar hand naar het spleetje en ze voelde aan haar schaamlipjes. Die waren niet zo nat als vannacht, maar ze merkte dat ze het erg lekker vond als ze ze aanraakte.

Ze hoorde dat de douche dichtgedraaid werd en trok haar slipje weer op. Ze stapte uit bed en liep de badkamer binnen. Peter schrok niet meer toen zijn zusje binnenkam, hij was net zijn pik aan het afdrogen, die nu slap naar beneden hing.

Anke keek er even naar en zei: Ze lachte erbij en trok vervolgens haar slip uit, draaide zich om en stapte onder de douche. Het ging allemaal zo snel dat Peter alleen nog haar stevige billen in de douchecabine zag verdwijnen. Even na half tien liepen Peter en Anke de ontbijtzaal binnen. Hun ouders zaten aan een tafeltje bij het raam, zodat ze de hele zaal door moesten lopen.

Even vreesde Anke dat ze moest blozen, maar ze trok een zo neutraal mogelijk gezicht. Peter was nerveuzer, maar ook hem lukte het zijn zenuwen te verbergen. Anke droeg weer geen beha, want haar kleine tietjes waren goed zichtbaar door haar strakke witte shirtje.

Toen ze elkaar even aankeken, merkte Peter dat haar tepeltjes zowaar hard waren. Hun ouders voegen of ze goed geslapen hadden en een beetje uitgerust waren van de reis. Ze beaamden het allebei en liepen naar het buffet om een flink te gaan ontbijten. We gaan straks naar het strand zei hun vader, maar we wachten wel even op het terras tot jullie klaar zijn. Peter en Anke waren blij dat ze even weg waren, want ze voelden zich toch niet helemaal lekker bij die eerste confrontatie.

Het was erg druk op het strand, maar ze konden toch nog een plekje vinden van waar het niet al te ver lopen was naar het verkwikkende water. Hun ouders hadden vier stretchers en twee grote parasols gehuurd, dus konden ze af en toe een beetje schaduw meepakken ondanks de felle mediterrane zon. Anke droeg een bikini met een vrij groot bovenstukje en een fors broekje, niet erg modieus vond ze zelf ook; Peter droeg zijn boxer zwembroek.

Nadat ze zich geïnstalleerd hadden, ging hij met zijn vader voetballen aan de rand van het water. Anke lag een tijdschrift te lezen, toen haar moeder ineens vroeg of ze het niet eng vond om met haar broer op één kamer te slapen. Ze schrok eerst, maar herstelde snel en antwoordde dat ze dat helemaal geen probleem vond, dat hadden ze in het verleden zo vaak gedaan. Ja, zei haar moeder, maar toen waren jullie veel jonger, nu is dat toch anders? Haar moeder keek haar bezorgd aan, maar vroeg verder niets meer.

Anke had nu geen rust meer om te lezen en rende naar het water, waar ze de bal afpakte van haar vader en een harde schop richting zee gaf. Peter spurtte er direct, dwars door de golven achteraan, gevolgd door zijn zus. Hij pakte de bal en schoot die terug naar zijn vader, roepend dat ze gingen zwemmen. Anke was al wat verder in zee en liet zich uitdrijven op de golven. Haar, in donkerblauw gehulde, borstjes staken net boeven het water uit en Peter kreeg alweer een gevoel dat zijn penis met hem op de loop ging.

Hij dook onder water en zwom onder de niets vermoedende Anke door. Toen hij onder haar was, strekte hij zijn armen en sloeg die om haar middel, haar zodoende naar beneden trekkend.

Ze wilde eerst schreeuwen, maar zag snel dat het Peter was en liet zich gewillig onder water trekken. Toen ze weer boven kwamen had hij nog steeds zijn armen om haar middel, maar schoof die naar boven zodat hij haar borstjes kon beetpakken, die hij zachtjes begon te kneden.

Anke bloosde, maar vond het wel fijn een compliment van haar broer te krijgen. Ze drukte haar rug dichter tegen hem aan en zei dat ze het lekker vond als hij zijn handen zo op haar borsten hield. Peter had al gemerkt dat hij een erectie had gekregen, maar nu schaamde hij zich niet meer voor haar. Hij liet Anke los en zei dat hij wel even in het water moest blijven, want anders zag iedereen dat hij er met een stijve uit kwam.

Anke zwom richting strand en liep terug naar hun ouders. Aan het eind van de middag gingen ze nog iets drinken op een terras en daarna terug naar het hotel om zich op te frissen voor het diner. Peter had een shirtje boven zijn zwembroek aangetrokken en Anke droeg een hesje over haar bikini. Toen ze in de kamer waren, stonden ze elkaar een beetje onwennig aan te kijken, niet goed wetend wat ze nu precies zouden doen. Toen besloot Peter zich uit te kleden en ging douchen. Hij stond zich in te zepen met shampoo, toen het gordijn opzij schoof en Anke bij hem in de douchekuip stapte.

Zonder iets te zeggen, pakte ze de shampoo, deed wat op haar hand en begon zijn rug in te zepen. Ze streelde zijn schouders, zijn rug en zin billen en Peter zag zijn pik met schokken overeind komen. Hij draaide zich om naar zijn zus en sloeg zijn armen om haar heen, drukte haar tegen zich aan en gaf haar een kus op haar mond. Anke beantwoordde die direct en schoof haar tong tegen de zijne. Hij voelde haar tietjes tegen zijn borst en zijn harde pik stond tegen haar platte buik.

Omdat hij iets groter was, voelde hij dat zijn ballen tegen het plukje schaamhaar drukten; dat maakte hem bloedgeil. Hij streelde zijn zus over haar rug, terwijl ze af en toe naar adem hapten tussen de kussen door en het water nog steeds over hun beide naakte lijven spoelde.

Anke kreeg het gevoel dat ze die nacht ook had gehad en dacht dat ze terstond klaar zou komen. Toen hoorden ze ineens een paar ferme kloppen op de deur van de kamer en een stem die hard riep dat ze gingen eten. Verdwaasd maakten ze zich los van elkaar en droogden zich snel af. Na het eten gingen ze met hun ouders naar de boulevard om wat te drinken en te genieten van de ondergaande zon. Het was pas tegen half twaalf dat ze weer samen op de kamer waren.

De meeste schroom was nu wel verdwenen, want ze stapten beiden naakt in bed. Maar toch wisten ze niet goed wat ze daarna moesten doen. Een tijdje lagen ze met de armen om elkaar heen gestrengeld, ze aaiden hun beider ruggen en zoenden af en toe. Tot Peter het laken wegsloeg en zei dat hij haar wel eens goed wilde bekijken. Anke draaide zich op haar rug en Peter ging met zijn benen aan weerskanten over haar enkels zitten.

Haar stevige borstjes staken omhoog, met dat kleine rondje rond de tepels en die harde knopjes erbovenop. Peter boog voorover en begon haar tietjes te strelen, daarna zoog hij even aan de harde tepeltjes en ging met zijn tong langs haar buik naar beneden. Anke kreunde af en toe en voelde dat ze weer behoorlijk opgewonden werd.

Peters pik kwam omhoog en nog voordat hij bij haar venusheuvel was aangeland, had hij al een forse erectie. Hij kwam overeind, deed haar benen iets uit elkaar en ging er tussen zitten. Nu kon hij haar smalle spleetje tussen de schaamlipjes goed zien. Voorzichtig opende haar maagdelijke kutje en bestudeerde het roze vlees daarbinnen. Met zijn tong schoof hij tussen de lipjes en hij proefde een bittere maar niet onaangename natte substantie. Langzaam begon hij het spleetje, de lipjes en vervolgens ook haar klitje te likken.

Zijn tong ging steeds dieper naar binnen en Anke begon zwaarder te hijgen en met haar lichaam te kronkelen van genot. Net toen Peter probeerde ook een vinger naar binnen te brengen, bewoog ze haar hele onderlichaam naar boven en spande ze haar kutspieren, ze slaakte een lange zicht en plofte toen snel ademend weer neer.

Ze maakte nog een paar keer een stuipbeweging en bleef toen verheerlijkt glimlachend met haar hoofd ver achterover liggen. Peter keek haar aan en glimlachte ook: Hij draaide zich opzij, ging naast haar liggen en streelde haar over haar hele lichaam. Hij was zo bezig geweest met Anke dat hij geen aandacht meer aan zijn eigen lichaam had geschonken, maar nu merkte hij dat zijn keiharde pik om enige aandacht vroeg. Alsof ze zijn gedachten kon raden, kwam Anke ineens overeind en keek naar die lange niet al te dikke staaf.

Ze pakte hem beet en ging langzaam met haar hand heen en weer. Peter liet zich op zijn rug vallen liet zijn zusje haar gang gaan.

Ze bewoog haar hand een tijdje op en neer en vervolgens schoof ze zijn voorhuid naar beneden en bestudeerde even zijn eikel, die glom van het voorvocht. Peter voelde zijn knop kloppen en fluisterde dat ze door moest gaan, want hij merkte dat hij het niet al te lang meer zou volhouden. Anke bewoog haar hand nu iets sneller en ineens voelde Peter dat ze zijn pik in haar mond nam. Zij zoog even aan zijn eikel en schoof toen zijn lange paal in haar mond heen en weer. Daar had hij helemaal niet op gerekend en hij liet alle remmen los.

Met een paar harde stoten, spoot hij zijn warme sperma haar mond binnen. Anke schrok ervan en liet zijn pik uit haar mond glijden, een deel van het zaad liep eruit, maar het grootste deel slikte ze moedig door.

Het smaakte niet eens vies, zei ze later, toen ze gedoucht hadden en tegen elkaar aan in bed lagen te praten over wat ze net beleefd hadden. Peter maakte haar complimenten over de manier waarop ze hem gepijpt had en Anke zuchtte dat ze nog nooit zo lekker was klaargekomen. Dicht tegen elkaar aan vielen ze in slaap om de volgende dag weer pas om een uur of negen, nog steeds in een heerlijke roes, weer wakker te worden.

Bij het ontbijt zei Anke tegen haar moeder dat ze een andere bikini wilde, want volgens haar liep ze voor joker in dat grote ouderwetse ding. Dat vind ik ook, zei Peter quasi grappig, maar moeder vond het allemaal maar overbodig. Tot hun verbazing kreeg Anke steun van haar vader, die ook vond, dat haar huidige badkleding wel erg uit de mode was en hij bood aan een nieuwe te betalen. Met tegenzin besloot moeder daarop dat ze die ochtend samen met Anke zou gaan shoppen in het dichtstbijzijnde plaatsje, Peter en hun vader zouden dan andere winkels kunnen bezoeken.

Die middag verscheen Anke op het strand met een fraaie rode bikini, bestaande uit een krap uitgesneden slipje en een strak bovenstukje, dat haar kleine tietjes goed vorm gaf. Toen ze alleen waren, zei Peter tegen zijn zusje dat ze er erg goed uitzag, maar dat hij haar liever zonder bovenstukje zag. Bijna het hele strand lag topless, dus viel ze nu nog steeds uit de toon.

Anke zei, dat ze dat wel wilde, maar dat moeder dat niet echt leuk zou vinden, die liep zelf in een badpak van tien jaar geleden. Peter keek om zich heen zag in de buurt zeker vier mooie meiden zonder bovenstuk en grapte tegen Anke dat hij zich hier wel vermaakte. Ze kon er niet om lachen. Die avond besloten ze niet in het hotel te eten, maar in het plaatsje verderop, waar ze ‘s ochtends een leuk restaurant ontdekt hadden. Het was zeker een half uur lopen, zodat ze pas laat in de avond terug waren, en ook behoorlijk moe van de wandeling.

Peter en zijn vader bleven nog even aan de bar zitten, maar moeder en Anke gingen direct naar hun kamers. Toen hij op de tweepersoonskamer kwam, lag Anke al in diepe slaap, zachtjes kleedde hij zich uit en voorzichtig schoof naast haar in bed. Hij voelde dat zijn pik weer in beweging kwam, maar hij wilde haar niet wakker maken. Bovendien was hij zelf ook moe van de lange wandeling.

Toch kon hij het niet laten even aan zijn zusje te voelen, die met haar rug naar hem toe lag. Hij streek voorzichtig met een vinger langs haar kruis. Ze was niet nat, maar hij voelde de strakke schaamlipjes, die dicht tegen elkaar aan zaten. Langzaam haalde hij zijn vinger naar achteren en naar boven tot hij haar kontgaatje bereikte.

Dat wond hem behoorlijk op en hij wreef zijn vinger een paar keer heen en weer langs dat kleine sterretje. Anke reageerde totaal niet, zo moe was ze en zo diep in slaap. Het gevolg was wel dat hij een volle erectie kreeg, zijn pik lag nu kloppend tegen haar rug. Hij stond op en naar de badkamer om af te koelen. Met zijn stijve lul stond hij een beetje verdwaasd te staren in het halfdonker tot hij in een hoekje het oude blauwe bikinibroekje van Anke ontwaarde.

Hij raapte het van de grond en wreef ermee over zijn harde paal, net zolang tot hij merkte dat hij klaar zou komen. Toen vouwde hij het broekje om zijn lul heen en spoot zijn zaad in de ruwe stof.

Anke was de volgende ochtend heel vroeg wakker. Ze rekte zich eens lekker uit en raakte zachtjes Peter aan, die nog in een diepe slaap was. Ze draaide zich om en wilde een arm om hem heen slaan, toen ze iets nattig voelde tussen hen in. Ze keek onder het laken en zag haar oude bikinibroek liggen. Voorzichtig pakte ze het lapje stof tussen hen vandaan, het voelde klef aan. Ze hield het even onder haar neus en rook toen een lucht die zo nog kende van de vorige nacht, onmiskenbaar Peters sperma.

Ze rilde even en merkte dat ze er opgewonden van werd. Ze ging op haar rug liggen en begon met het broekje over haar kutje te wrijven. Dat had snel effect, want ze werd binnen een paar tellen drijfnat en ze kreeg weer dat lekkere gevoel in haar buik. Binnen een paar minuten kwam ze heerlijk klaar, zonder geluid te maken. Daarna stapte ze voorzichtig uit bed en ging douchen, waardoor ze het warme gevoel dat ze had nog even kon vasthouden. Het broekje stopte ze daarna in een plastic zak en bewaarde het in haar koffer.

Die middag op het strand lag Anke op haar buik te zonnen en Peter zat zich te vergapen aan de grote bruine borsten van een vrouw die naast hen op een stretcher zat. Hij keek naar Anke en trok toen het touwtje van haar bovenstukje op haar rug los.

Anke keek opzij en begon te glimlachen: Peter stelde voor om een eindje langs het strand te gaan lopen en Anke stemde toe. Maar toen ze op stond was ze vergeten dat haar bikini los zat en ze keek even geschrokken naar haar blote tietjes. Maar ze zei verder niets en stapte van de stretcher af, tegen hun ouders zeiden ze dat ze wat gingen lopen. Hun moeder keek op en staarde met grote ogen naar Anke. Die wilde wat tegen haar man zeggen, maar hij was haar voor en zei: Vrolijk huppelend liepen Peter en Anke langs de zee naar een steeds smaller gedeelte van het strand.

Hier lagen nu vrijwel geen mensen meer en de zee kwam dicht bij de lage duinen en bossages. Eigenlijk wilden ze al teruggaan toen ze ineens een pad zagen, dat richting een klein bos liep. Zullen we daarheen, stelde Peter voor en ze stemde direct in.

Na een halve minuut werd het pad smaller en de struiken stonden dichter op elkaar. Anke keek even om en toen ze verder niemand zag, pakte ze Peter beet en drukte zich tegen hem aan. Ze zoende hem vol op zijn mond en toen ze even op adem moest komen, vroeg ze of het lekker was om zich af te trekken in haar oude bikini.

Peter bloosde, omdat hij zich realiseerde dat hij het broekje mee naar bed had genomen. Het was heerlijk zei hij; ik wilde je niet wakker maken, maar ik werd zo opgewonden van je lichaam, dat ik het niet meer op kon houden. Hij voelde de kleine stevige borstjes van zijn zusje tegen zijn lijf drukken en werd alweer geil. Er verscheen een bobbel in zijn zwembroek, die Anke ook voelde. Heel even streek ze met een hand over zijn kruis en zei dat het jammer was, dat ze nu niet op hun tweepersoonskamer waren.

En ze vertelde dat ze zich die ochtend haar klaargemaakt met het natte broekje. Plotseling hoorden ze geluid komen vanachter een paar struiken. Ze schrokken en hielden hun adem in, tot Peter zich losmaakte en heel voorzichtig in de richting liep waar het geluid vandaan kwam.

Hij gin op zijn knieën achter een struik zitten en deed een takje opzij. Toen wenkte hij Anke met een vinger op zijn lippen om het zachtjes te doen. Anke knielde naast hem neer, gluurde ook door de struiken en keek haar broer toen aan met grote ogen en een rode blos op haar gezicht.

In een soort kuil achter de struiken lag een stel naakt met elkaar te vrijen. Ze konden door de bladeren niet alles goed zien, maar het was duidelijk dat die twee geheel in elkaar opgingen. Ze lagen op elkaar waarbij de vrouw met haar hoofd naar de benen van de man lag en diens grote stijve pik ritmisch in haar mond liet glijden. Haar benen lagen aan weerszijden van het hoofd van de man, zodat hij haar kut kon likken en vingeren. De grote borsten van de vrouw hingen bijna tegen zijn buik en met één hand kneedde de man ze afwisselend.

Anke en Peter kropen dicht tegen elkaar en deden zo stil mogelijk, maar ze werden er allebei erg opgewonden van. Peter had nu een volle erectie en Anke voelde dat ze nat werd en dat haar tepels stijf recht vooruit staken. Het stel achter de struiken had niets door en ging steeds feller te keer in standje soixante-neuf. De pik van de man ging in en uit de mond van de vrouw die ook zijn ballen streelde en er af en toe in kneep; de man maakte dan een kreunend geluid.

De vrouw bewoog haar onderlichaam steeds heftiger heen en weer zodat de man af en toe moeite had om zijn tong en zijn vingers in haar kut te houden.

Peter voelde zijn lul knellen in zijn boxer zwembroek en hij besloot hem naar beneden te trekken zodat zijn stijve paal meer vrijheid kreeg. Zijn eikel glom van het voorvocht en hij begon aan zijn lange pik te trekken. Anke keek even opzij en schoof toen haar bikinibroekje omlaag, met twee vinger begon ze over haar kutje te wrijven, terwijl ze gefascineerd toekeek hoe de vrouw zich omdraaide en de grote pik van de man beetpakte.

Met vaste hand leidde ze die paal naar haar drijfnatte kutje en liet zich erop zakken. De lul verdween helemaal in haar en ze begon direct op en neer te bewegen. Beiden hijgden nu fors en maakten allerlei steunende en kreunende geluiden, elkaar af en toe zoenend en likkend over hun gezichten. Anke was nu van positie veranderd, ze zat op haar billen met haar benen wijd en ze streelde en vingerde zichzelf alsof ze dat al jaren had gedaan. Peter trok met snelle bewegingen aan zijn pik en voelde zijn zaad zich al verzamelen in zijn ballen.

Toch was het zijn zusje die als eerste klaar kwam, ze liet zich achterover vallen en probeerde elke kreet te vermijden, hetgeen redelijk lukte al hijgde ze wel behoorlijk.

Peter keek even heel geil opzij, maar toen werd zijn aandacht weer getrokken door het stel, van wie de vrouw nu hard begon te kreunen en met haar billen dwars over het kruis van de man te schuiven, terwijl diens pik nog snel heen en weer ging in haar kut. Toen plofte ze met een kreet bovenop hem en hijgde ze: Die aansporing had Peter niet meer nodig, hij richtte zijn pik op Anke, die weer overeind gekomen was en naar het stel keek.

Hij spoot zijn warme zaad dwars over de lekker stevige tietjes van zijn zusje, zonder er echt geluid bij te maken. En net toen hij zijn blik weer naar de man en de vrouw richtte, trok de man zijn pik uit haar kut en duwde haar op haar rug.

Hij ging op zijn knieën voor haar hoofd zitten en spoot toen een paar enorme stralen melkachtig wit spul over haar gezicht en in haar mond. Peter veegde wat sperma van de borsten van Anke en stak toen een vinger in haar mond. Ze likte het zaad eraf en zei dat ze het niet meer zo bitter vond als de vorige keer. Hij trok zijn broek op en Anke maakte haar slipje weer in orde, toen liepen ze snel in de richting van de het strand, dar daar zo smal was, dat ze rechtsreeks de zee in konden om zich verder schoon te wassen.

Toen ze bij hun ouders terugkwamen, keek moeder nog steeds bezorgd en vroeg waar ze zo lang geweest waren. Ze antwoordden dat ze een eind gelopen hadden en toen zijn gaan zwemmen. Ze vroeg niet verder door, maar keek nog steeds met misprijzen naar de kleine, maar mooie, stevige borstjes van haar dochter. Tijdens het avondeten waren Peter en Anke nog steeds een beetje opgewonden van hetgeen ze die middag meegemaakt hadden.

Ze waren zo gaan zitten dat ze elkaar niet rechtstreeks in het gelaat konden kijken, want dat zou een hoogrode kleur opgeleverd hebben. Anke had nog gedoucht, maar Peter was bewust weggebleven, toen ze naar de kamer was gegaan. Hij had steeds het beeld van die grote pik voor ogen die in en uit die kut bewoog. Tijdens het douchen had Anke een paar keer lekker over haar kutje gewreven, terwijl ze zich afvroeg hoe het zou zijn als daar iets groots in ging. Zou het geen pijn doen, was haar spleetje niet te klein voor een lange dikke staaf?

Ze had gezocht naar iets dat ze erin kon stoppen om te proberen, maar kon niets vinden. Toen had ze het met twee vingers geprobeerd, maar ze durfde niet echt en het was ook te dun vergeleken met zo’n pik, die ze had gezien. Ze vroeg zich ook af of ze technisch nog maagd was, want als ze ongesteld was, gebruikte ze tampons, die haar vliesje misschien wel eens doorboord hadden. Na het eten gingen ze nog even op de boulevard wat drinken, hun ouders hadden het goed naar hun zin en bleven lang zitten.

Peter en Anke werden bijna zichtbaar ongeduldig, maar durfden niet zo maar samen weg te lopen naar hun kamer. Tot Anke ineens zei, dat ze moe was en vast naar het hotel terugging. Peter bleef zitten en keek haar uit zijn ooghoeken na, hoe ze overstak richting hotel, haar lekkere stevige billen verpakt in een strak wit broekje. De adrenaline stroomde via zijn onderbuik in de richting van zijn penis en hij ging wat ongemakkelijk verzitten.

Toen de glazen leeg waren en zijn ouders betaald hadden, had hij moeite niet heel hard naar de overkant te rennen. Ze wensten elkaar goedenacht en hij haastte zich naar hun kamer. Ongeduldig klopte hij op de deur en het leek wel of Anke er achter stond te wachten, want binnen een paar seconden was hij binnen.

Anke had alleen een zwart slipje aan en ging op bed zitten kijken hoe Peter zich van zijn kleding ontdeed. Dat had hij binnen een minuut voor elkaar, maar ook hij hield zijn slip aan, want eigenlijk wisten ze allebei niet goed hoe nu verder te gaan.

De spanning hing in de kamer en Peter kwam naast haar op het bed zitten, sloeg zijn arm om haar heen en vroeg toen hoe zíj het die middag had beleefd. Ze praten samen een tijdje over hun gevoelens bij het kijken naar die neukpartij, maar durfden niet echt te beginnen over wat ze eigenlijk dachten.

Peter streelde af en toe haar rug en zij wreef onhandig over zijn dijen. Soms pakte hij haar steviger beet en drukte haar lichaam iets tegen het zijne, zodat hij opzij de stevige tietjes voelde. Ze zoenden heel even, kort, maar hevig en lieten elkaar dan weer los om verder te praten over hun belevenissen van deze dag.

Toen liet Anke zich ineens achterover op bed vallen, trok haar slip uit en deed haar benen iets uit elkaar. Peter keek naar haar spleetje dat iets open stond en een beetje glom, omdat ze al behoorlijk nat geworden was. Peter keek recht in het roze kutje van zijn zus en werd er heel opgewonden van. De paal in zijn broek begon snel te groeien en hij liet zich van het bed zakken en boog voorover naar die lekkere opening. Voorzichtig schoof de schaamlipjes iets verder uit elkaar en duwde zachtjes zijn middelvinger naar binnen.

Die gleed er soepel in, want Anke was heel nat geworden, en hij begon heen en weer te schuiven met zijn vinger. Vervolgens haalde hij zijn duim erbij om haar klitje te bewerken, wat tot gevolg had dat Anke begon te hijgen en te kermen. Zijn vinger ging steeds sneller in en uit het drijfnatte spleetje en toen probeerde hij er een tweede vinger bij te doen, ook dat lukte zonder moeite.

Met zijn andere hand begon hij een van de stevige tietjes van zijn zusje te kneden. Voor Anke was dat al genoeg om plotseling met haar onderlichaam te kronkelen en voor Peter het door had, kwam ze klaar. Hij vingerde nog even door en stopte ermee, toen Anke uitgeteld op haar rug met haar benen wijd op bed lag na te genieten.

Snel trok hij zijn broek uit om zijn harde lul uit de omknelling te bevrijden. Zijn stijve pik schoot direct omhoog en Peter draaide zich om en liep naar zijn kleren die aan de andere kant van de kamer lagen. Verbaasd keek Anke op en volgde haar broer door de kamer. Hij liep terug naar het bed en ging aast Anke zitten, zijn penis stijf vooruit.

Hij scheurde een papiertje open en haalde er iets uit, toen pas zag Anke dat het een condoom was. Anke keek hem eerst verbaasd aan, bloosde vervolgens, maar nam het condoom toch van hem over. Ze pakte zijn pik beet en deed wat Peter haar net vertelde, goed oplettend dat er geen gaatje in kwam.

Peter werd bloedgeil van de handelingen van zijn zus. Zeker toen haar hand over zijn eikel het condoom naar beneden schoof. Samen met het rubber schoof zijn voorhuid naar beneden, wat gevoelig aanvoelde, maar wel erg lekker was. Toen het condoom helemaal om zijn lange pik zat, bleef Anke even aan die stijve trekken, zachtjes om hem niet te snel klaar te laten komen.

Toen ging ze weer achterover liggen, spreidde haar benen heel wijd en deed ze omhoog. Haar kutje stond nu helemaal open om Peters harde pik te ontvangen. Hij ging op zijn knieën tussen haar benen zitten, boog voorover en steunde met zijn linkerarm naast haar hoofd.

Met zijn rechterhand pakte hij zijn pik beet en bewoog die richting Anke’s maagdelijke spleet. Hij steunde nu ook met zijn linkerarm naast haar en kon op die manier wat naar beneden kijken. Anke pakte zijn lul en leidde die voorzichtig naar haar drijfnatte opening. Toen zijn eikel tegen haar schaamlipjes aan kwam, sidderde Peter even, toen schoof Anke die lange paal een eindje naar binnen. Nu rilde zij ook even. Zijn eikel schoof langzaam verder, tot die er helemaal in zat, toen liet Anke los.

Ze sloeg haar armen om zijn schouders en drukte hem naar haar lichaam toe. Hij landde met zijn borst op haar stevige tietjes en door die beweging schoof zijn pik iets verder naar binnen. Langzaam bewoog hij met zijn onderlichaam naar voren, zijn stijve steeds verder in haar natte grotje schuivend. Anke kreunde, niet van pijn, maar van genot en Peter duwde nu iets steviger door.

Het glijmiddel van het condoom vermengde zich met de natte sappen van Anke’s kutje, zodat zijn lul moeiteloos doorgleed tot die er helemaal in zat.

Dat moment wilde hij even vasthouden en hij drukte zich met alle kracht tegen haar aan. Hij voelde zijn eikel heftig kloppen en zijn balzak zich samentrekken, daarom ontspande hij weer een beetje. Langzaam begon hij nu heen en weer te bewegen met zijn pik in haar kutje. Anke begon weer te kreunen van genot en zelf had hij zijn ademhaling ook niet meer onder controle, hij hijgde steeds meer.

Hij begon sneller te bewegen en steeds harde stootte hij zijn pik in het heerlijke kutje van zijn zus. Hij voelde zijn eikel tegen haar baarmoeder stoten en zijn ballen liepen snel vol. Nog een paar stevige halen en Peter spoot hijgend en steunend met een zachte kreet het condoom vol met zijn sperma.

Nog een paar keer haalde hij zijn kloppende pik heen en weer en plofte toen bovenop Anke, die hem echter iets opzij schoof en snel met haar vingers haar klitje bewerkte. Met Peters lul nog in haar kut, kwam ze binnen no time klaar. Nadat ze zich op hun zij gedraaid hadden, bleven ze elkaar heel lang aaien en strelen op alle plekken die ze konden bereiken, terwijl Peters pik nog steeds in haar kutje zat.

Ze kusten elkaar en zeiden steeds weer dat ze het allebei ontzettend fijn hadden gevonden. Pas na meer dan een kwartier gleed zijn pik uit haar nog steeds natte kutje. Snel stapte hij uit bed, deed het condoom af en wilde naar de badkamer lopen, maar Anke riep hem terug.

Hij liep naar bed en bleef, aan de zijde waar Anke lag, staan. Ze pakte zijn pik en stopte die in haar mond en likte vervolgens het zaad dat er nog aan zat helemaal weg. Heel lang bleven ze die nacht van elkaars lichamen genieten, strelend, aaiend en likkend. Anke kwam nog een keer klaar toen Peter haar klitje helemaal stijf likte en Peter loosde nog een keer zijn zaad in haar mond na een stevige pijpbeurt.

Ze vroeg hoe hij aan de condooms kwam en hij vertelde dat hij die stiekem gekocht had, toen zij de bikini aan het kopen was, hun vader had niets gemerkt. En Anke vertelde dat ze meteen bij thuiskomst naar de dokter zou gaan om de pil te gaan slikken. Peter en Anke hadden nog zeker zes condooms nodig om de rest van de vakantieweek veilig door te komen. Ze konden bijna niet wachten tot ze weer naar huis gingen en Anke naar de huisarts kon om de pil te vragen.

De laatste avond waren ze nog zo lang met elkaar bezig geweest, dat ze de volgende ochtend de terugreis met rode oogjes van de slaap en van de opwinding moest aanvaarden. Hun ouders keken wel wat verbaasd, maar reageerden verder niet. Thuisgekomen duurde het nog wel een paar dagen voordat Anke bij de dokter terecht kon en Peter had voor zekerheid maar weer een paar condooms gekocht. Die konden ze echter niet snel gebruiken, want ze kregen nauwelijks kans om alleen bij elkaar te zijn.

Hun ouders waren ‘savonds veel thuis en ook overdag waren ze zelden alleen. In het weekeinde gingen ze wel zwemmen of fietsen, maar ze durfden elkaar nauwelijks aan te raken, de hele buurt kende hen en bovendien waren er vaak vrienden en vriendinnen in de buurt.

Voordat Anke dan eindelijk de pil slikte, hadden ze maar één keer samen iets kunnen ondernemen, en dan ook nog onder hoogspanning, omdat hun ouders elk moment thuis konden komen. Tot het moment dat hun ouders de hele zaterdag naar kennissen zouden gaan en ze de hele dag voor zich zelf hadden.

Het duurde tot het begin van de middag voordat ze alleen waren en ze elkaar op de overloop, tussen de slaapkamers, konden omhelzen. Peter had alleen een sportbroekje aan en Anke droeg een slipje en daarboven een T-shirtje, dat strak om haar kleine borstjes zat. Even overlegden ze waar ze naartoe zouden gaan, tot Peter haar meetrok naar de slaapkamer van hun ouders. Ze haalden het dekbed van het grote tweepersoonsbed en ploften er lachend bovenop. Opeens verstarde ze, slaakte een paar gilletjes en met een paar spastische bewegingen van haar buik en schaamstreek, liepen er nu stralen geil uit haar kutje dat pulserend open en dicht ging.

Ik kon het niet nalaten er naar te staren en mijn vinger in haar drijfnatte kutje te steken. Ik ging zover met een vinger naar binnen totdat ik op haar maagdenvlies stootte. Die bewoog onder mijn vinger totdat ik nog verder in haar ging en ik voelde dat het scheurde. Ze slaakte een gilletje van pijn, maar dat was snel over. Ik had een beetje bloed aan mijn vinger dat ik met een zakdoekje afveegde.

Ik kon me toen niet meer inhouden en ging tussen haar dijen liggen. Mijn piemel was nu keihard en stond kloppend voor haar deurtje te wachten. Zachtjes trok ik de voorhuid over mijn eikel, die nu als een paarse helm steeds dikker en groter werd. Ze deed niets om me tegen te houden en bleef afwachtend liggen, zodat ik voorzichtig mijn eikel in haar kutje stak en langzaam, cm voor cm naar binnen ging.

O, wat was dat een heerlijk gevoel, zo'n lekker nauw klein meisjeskutje, die nog nooit geneukt is. Ik voelde haar kutspieren zich om mijn fallus knijpen en ik begon steeds heftiger in haar te bewegen. Met mijn handen masseerde ik haar harde borstjes en zoende haar heftig op haar licht geopende zinnelijk mondje, waarbij vanzelf mijn tong bij haar naar binnen gleed en ik haar speeksel proefde, wat me tot razernij bracht.

Ik stootte nog een paar keer diep mijn pik in haar lichaam waarbij mijn zware zak tegen haar billen kletste. Met een schreeuw kwam het sperma met dikke grote stralen vanuit mijn teelballen door mijn lange piemel uit mijn eikel en spoot tegen haar baarmoeder.

De ene na de andere straal zwaar zaad smeerde haar ingang en ik merkte dat ze dat goed voelde want weer kwam ze met heftige bewegingen klaar. Even bleef ik diep in haar lichaam begraven, op haar liggen en kuste haar nog eens. Dankbaar keek ze me aan en zei dat ze het heerlijk had gevonden door haar broertje ingewijd te zijn en dat ze nu een grote meid was geworden. Heerlijk ontspannen, trok ik mijn met zaad en meisjesgeil besmeurde pik uit haar lijf en ging op mijn rug naast haar liggen.

Beide vielen we in een heerlijk kort hazenslaapje. We werden wakker van zacht stemgeluid en het bleek dat een jongen en een meisje van onze eiegen leeftijf naar ons stonden te kijken. Het bleek dat ze er al langer waren want ze zeiden dat ze hadden gezien wat we gedaan hadden. Ze spraken dezelfde taal als wij en ze waren ook met een caravan op de camping zeiden ze. Het vreemde echter was, dat de jongen naast mij en het meisje naast me zusje gingen liggen. Opeens voelde ik een hand over mijn buik gaan en vingers tussen mijn benen die me dwongen mijn benen een beetke te spreiden.

Toen voelde ik en het was een heerlijk gevoel! Dat bracht teweeg dat mijn piemel die weer uitgerust was in de kortste tijd weer als een paal overeind stond. Ik deed mijn ogen open en zag dat het de jongen was die met me bezig was. Hij had ook een stijve lul maar niet zo lang en dik als die van mij. Van zaligheid sloot ik weer mijn ogen en let alles maar over me heenkomen.

Opeens boorde de jongen zijn tong tussen mijn lippen en begon me hard te zoenen. Ik vond het wel even vreemd, maar beantwoordde toen zijn kussen met dezelfde heftigheid. Hij stopte met zoenen en ik voelde zijn hoofd naar mijn buik bewegen. Opeens had hij mijn hele 18 cm ingeslikt en begon als een waanzinnige mijn piemel te pijpen. Dit gaf me zo'n overweldigend gevoel dat ik zonder hem te kunnen waarschuwen binnen enkele minuten een heerlijk orgasme had en mijn zware zaad diep in zijn keel spoot, dat hij allemaal met heftige bewegingen doorslikte.

Toen draaide hij me op mijn buik en spreidde hij mijn benen zodat hij er tussen kon gaan liggen. Weer voelde ik zijn vingers in en om mijn rozetje en even daarna stak hij zijn stijve in mijn jongenskutje. Toen de tegenstand van de kringspier overwonnen was en ik me geheel ontspande, stak hij zijn pik helemaal in mijn lijf waarbij ik zijn zak tegen mijn zak aan voelde drukken.

Nu begon hij langzaam in mij op en neer te bewegen. Ok deze aktie duurde niet lang want met een paar gillen loste hij zijn kwak. Ik voelde de hete stralen zaad diep in mijn darmen spuiten.

Met mijn anusspier bleef ik in zijn piemel knijpen hetgeen tot gevolg had dat hij zonder te hoeven neuken, een tweede lading in mijn buik loste. Het meisje en mijn zusje hadden dit tafreel aangezien en waren ook ontzetten geil geworden. In standje 69 lagen ze elkaar te beffen en kwamen om de paar minuten luid kreunend en gillend met wilde bewegingen klaar.

Beide gezichten waren besmeurd met meisjesgeil. Toen de storm eindelijk was gaan liggen, besloten we ons maar eens lekker nat te gaan maken in de zee en ons heerlijk af te spoelen.

Kan je je indenken dat we nog vele malen dit heerlijke spel met z'n vieren hebben herhaald? De jongen was ook bleek het achteraf niet vies te zijn van meisjes en ook zijn zusje was bi, dus we hebben genoeg afwisseling gehad. Het is alleen jammer dat zo'n heerlijke geile vakantie zo snel voorbij is. We hadden echter wel geluk; het bleek dat ze in dezelfde plaats als wij woonden en nog geeneens zover weg zodat we een hechte vriendschap met ze opbouwden.

Die vriendschap heeft een jaar of zes geduurd, toen vonden zij en wij ook andere vrienden en verwaterde onze speciale band iets. Maar als we vakantie hebben, hebben zij die ook en die brengen we als het even kan, op dezelfde camping, op het zelfde strand en op hetzelfde beschutte plekje door! Overig Sexfilms Sexfotos Live webcams Tienersex nieuw! Ik was met mijn ouders op vakantie in Nederland.

...

Escort gevraagd stiefvader neukt dochter

Ik duwde mijn lul zo diep mogelijk in haar en hield mij stil, want ik stond op het punt om te gaan spuiten als een vulkaan. Ik wist dat ik hem er nu uit moest rukken en mijn zaad op haar buik spuiten, maar ik voelde dat het veel lekkerder zou zijn om hem erin te laten. Alleen al de gedachte dat mijn lul diep begraven was in haar onbeschermd kutje, zette mijn zaadpomp in beweging.

Op de een of andere manier voelde zij dit en ze slaakte een ijselijke gil. Ze gilde van angst. Haar schreeuw was zo intens en zo onverwachts dat mijn lul helemaal slap werd en mijn kloten verkrampten in wat aanvoelde als een enorme kloppende knoop. Ik was niet klaargekomen, maar ik wist dat de volgende keer veel moeilijker zou worden om mijn uitbarsting tegen te houden, omdat deze onverwachte vertraging nog veel meer spanning op mijn opgezwollen ballen had gezet.

Maar mijn grootste angst was, dat ik spontaan zou klaarkomen zonder in haar te zijn. Ik vertelde haar opnieuw dat ze zich helemaal geen zorgen hoefde te maken en dat ik echt niet in haar ging klaarkomen. Niet meer zo hard schreeuwen, dat was alles wat ik vroeg. Ze stemde ermee in en ik ging weer door. Ik pompte mijn lul in en uit haar en ik voelde die enorme spanning weer snel terug komen. Ik wilde het goed voelen, dan zou het tenminste het risico waard zijn.

Ik was blij dat ik nog niet vanzelf was klaargekomen, zonder waarschuwing. Ik wist niet wat er verder zou gaan gebeuren, maar ik neukte die geile kut voor alles wat ik waard was. Ik besloot om het risico dan maar te nemen, maar de volgende drie of vier keer dat ik net klaar was om te gaan spuiten, gilde ze weer als een razende gek. Ze schreeuwde dat ik haar zwanger ging maken. Ze deed dit elke keer, zodat ik gewoon niet kon klaarkomen, zelfs nu ik het graag wilde.

Uiteindelijk trok ik mijn lul dus maar eruit liet hem rusten op haar buik. Oh God, heb in mij gespoten? Ik vertelde haar dat ik zo niet kon klaarkomen zolang zij niet stopte met dat gillen. We bleven zo een paar minuten liggen, terwijl onze gloeiende lichamen afkoelden. Ik dacht bij mezelf dat ik hoogstwaarschijnlijk al een paar druppels zaad in haar had gelekt en de gedachte dat ik haar misschien al zwanger had gemaakt met zoiets stoms, maakte me kwaad.

Ze gaapte alsof ze zin had in een dutje en ik dacht dat dus hoog tijd werd om weer aan de slag te gaan. De korte pauze was weldadig geweest voor mijn ballen want ik had het gevoel dat ze aardig blauw begonnen te worden.

Ik vertelde haar dat als ze weer ging schreeuwen, dan zou ik haar meteen helemaal volspuiten, totdat ik had geen druppel meer over had. Haar mond viel open van verbazing alsof ze kon niet geloven wat ik zei en toen ik stak ik mijn lul er opnieuw in. Ik neukte haar nu heel stevig en keek haar recht in de ogen zodat ze geen kik zou durven te geven. Ik voelde de spanning in mijn kloten weer snel opkomen en zij voelde het ook. Tot mijn verbazing opende ze nu haar mond alsof het ongelooflijk lekker was, en ze begon haar benen wijd te spreiden alsof ze hoopte dat ik recht in die geile kut van haar zou spuiten.

Ik voelde hoe ze ineens helemaal begon te trillen en haar bekken schommelde onder mij en haar kutje zoog en molk aan mijn lul. Ik ramde mijzelf diep in haar als zij sloeg haar benen helemaal om mij heen. Een paar druppels maar, zei ik in mezelf, dat zal het ze toch nooit merken. Ik voelde het puntje van mijn lul tegen haar vruchtbare baarmoeder stoten en meteen begon het brandend hete zaad uit mijn opgezwollen ballen omhoog te borrelen.

Dat is de plek, dacht ik, dat is precies de plek waar ze het nodig heeft! Ik duwde mijn lul in haar met alle kracht die ik in mij had. Ik duwde zo hard dat ik haar een meervoudig orgasme bezorgde. Ze schreeuwde niet meer, omdat ze het gewoon niet kon.

Ze werd helemaal slap, haar mond hing wagenwijd open terwijl ze naar adem snakte. Ze kwam klaar als een vuurpijl en ik stond op het punt om haar nog veel harder te laten klaarkomen.

Ik voelde hoe mijn lul ineens begon op te zwellen door mijn sperma en meteen klemde ze haar armen en benen om mij heen en begon mij te knijpen voor alles wat ze waard was. Ze jankte en jammerde en omklemde mijn lichaam, terwijl haar baarmoeder het zaad uit mijn lul omhoog zoog, al voordat het naar buiten kwam. Ik deed moeite om nog dieper in haar te komen, en ik voelde iets warms en plakkerigs in haar stromen. Ik ging door met neuken en bij elke stoot voelde ik een beetje meer van die plakkerigheid.

Ik hoopte maar dat het geen zaad was, maar het voelde wel een beetje zo. Toen besloot ik dat het hoog tijd werd om terug te trekken. Maar toen mijn lul half uit haar kut was, kon ik niet besluiten om hem verder eruit uit te trekken, na de schade ik toch al had gedaan. Dus duwde ik hem terug naar binnen en meteen voelde ik dat ik nu echt klaarkwam. Hoe verder ik naar binnen ging, des te harder ging ik spuiten en toen ik de bodem van haar hete kut bereikte, ging er een schok door mijn lul, als een bliksemschicht.

Zij schokte en schudde onder mij en omklemde mij voor alles wat ze waard was, terwijl een brandend gevoel spiraalvormig door mijn lul wervelde, tot aan mijn ballen die strak tegen haar kutje gedrukt zaten.

Een seconde later schoot er een intens gevoel door mijn ruggengraat en zij schokte nog veel harder. Ongetwijfeld wist ze op dat moment al, dat ik haar had volgespoten, maar toch trok ik hem eruit. Maar tot mijn verbazing stopte het spuiten meteen toen ik hem eruit trok.

Ik wreef mijn lul over haar buik, maar dat hielp niets, ik had gewoon het gevoel van haar geile kut nodig, om mijn zaad te laten stromen. Ik voelde dat ik nog best wel zaad in mijn ballen had, maar zonder het gevoel van haar geile kut kon ik het gewoon niet afmaken. Dus stak ik de punt van mijn pik weer in haar spleetje en begon een beetje te schuiven.

Dit werkte meteen, en ik kon niet geloven hoeveel zaad ik in haar spleet spoot. Klodders en klodders warm zaad, en ik was steeds niet klaar. Zij voelde het ook en slaakte een innig tevreden zucht, precies het soort zucht dat je zou verwachten van een meisje dat geneukt wordt, zoals een meisje geneukt hoort te worden.

Ze gilde niet meer, maar ze kreunde heel lief terwijl ik nog steeds doorging om zaad in haar spleet te spuiten, recht onder haar klitje. Het gevoel was intenser voor haar dan ze kon verdragen. Hoewel ze niet wilde dat ik in haar zou klaarkomen, duwde ze toch haar bekken omhoog en mijn stijve paal gleed weer diep naar binnen, en het duurde geen twee seconden of ze voelde de volgende warme klodder alweer tegen haar baarmoeder spuiten. Tot mijn verbazing slaakte ze een diepe zucht van innige tevredenheid.

Het brandende gevoel van mijn zaad dat vanuit mijn ballen diep in haar vruchtbare schoot stroomde, dat was precies wat wij beiden nodig hadden gehad. Mijn ballen hadden nog nooit zo lekker gevoeld en ook zij leek heel tevreden te zijn.

Ik trok mijn lul naar buiten en zij hapte naar adem alsof ze kon niet geloven wat ik met haar had gedaan. Eindelijk stopte haar orgasme en begon ze weer tot haar besef te komen. Ze werd zich langzaam bewust van schade die was aangericht. Terwijl de laatste rilling van genot nog door haar goddelijke lichaam golfde, deed ik een laatste poging om mijn zaad op haar buik te spuiten. Zij keek vol ongeloof toe, terwijl ik op de een of andere manier nog een paar armzalige zaaddruppels uit mijn lul wist te persen.

Het was duidelijk dat ik een onmogelijke leugen probeerde vol te houden. Ze keek me aan alsof ze niet geloofde dat ik zelfs maar de moeite had genomen om te proberen om op tijd terug te trekken. Je kwam gewwon klaar binnen in mij! Maar ik hield vol dat ik alleen maar op haar buik was klaar gekomen.

Toen keken we naar beneden en wat wij daar zagen waren klodders en klodders dikke witte smurrie die haar kut dropen. Ik keek er vol ongeloof naar en zag een gestage stroom uit haar kut druipen, door de spleet van haar kont, vanwaar het op de grond droop en een klein plasje vormde. Zij pakte een tissue en begon fanatiek het zaad uit haar kut te vegen.

Hoe meer ze wegveegde, hoe meer er uit kwam. Ik gaf haar een nieuwe en keek toe ze haar kutgaatje liet knijpen, terwijl ze probeerde al mijn zaad eruit te persen. Ik wist dat ze kon proberen alles op te ruimen, maar dat geile kutje van haar zou nooit alles eruit laten lopen.

Ze gooide de tweede tissue weg en zei: Je neukte mij en je spoot het gewoon in mij! Nee, zei ik schaapachtig, ik spoot het op je buik! Toen ging ze staan, ze legde haar hand op haar onderbuik. Ik wist niet wat er gebeurde, maar ik vreesde het ergste. Ze pakte een van haar borsten en kneep erin. Ze wachtte even en knikte toen met haar hoofd. O ja, zei ze, ik voel het van binnen, jouw zaad heeft mij bevrucht. Je hebt mij zwanger geneukt! Het was maar een heel gewoon meisje, maar ze kon voelen dat ik haar zwanger had geneukt!

Ik wist niet wat ik moest zeggen, maar ik wist dat ik ervoor zou moeten boeten. Nadat we waren aangekleed spreidde ze haar benen. Oh nee, zei ze, net wat ik dacht, je zaad lekt door mijn spijkerbroek heen! Ik zag het ook, maar ik kon het gewoon niet geloven.

Laten we maar hopen dat niemand ons ziet als je me naar huis brengt. Oh God, wat was ik bang! Toen ik haar thuis afzette, vertelde ze dat ze mij wel zou laten weten of en wanneer ze haar menstruatie kreeg. Gelukkig zag niemand dat ik haar thuisbracht. Wat zou er gebeurd zijn als wij waren gezien, zij met een grote zaadvlek tussen haar benen en met van die keiharde tepels die naar voren staken? Maar het geluk was nu weer eens aan mijn kant.

Een paar maanden gingen voorbij, en ik was blij dat ik niets van haar hoorde, maar op een dag ging mijn telefoon af en ze zei dat we moesten praten. Ik voelde meteen dat er iets niet goed was, en ik sprak af om haar op te halen bij haar huis, wat later die avond.

Toen ik haar zag, was ik blij dat ze geen dikke buik had, maar het was ook nog pas twee maanden. Ze vertelde me dat ze het toen met mij had gedaan, maar ook met haar vriend. Ze had mij niet verteld dat ze een vriend had. Ze zei dat ze mij veel leuker vond dan haar vriend. En ze zei, dat ik in haar had gespoten toen ze net heel vruchtbaar was. En toen ze het daarna ook met haar vriend deed, was ze waarschijnlijk al zwanger van mij. Ik voelde me opgelucht dat er iemand anders was die haar kon geven wat ze nodig had, maar zij was vastbesloten om mij de schuld te geven.

We neukten die avond voor de tweede keer en ik zei dat ik helemaal niet geloofde dat ze zwanger was, omdat ze zag er helemaal niet zwanger uit zag. OK, maar dan mag je ook niet klaarkomen in mij! Jawel, want als je toch al zwanger bent, dan kan het geen kwaad, en ik spoot mijn zaad recht in haar kut.

Tot mijn verrassing spreidde ze haar benen weer helemaal en wiegde ze haar bekken voor mij en ze zuchtte en spon als een tevreden katje, toen ze mijn warme zaad in haar geile kut voelde spuiten. Mijn kloten zaten goed vol en ik zag hoe de klodders van mijn zaad er weer uit dropen, toen ik mijn lul uit haar getrokken had.

Toen ik haar thuisbracht, zei ze dat ze genoten had van die avond en dat ze me wel zou bellen, als ze zeker wist of ze zwanger was of niet. Ik vond dat prima, maar ik hoopte nooit meer iets van haar te horen. Terwijl ik weg fietste, was ik er zeker van dat ze me alleen maar wilde pesten, omdat ik in haar was klaargekomen.

Je bent een idioot, zei ik tegen mezelf. Alles wat je hoeft te doen, is gewoon op tijd eruit trekken! Weer een aantal maanden gingen voorbij en niemand belde. Jongens wat was ik gelukkig! Ze had me gewoon willen pesten. Maar toen werd ik weer gebeld en zij was het. Nou, zei ze, hoe gaat het met je?

Geweldig zei ik, en met jou? Nou, antwoordde ze, niet lang na onze tweede afspraak bleek dat ik zwanger was en toen brak de hel los. Mijn vriend werd mijn verloofde, en volgende week gaan we trouwen. Ik ben al zeven maanden heen, zei ze, dus we moeten snel trouwen, want je kunt het al goed zien. Ben je echt zwanger?

Ja, dat is toch de reden waarom ik bel! Ik dacht dat we nog een laatste keer konden afspreken, dan kun je zelf zien dat ik zwanger ben. Ik wist niet zeker of dat wel een goed idee was, maar ze wilde heel graag dat we elkaar zouden ontmoeten. Met een beetje geluk wilde ze alleen maar mijn reactie zien, als ze echt zwanger was. Op dit punt gekomen voelde ik geen twijfel meer dat ze zwanger was van mij. Oh God, dacht ik, wat moet ik doen?

Tot mijn verbazing zei ze dat ze wilde dat ik haar de volgende week kwam ophalen. Dat was precies de week dat ze me verteld had dat ze ging trouwen, dus had ze gelogen dat ze ging trouwen. En als ze dit loog, dan loog ze misschien alles. Terwijl ik naar haar toe reed om haar op te halen, viel me op, dat ze mij al stiekem uit haar huis tegemoet was gelopen om mij op te wachten.

Want wat zou er gebeuren als wij werden betrapt? Ik kon nu inderdaad heel goed zien dat ze zwanger was. Ik zie haar nu nog voor mij, met haar schommelbuik en die grote tieten die steeds op het punt stonden om uit haar beha te glippen, die avond. Ik keek vol ongeloof naar haar en ze zei: We liepen de duinen in en ik bleef maar kijken en ze merkte dat ik steeds naar haar buik liep te staren. Zie je het nu? Ik zei het toch al, jij hebt me zwanger geneukt, jij spoot het in mij en toen werd ik zwanger, dat zei ze!

Nu ga ik morgen trouwen en jij bent eigenlijk de vader, maar niemand weet dat. Uit de manier waarop ze het zei begreep ik dat ik ervoor moest boeten.

Carla, gaat verzitten en haar rok schuift automatisch op, Of ze het erom deed of niet, dat zal mij een worst zijn. Maar om haar even op te krikken, zo achter me in de duinen, Dat zou die zijn. Haar geile lucht, dringt mijn neus in en mijn Pik, komt haast mijn broek uit, zo geil word ik op haar. Zacht sabbelend, spelen mijn hormonen weer op. Haar kutje glinstert in de morgenstond. Geil ga ik naast haar liggen en kneed haar tietjes, haar tepeltje verstarren als ik ze ook lik, tussen haar lipjes, lik ik haar immens grote kittelaar, Geil ligt Carla onder me.

Tot mijn ballen in haar Poesje, sproei ik menige straal sperma , haar Baarmoeder in. Met mijn mond, temper ik haar gekrijs. En uitgeput, ligt ze naar me te kijken.

De oude dames heb ik jammerlijk niet meer gezien, maar Carla, compenseerde dat in grote mate, met haar geile lichaam. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online!

Geplaatst op woensdag 28 juni door Geile Gea. Hetero Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal? Erotisch Sociaal Netwerk De volgende personen praten er graag over! Struinen door de duinen Zomer De Butler Struinen door de duinen 2 Faica Onschuldig trio Mijn eerste bi ervaring Trio op het strand Stiefdochter verrast Het nudisten strand Zinderende zomerse zondag.

Reageer op dit Sexverhaal Klik hier om je antwoord te annuleren.


Ze konden wel goed met elkaar opschieten, gewoon als broer en zus. Voor Anke gold hetzelfde, haar sekservaringen waren nog minimaler dan Peter. Ze had nog nooit een jongen bloot gezien, alleen een paar keer op foto’s.

Ze wreef wel eens met haar hand en haar vingers over haar kutje en dat was een lekker gevoel. Een paar keer had ze wat meer doorgewreven en het knopje bovenaan haar spleetje gestreeld. Toen had ze een heel lekker en intens gevoel gekregen. En één keertje was met haar vinger zelfs haar kutje binnen gegaan, maar ze durfde niet goed verder te gaan.

De eerste avond in het hotel gingen ze vroeg naar bed, moe van de reis en slaperig door de warme zon en de heerlijke maaltijd, die ze in het restaurant van het hotel hadden genuttigd. Ze liepen de hotelkamer binnen en Peter kleedde zich direct uit. Hij had voor het eten al gedoucht en ging met alleen een boxershort aan in bed liggen, terwijl Anke haar T-shirt uittrok en de badkamer inliep.

Peter legde zijn kussen achter zijn rug en begon langs de tv-kanalen te zappen. Na een paar minuten kwam Anke de badkamer uit en met een schuin oog keek Peter naar zijn zusje.

Ze had een handdoek om haar natte haren geknoopt en doeg een zwart strak hemdje dat met twee smalle bandjes over haar schouders zat en net over haar witte slipje reikte.

Het viel Peter op dat ze geen beha droeg, zodat haar kleine stevige tietjes parmantig door de stof heen te zien waren. Rond de tepeltjes zag hij een iets groter rondje met daarop de knopjes die er hard uitzagen. Hij volgde haar toen ze naar een stoel liep en daar haar kleren deponeerde en het viel hem ineens op dat ze eigenlijk wel een aardig lijf had met die stevige kleine borsten, en een paar slanke benen met niet al te dikke dijen en een lekker stevig kontje.

Met die handdoek om haar haren en zonder bril zag ze zowaar aantrekkelijk uit. Hij schrok toen hij merkte dat hij er een beetje opgewonden van werd, want zijn piemel begon wat te steigeren. Hij keek snel naar beneden, maar er was door het laken dat erover lag niets van te zien.

Anke liep naar het bed en ging naast hem zitten kijken wat de televisie te bieden had. Ze babbelde wat over algemene dingen en wat ze zouden gaan doen de volgende dagen. Na een paar minuten schoof ze onder het laken en Peter zag het shirtje tevoorschijn komen en met een boog naar de stoel vliegen.

Toen zei ze hem welterusten en draaide haar rug naar hem toen. Hij deed de televisie uit en draaide zich ook om, maar hij kon de slaap niet vatten, zijn pik was nog steeds een beetje stijf en hij had een raar gevoel in zijn onderbuik.

Anke sliep al snel merkte hij aan haar regelmatige ademhaling, maar hij lag te draaien en te woelen. Langzaam was hij door het gedraai vlak naast zijn zusje komen te liggen en toen hij een been wilde verleggen, raakte hij zachtjes haar dijbeen.

Hij schrok even maar Anke reageerde niet en langzaam schoof hij dichter naar haar toe. Hij lag op zijn zij met zijn rechterbeen nu helemaal tegen haar dijbeen aan. Hij voelde dat hij een volle erectie had en zijn pik lag op nog geen twee centimeter van haar billen.

Hij wist niet goed meer wat hij moest doen, maar de drang werd sterker dan zijn geest. Hij schoof verder en kwam met zijn stijve pik tegen haar billen aan te liggen. Anke bewoog, rilde even, maar bleef toch liggen zoals ze lag.

Peter voelde zijn lul kloppen en hij begon zachtjes te hijgen. Nu schoof hij zijn bovenlijf tegen de blote rug van Anke en legde voorzichtig zijn rechterarm om haar middel. Weer bewoog zijn zusje, maar in plaats van weg te draaien, nestelde zij zich tegen hem aan en zuchtte ze even.

Ze bleven een tijdje zo liggen, maar het gevel in zijn buik werd steeds sterke en langzaam verstevigde Peter zijn greep om haar middel. Met zijn hand voelde hij haar navel en haar strakke platte buikje. Zachtjes begon hij met zijn harde pik heen en weer te schuiven langs haar billen, die gehuld waren in een wit slipje.

Hij aaide over haar buik en drukte zich dichter tegen haar aan. Anke kreunde en Peter stopte weer even, maar toen er verder niets gebeurde ging hij door waar hij mee bezig was. Zijn eikel schuurde tegen de binnenkant van zijn boxershort, zijn rechterarm schoof iets omhoog langs de buik van Anke en raakte de onderkant van haar borstjes.

Anke zuchtte en kreunde weer en Peter staakte direct zijn bewegingen, al had zijn pik een andere mening, want het leek net of die op eigen houtje door wilde gaan. Toen drukte Anke haar billen hard naar achteren en terwijl door deze beweging Peters hand naar boven schoot vol op een van haar harde meisjes borsten, schoof ze zelf één hand in haar slipje.

Peter voelde zich vuurrood worden, maar had verder geen aanmoediging nodig. Zijn rechtshand kneedde haar borstje en zijn pik ging nu als een razende heen en weer langs haar strak tegen hem aangedrukte billen. Hij begon te hijgen en voelde hoe zijn zaad begon te borrelen in zijn ballen. Ook Anke hijgde nu en wreef steeds harder over haar kutje.

Haar onderlichaam begon nu mee te bewegen op het ritme van het schuiven van Peter. Steeds sneller ging zijn kruis langs haar heen, steeds heftiger aaide ze haar kutje en steeds harder kneep Peter in haar borst.

Tot hij het niet meer hield en het zaad met golven in zijn boxershort spoot, Hij kneep nu zo hard, dat Anke een kreet slaakte, maar dat kwam mede doordat ze zelf een orgasme kreeg zoals ze dat nog niet had meegemaakt. Ze duwde haar vingers zo hard tegen haar drijfnatte kutje, dat er één vanzelf naar binnen slipte.

Peter bleef nog even langzaam heen en weer bewegen en verslapte zijn greep op haar borstje, dat hij nu zachtjes aaide. Nog een paar minuten bleven ze zo liggen, toen sloeg Peter het laken weg en stapte uit bed richting badkamer.

Hij trok zijn short uit en waste zijn pik, die nog behoorlijk hard was, zorgvuldig schoon. Hij droogde zich af en sloeg de handdoek om zijn middel toen hij de kamer weer in liep. Anke had het bedlampje aan gedaan en zat rechtop in bed. Nu zag hij voor het eerst haar stevige kleine tietjes, waar hij net nog zo hard in geknepen had.

De ene was inderdaad een beetje rood. Rond de tepels zat een groter dikker rondje dat donkerder gekleurd was, dan de roodachtige tepel, die erop zat. Anke’s haren zaten verwilderd om haar hoofd en zonder bril met die blote borstjes erbij, zag ze er echt aantrekkelijk uit. Ze lachte toen ze hem met die handdoek zag binnen komen en vroeg of hij zo preuts was, dat hij zijn onderlijf moest bedekken. Hij keek omlaag, bloosde opzichtig en liet de handdoek vallen. Zijn lange dunne pik hing nu slap naar beneden en slingerde heen en weer terwijl hij naar het bed liep en erin stapte.

Hij ging zitten en keek zijn zusje aan, die nog steeds die glimmende en verzadigde blik over zich had. Ineens begonnen ze te vertellen over hun seksuele gevoelens, dat ze allebei totaal geen ervaring hadden en nog meer zaken, die ze het nooit met elkaar over gehad hadden. Peter bekende dat hij pas die avond vond dat ze er veel beter uitzag, dan hij dacht en dat ze met een ander brilletje en een ander kapsel nog aantrekkelijker zou zijn.

Ze bleven doorpraten tot diep in de nacht, terwijl Peter zijn arm om haar heen had geslagen en af en toe zachtjes haar schouder aaide. Af en toe legde ze haar hoofd tegen zijn schouder en glimlachte ze naar hem. Ze bezwoeren elkaar dat ze absoluut niets tegen hun ouders zouden zeggen. Hoewel ze vonden dat er eigenlijk helemaal niets gebeurd was. Ze hadden beiden gewoon zichzelf klaargemaakt, meer niet.

Tegen half drie vielen ze met een heerlijk gevoel in slaap. Peter werd pas tegen negen uur de volgende ochtend wakker en ontdekte direct dat hij een odol had. Hij keek naar Anke, maar die lag ogenschijnlijk vredig te slapen met haar rug naar hem toe. Hij sloeg het laken terug en stapte uit bed.

Zijn lange dunne pik stond fier recht omhoog en hij liep om het bed heen richting badkamer. Jeetje, hoorde hij Anke ineens zeggen, “Hij is wel erg lang”. Peter bleef geschrokken staan en keek naar zijn zusje, die nu overeind zat en met grote ogen naar zijn erectie keek. Snel legde hij haar uit wat een odol was en wilde zich omdraaien, maar Anke vroeg hem nog even te blijven staan. Ze wilde goed kijken, want ze had nog nooit een echte stijve pik gezien, zei ze.

Peter bleef even staan en liep toen een beetje beschaamd door naar de badkamer. Anke staarde hem na en dacht aan de nacht, die net voorbij was. Met dat lange, stijve ding had hij tegen haar billen liggen wrijven en toen was hij klaar gekomen. Ze probeerde zich voor te stellen hoe het eruit had gezien, toen er allemaal zaad uit gekomen was.

Ze wreef even over haar tietjes en merkte dat de linker een beetje gevoelig was. Haar tepeltjes werden weer hard en langzaam aaide ze nog even door. Ze kreeg weer dat lekkere gevoel van die nacht en ging met een hand onder het laken. Ze hoorde de douche stromen vanuit de badkamer en snel sloeg het laken een beetje van zich af.

Ze schoof haar slipje iets naar beneden en keek naar haar donkerblonde schaamhaartjes, die in een bosje op haar heuveltje zaten. Ze vroeg zich af hoe het zou zijn als ze die wat weg zou knippen. Ze had wel eens gehoord dat meisjes van haar leeftijd dat ook wel deden. Als vanzelf gleed haar hand naar het spleetje en ze voelde aan haar schaamlipjes.

Die waren niet zo nat als vannacht, maar ze merkte dat ze het erg lekker vond als ze ze aanraakte. Ze hoorde dat de douche dichtgedraaid werd en trok haar slipje weer op. Ze stapte uit bed en liep de badkamer binnen. Peter schrok niet meer toen zijn zusje binnenkam, hij was net zijn pik aan het afdrogen, die nu slap naar beneden hing.

Anke keek er even naar en zei: Ze lachte erbij en trok vervolgens haar slip uit, draaide zich om en stapte onder de douche. Het ging allemaal zo snel dat Peter alleen nog haar stevige billen in de douchecabine zag verdwijnen. Even na half tien liepen Peter en Anke de ontbijtzaal binnen. Hun ouders zaten aan een tafeltje bij het raam, zodat ze de hele zaal door moesten lopen. Even vreesde Anke dat ze moest blozen, maar ze trok een zo neutraal mogelijk gezicht.

Peter was nerveuzer, maar ook hem lukte het zijn zenuwen te verbergen. Anke droeg weer geen beha, want haar kleine tietjes waren goed zichtbaar door haar strakke witte shirtje. Toen ze elkaar even aankeken, merkte Peter dat haar tepeltjes zowaar hard waren. Hun ouders voegen of ze goed geslapen hadden en een beetje uitgerust waren van de reis. Ze beaamden het allebei en liepen naar het buffet om een flink te gaan ontbijten. We gaan straks naar het strand zei hun vader, maar we wachten wel even op het terras tot jullie klaar zijn.

Peter en Anke waren blij dat ze even weg waren, want ze voelden zich toch niet helemaal lekker bij die eerste confrontatie. Het was erg druk op het strand, maar ze konden toch nog een plekje vinden van waar het niet al te ver lopen was naar het verkwikkende water.

Hun ouders hadden vier stretchers en twee grote parasols gehuurd, dus konden ze af en toe een beetje schaduw meepakken ondanks de felle mediterrane zon. Anke droeg een bikini met een vrij groot bovenstukje en een fors broekje, niet erg modieus vond ze zelf ook; Peter droeg zijn boxer zwembroek.

Nadat ze zich geïnstalleerd hadden, ging hij met zijn vader voetballen aan de rand van het water. Anke lag een tijdschrift te lezen, toen haar moeder ineens vroeg of ze het niet eng vond om met haar broer op één kamer te slapen. Ze schrok eerst, maar herstelde snel en antwoordde dat ze dat helemaal geen probleem vond, dat hadden ze in het verleden zo vaak gedaan.

Ja, zei haar moeder, maar toen waren jullie veel jonger, nu is dat toch anders? Haar moeder keek haar bezorgd aan, maar vroeg verder niets meer. Anke had nu geen rust meer om te lezen en rende naar het water, waar ze de bal afpakte van haar vader en een harde schop richting zee gaf. Peter spurtte er direct, dwars door de golven achteraan, gevolgd door zijn zus. Hij pakte de bal en schoot die terug naar zijn vader, roepend dat ze gingen zwemmen. Anke was al wat verder in zee en liet zich uitdrijven op de golven.

Haar, in donkerblauw gehulde, borstjes staken net boeven het water uit en Peter kreeg alweer een gevoel dat zijn penis met hem op de loop ging. Hij dook onder water en zwom onder de niets vermoedende Anke door. Toen hij onder haar was, strekte hij zijn armen en sloeg die om haar middel, haar zodoende naar beneden trekkend.

Ze wilde eerst schreeuwen, maar zag snel dat het Peter was en liet zich gewillig onder water trekken. Toen ze weer boven kwamen had hij nog steeds zijn armen om haar middel, maar schoof die naar boven zodat hij haar borstjes kon beetpakken, die hij zachtjes begon te kneden.

Anke bloosde, maar vond het wel fijn een compliment van haar broer te krijgen. Ze drukte haar rug dichter tegen hem aan en zei dat ze het lekker vond als hij zijn handen zo op haar borsten hield. Peter had al gemerkt dat hij een erectie had gekregen, maar nu schaamde hij zich niet meer voor haar. Hij liet Anke los en zei dat hij wel even in het water moest blijven, want anders zag iedereen dat hij er met een stijve uit kwam.

Anke zwom richting strand en liep terug naar hun ouders. Aan het eind van de middag gingen ze nog iets drinken op een terras en daarna terug naar het hotel om zich op te frissen voor het diner. Peter had een shirtje boven zijn zwembroek aangetrokken en Anke droeg een hesje over haar bikini. Toen ze in de kamer waren, stonden ze elkaar een beetje onwennig aan te kijken, niet goed wetend wat ze nu precies zouden doen.

Toen besloot Peter zich uit te kleden en ging douchen. Hij stond zich in te zepen met shampoo, toen het gordijn opzij schoof en Anke bij hem in de douchekuip stapte. Zonder iets te zeggen, pakte ze de shampoo, deed wat op haar hand en begon zijn rug in te zepen. Ze streelde zijn schouders, zijn rug en zin billen en Peter zag zijn pik met schokken overeind komen.

Hij draaide zich om naar zijn zus en sloeg zijn armen om haar heen, drukte haar tegen zich aan en gaf haar een kus op haar mond. Anke beantwoordde die direct en schoof haar tong tegen de zijne. Hij voelde haar tietjes tegen zijn borst en zijn harde pik stond tegen haar platte buik. Omdat hij iets groter was, voelde hij dat zijn ballen tegen het plukje schaamhaar drukten; dat maakte hem bloedgeil. Hij streelde zijn zus over haar rug, terwijl ze af en toe naar adem hapten tussen de kussen door en het water nog steeds over hun beide naakte lijven spoelde.

Anke kreeg het gevoel dat ze die nacht ook had gehad en dacht dat ze terstond klaar zou komen. Toen hoorden ze ineens een paar ferme kloppen op de deur van de kamer en een stem die hard riep dat ze gingen eten.

Verdwaasd maakten ze zich los van elkaar en droogden zich snel af. Na het eten gingen ze met hun ouders naar de boulevard om wat te drinken en te genieten van de ondergaande zon. Het was pas tegen half twaalf dat ze weer samen op de kamer waren.

De meeste schroom was nu wel verdwenen, want ze stapten beiden naakt in bed. Maar toch wisten ze niet goed wat ze daarna moesten doen. Een tijdje lagen ze met de armen om elkaar heen gestrengeld, ze aaiden hun beider ruggen en zoenden af en toe.

Tot Peter het laken wegsloeg en zei dat hij haar wel eens goed wilde bekijken. Anke draaide zich op haar rug en Peter ging met zijn benen aan weerskanten over haar enkels zitten. Haar stevige borstjes staken omhoog, met dat kleine rondje rond de tepels en die harde knopjes erbovenop.

Peter boog voorover en begon haar tietjes te strelen, daarna zoog hij even aan de harde tepeltjes en ging met zijn tong langs haar buik naar beneden. Anke kreunde af en toe en voelde dat ze weer behoorlijk opgewonden werd. Peters pik kwam omhoog en nog voordat hij bij haar venusheuvel was aangeland, had hij al een forse erectie.

Hij kwam overeind, deed haar benen iets uit elkaar en ging er tussen zitten. Nu kon hij haar smalle spleetje tussen de schaamlipjes goed zien. Voorzichtig opende haar maagdelijke kutje en bestudeerde het roze vlees daarbinnen.

Met zijn tong schoof hij tussen de lipjes en hij proefde een bittere maar niet onaangename natte substantie. Langzaam begon hij het spleetje, de lipjes en vervolgens ook haar klitje te likken. Zijn tong ging steeds dieper naar binnen en Anke begon zwaarder te hijgen en met haar lichaam te kronkelen van genot. Net toen Peter probeerde ook een vinger naar binnen te brengen, bewoog ze haar hele onderlichaam naar boven en spande ze haar kutspieren, ze slaakte een lange zicht en plofte toen snel ademend weer neer.

Ze maakte nog een paar keer een stuipbeweging en bleef toen verheerlijkt glimlachend met haar hoofd ver achterover liggen. Peter keek haar aan en glimlachte ook: Hij draaide zich opzij, ging naast haar liggen en streelde haar over haar hele lichaam. Hij was zo bezig geweest met Anke dat hij geen aandacht meer aan zijn eigen lichaam had geschonken, maar nu merkte hij dat zijn keiharde pik om enige aandacht vroeg.

Alsof ze zijn gedachten kon raden, kwam Anke ineens overeind en keek naar die lange niet al te dikke staaf. Ze pakte hem beet en ging langzaam met haar hand heen en weer. Peter liet zich op zijn rug vallen liet zijn zusje haar gang gaan.

Ze bewoog haar hand een tijdje op en neer en vervolgens schoof ze zijn voorhuid naar beneden en bestudeerde even zijn eikel, die glom van het voorvocht.

Peter voelde zijn knop kloppen en fluisterde dat ze door moest gaan, want hij merkte dat hij het niet al te lang meer zou volhouden.

Anke bewoog haar hand nu iets sneller en ineens voelde Peter dat ze zijn pik in haar mond nam. Zij zoog even aan zijn eikel en schoof toen zijn lange paal in haar mond heen en weer. Daar had hij helemaal niet op gerekend en hij liet alle remmen los.

Met een paar harde stoten, spoot hij zijn warme sperma haar mond binnen. Anke schrok ervan en liet zijn pik uit haar mond glijden, een deel van het zaad liep eruit, maar het grootste deel slikte ze moedig door. Het smaakte niet eens vies, zei ze later, toen ze gedoucht hadden en tegen elkaar aan in bed lagen te praten over wat ze net beleefd hadden.

Peter maakte haar complimenten over de manier waarop ze hem gepijpt had en Anke zuchtte dat ze nog nooit zo lekker was klaargekomen. Dicht tegen elkaar aan vielen ze in slaap om de volgende dag weer pas om een uur of negen, nog steeds in een heerlijke roes, weer wakker te worden.

Bij het ontbijt zei Anke tegen haar moeder dat ze een andere bikini wilde, want volgens haar liep ze voor joker in dat grote ouderwetse ding. Dat vind ik ook, zei Peter quasi grappig, maar moeder vond het allemaal maar overbodig. Tot hun verbazing kreeg Anke steun van haar vader, die ook vond, dat haar huidige badkleding wel erg uit de mode was en hij bood aan een nieuwe te betalen.

Met tegenzin besloot moeder daarop dat ze die ochtend samen met Anke zou gaan shoppen in het dichtstbijzijnde plaatsje, Peter en hun vader zouden dan andere winkels kunnen bezoeken. Die middag verscheen Anke op het strand met een fraaie rode bikini, bestaande uit een krap uitgesneden slipje en een strak bovenstukje, dat haar kleine tietjes goed vorm gaf. Toen ze alleen waren, zei Peter tegen zijn zusje dat ze er erg goed uitzag, maar dat hij haar liever zonder bovenstukje zag.

Bijna het hele strand lag topless, dus viel ze nu nog steeds uit de toon. Anke zei, dat ze dat wel wilde, maar dat moeder dat niet echt leuk zou vinden, die liep zelf in een badpak van tien jaar geleden. Peter keek om zich heen zag in de buurt zeker vier mooie meiden zonder bovenstuk en grapte tegen Anke dat hij zich hier wel vermaakte. Ze kon er niet om lachen.

Die avond besloten ze niet in het hotel te eten, maar in het plaatsje verderop, waar ze ‘s ochtends een leuk restaurant ontdekt hadden. Het was zeker een half uur lopen, zodat ze pas laat in de avond terug waren, en ook behoorlijk moe van de wandeling.

Peter en zijn vader bleven nog even aan de bar zitten, maar moeder en Anke gingen direct naar hun kamers. Toen hij op de tweepersoonskamer kwam, lag Anke al in diepe slaap, zachtjes kleedde hij zich uit en voorzichtig schoof naast haar in bed.

Hij voelde dat zijn pik weer in beweging kwam, maar hij wilde haar niet wakker maken. Bovendien was hij zelf ook moe van de lange wandeling. Toch kon hij het niet laten even aan zijn zusje te voelen, die met haar rug naar hem toe lag. Hij streek voorzichtig met een vinger langs haar kruis. Ze was niet nat, maar hij voelde de strakke schaamlipjes, die dicht tegen elkaar aan zaten. Langzaam haalde hij zijn vinger naar achteren en naar boven tot hij haar kontgaatje bereikte. Dat wond hem behoorlijk op en hij wreef zijn vinger een paar keer heen en weer langs dat kleine sterretje.

Anke reageerde totaal niet, zo moe was ze en zo diep in slaap. Het gevolg was wel dat hij een volle erectie kreeg, zijn pik lag nu kloppend tegen haar rug. Hij stond op en naar de badkamer om af te koelen. Met zijn stijve lul stond hij een beetje verdwaasd te staren in het halfdonker tot hij in een hoekje het oude blauwe bikinibroekje van Anke ontwaarde. Hij raapte het van de grond en wreef ermee over zijn harde paal, net zolang tot hij merkte dat hij klaar zou komen. Toen vouwde hij het broekje om zijn lul heen en spoot zijn zaad in de ruwe stof.

Anke was de volgende ochtend heel vroeg wakker. Ze rekte zich eens lekker uit en raakte zachtjes Peter aan, die nog in een diepe slaap was. Ze draaide zich om en wilde een arm om hem heen slaan, toen ze iets nattig voelde tussen hen in. Ze keek onder het laken en zag haar oude bikinibroek liggen. Voorzichtig pakte ze het lapje stof tussen hen vandaan, het voelde klef aan. Ze hield het even onder haar neus en rook toen een lucht die zo nog kende van de vorige nacht, onmiskenbaar Peters sperma.

Ze rilde even en merkte dat ze er opgewonden van werd. Ze ging op haar rug liggen en begon met het broekje over haar kutje te wrijven. Dat had snel effect, want ze werd binnen een paar tellen drijfnat en ze kreeg weer dat lekkere gevoel in haar buik.

Binnen een paar minuten kwam ze heerlijk klaar, zonder geluid te maken. Daarna stapte ze voorzichtig uit bed en ging douchen, waardoor ze het warme gevoel dat ze had nog even kon vasthouden. Het broekje stopte ze daarna in een plastic zak en bewaarde het in haar koffer.

Die middag op het strand lag Anke op haar buik te zonnen en Peter zat zich te vergapen aan de grote bruine borsten van een vrouw die naast hen op een stretcher zat. Hij keek naar Anke en trok toen het touwtje van haar bovenstukje op haar rug los. Anke keek opzij en begon te glimlachen: Peter stelde voor om een eindje langs het strand te gaan lopen en Anke stemde toe. Maar toen ze op stond was ze vergeten dat haar bikini los zat en ze keek even geschrokken naar haar blote tietjes.

Maar ze zei verder niets en stapte van de stretcher af, tegen hun ouders zeiden ze dat ze wat gingen lopen. Hun moeder keek op en staarde met grote ogen naar Anke. Die wilde wat tegen haar man zeggen, maar hij was haar voor en zei: Vrolijk huppelend liepen Peter en Anke langs de zee naar een steeds smaller gedeelte van het strand. Hier lagen nu vrijwel geen mensen meer en de zee kwam dicht bij de lage duinen en bossages. Eigenlijk wilden ze al teruggaan toen ze ineens een pad zagen, dat richting een klein bos liep.

Zullen we daarheen, stelde Peter voor en ze stemde direct in. Na een halve minuut werd het pad smaller en de struiken stonden dichter op elkaar.

Anke keek even om en toen ze verder niemand zag, pakte ze Peter beet en drukte zich tegen hem aan. Ze zoende hem vol op zijn mond en toen ze even op adem moest komen, vroeg ze of het lekker was om zich af te trekken in haar oude bikini. Peter bloosde, omdat hij zich realiseerde dat hij het broekje mee naar bed had genomen.

Het was heerlijk zei hij; ik wilde je niet wakker maken, maar ik werd zo opgewonden van je lichaam, dat ik het niet meer op kon houden.

Hij voelde de kleine stevige borstjes van zijn zusje tegen zijn lijf drukken en werd alweer geil. Er verscheen een bobbel in zijn zwembroek, die Anke ook voelde. Heel even streek ze met een hand over zijn kruis en zei dat het jammer was, dat ze nu niet op hun tweepersoonskamer waren.

En ze vertelde dat ze zich die ochtend haar klaargemaakt met het natte broekje. Plotseling hoorden ze geluid komen vanachter een paar struiken. Ze schrokken en hielden hun adem in, tot Peter zich losmaakte en heel voorzichtig in de richting liep waar het geluid vandaan kwam.

Hij gin op zijn knieën achter een struik zitten en deed een takje opzij. Toen wenkte hij Anke met een vinger op zijn lippen om het zachtjes te doen. Anke knielde naast hem neer, gluurde ook door de struiken en keek haar broer toen aan met grote ogen en een rode blos op haar gezicht. In een soort kuil achter de struiken lag een stel naakt met elkaar te vrijen. Ze konden door de bladeren niet alles goed zien, maar het was duidelijk dat die twee geheel in elkaar opgingen.

Ze lagen op elkaar waarbij de vrouw met haar hoofd naar de benen van de man lag en diens grote stijve pik ritmisch in haar mond liet glijden. Haar benen lagen aan weerszijden van het hoofd van de man, zodat hij haar kut kon likken en vingeren. De grote borsten van de vrouw hingen bijna tegen zijn buik en met één hand kneedde de man ze afwisselend.

Anke en Peter kropen dicht tegen elkaar en deden zo stil mogelijk, maar ze werden er allebei erg opgewonden van. Peter had nu een volle erectie en Anke voelde dat ze nat werd en dat haar tepels stijf recht vooruit staken. Het stel achter de struiken had niets door en ging steeds feller te keer in standje soixante-neuf. De pik van de man ging in en uit de mond van de vrouw die ook zijn ballen streelde en er af en toe in kneep; de man maakte dan een kreunend geluid.

De vrouw bewoog haar onderlichaam steeds heftiger heen en weer zodat de man af en toe moeite had om zijn tong en zijn vingers in haar kut te houden. Peter voelde zijn lul knellen in zijn boxer zwembroek en hij besloot hem naar beneden te trekken zodat zijn stijve paal meer vrijheid kreeg. Zijn eikel glom van het voorvocht en hij begon aan zijn lange pik te trekken. Anke keek even opzij en schoof toen haar bikinibroekje omlaag, met twee vinger begon ze over haar kutje te wrijven, terwijl ze gefascineerd toekeek hoe de vrouw zich omdraaide en de grote pik van de man beetpakte.

Met vaste hand leidde ze die paal naar haar drijfnatte kutje en liet zich erop zakken. De lul verdween helemaal in haar en ze begon direct op en neer te bewegen. Beiden hijgden nu fors en maakten allerlei steunende en kreunende geluiden, elkaar af en toe zoenend en likkend over hun gezichten. Anke was nu van positie veranderd, ze zat op haar billen met haar benen wijd en ze streelde en vingerde zichzelf alsof ze dat al jaren had gedaan.

Peter trok met snelle bewegingen aan zijn pik en voelde zijn zaad zich al verzamelen in zijn ballen. Toch was het zijn zusje die als eerste klaar kwam, ze liet zich achterover vallen en probeerde elke kreet te vermijden, hetgeen redelijk lukte al hijgde ze wel behoorlijk. Peter keek even heel geil opzij, maar toen werd zijn aandacht weer getrokken door het stel, van wie de vrouw nu hard begon te kreunen en met haar billen dwars over het kruis van de man te schuiven, terwijl diens pik nog snel heen en weer ging in haar kut.

Toen plofte ze met een kreet bovenop hem en hijgde ze: Die aansporing had Peter niet meer nodig, hij richtte zijn pik op Anke, die weer overeind gekomen was en naar het stel keek.

Hij spoot zijn warme zaad dwars over de lekker stevige tietjes van zijn zusje, zonder er echt geluid bij te maken. En net toen hij zijn blik weer naar de man en de vrouw richtte, trok de man zijn pik uit haar kut en duwde haar op haar rug. Hij ging op zijn knieën voor haar hoofd zitten en spoot toen een paar enorme stralen melkachtig wit spul over haar gezicht en in haar mond.

Peter veegde wat sperma van de borsten van Anke en stak toen een vinger in haar mond. Ze likte het zaad eraf en zei dat ze het niet meer zo bitter vond als de vorige keer. Hij trok zijn broek op en Anke maakte haar slipje weer in orde, toen liepen ze snel in de richting van de het strand, dar daar zo smal was, dat ze rechtsreeks de zee in konden om zich verder schoon te wassen.

Toen ze bij hun ouders terugkwamen, keek moeder nog steeds bezorgd en vroeg waar ze zo lang geweest waren. Ze antwoordden dat ze een eind gelopen hadden en toen zijn gaan zwemmen. Ze vroeg niet verder door, maar keek nog steeds met misprijzen naar de kleine, maar mooie, stevige borstjes van haar dochter. Tijdens het avondeten waren Peter en Anke nog steeds een beetje opgewonden van hetgeen ze die middag meegemaakt hadden.

Ze waren zo gaan zitten dat ze elkaar niet rechtstreeks in het gelaat konden kijken, want dat zou een hoogrode kleur opgeleverd hebben. Anke had nog gedoucht, maar Peter was bewust weggebleven, toen ze naar de kamer was gegaan. Hij had steeds het beeld van die grote pik voor ogen die in en uit die kut bewoog. Tijdens het douchen had Anke een paar keer lekker over haar kutje gewreven, terwijl ze zich afvroeg hoe het zou zijn als daar iets groots in ging.

Zou het geen pijn doen, was haar spleetje niet te klein voor een lange dikke staaf? Ze had gezocht naar iets dat ze erin kon stoppen om te proberen, maar kon niets vinden.

Toen had ze het met twee vingers geprobeerd, maar ze durfde niet echt en het was ook te dun vergeleken met zo’n pik, die ze had gezien. Ze vroeg zich ook af of ze technisch nog maagd was, want als ze ongesteld was, gebruikte ze tampons, die haar vliesje misschien wel eens doorboord hadden. Na het eten gingen ze nog even op de boulevard wat drinken, hun ouders hadden het goed naar hun zin en bleven lang zitten. Peter en Anke werden bijna zichtbaar ongeduldig, maar durfden niet zo maar samen weg te lopen naar hun kamer.

Tot Anke ineens zei, dat ze moe was en vast naar het hotel terugging. Peter bleef zitten en keek haar uit zijn ooghoeken na, hoe ze overstak richting hotel, haar lekkere stevige billen verpakt in een strak wit broekje. De adrenaline stroomde via zijn onderbuik in de richting van zijn penis en hij ging wat ongemakkelijk verzitten. Toen de glazen leeg waren en zijn ouders betaald hadden, had hij moeite niet heel hard naar de overkant te rennen.

Ze wensten elkaar goedenacht en hij haastte zich naar hun kamer. Ongeduldig klopte hij op de deur en het leek wel of Anke er achter stond te wachten, want binnen een paar seconden was hij binnen. Anke had alleen een zwart slipje aan en ging op bed zitten kijken hoe Peter zich van zijn kleding ontdeed. Dat had hij binnen een minuut voor elkaar, maar ook hij hield zijn slip aan, want eigenlijk wisten ze allebei niet goed hoe nu verder te gaan. De spanning hing in de kamer en Peter kwam naast haar op het bed zitten, sloeg zijn arm om haar heen en vroeg toen hoe zíj het die middag had beleefd.

Ze praten samen een tijdje over hun gevoelens bij het kijken naar die neukpartij, maar durfden niet echt te beginnen over wat ze eigenlijk dachten. Peter streelde af en toe haar rug en zij wreef onhandig over zijn dijen. Soms pakte hij haar steviger beet en drukte haar lichaam iets tegen het zijne, zodat hij opzij de stevige tietjes voelde. Ze zoenden heel even, kort, maar hevig en lieten elkaar dan weer los om verder te praten over hun belevenissen van deze dag.

Toen liet Anke zich ineens achterover op bed vallen, trok haar slip uit en deed haar benen iets uit elkaar. Peter keek naar haar spleetje dat iets open stond en een beetje glom, omdat ze al behoorlijk nat geworden was.

Peter keek recht in het roze kutje van zijn zus en werd er heel opgewonden van. De paal in zijn broek begon snel te groeien en hij liet zich van het bed zakken en boog voorover naar die lekkere opening. Voorzichtig schoof de schaamlipjes iets verder uit elkaar en duwde zachtjes zijn middelvinger naar binnen.

Die gleed er soepel in, want Anke was heel nat geworden, en hij begon heen en weer te schuiven met zijn vinger. Vervolgens haalde hij zijn duim erbij om haar klitje te bewerken, wat tot gevolg had dat Anke begon te hijgen en te kermen. Zijn vinger ging steeds sneller in en uit het drijfnatte spleetje en toen probeerde hij er een tweede vinger bij te doen, ook dat lukte zonder moeite.

Met zijn andere hand begon hij een van de stevige tietjes van zijn zusje te kneden. Voor Anke was dat al genoeg om plotseling met haar onderlichaam te kronkelen en voor Peter het door had, kwam ze klaar. Hij vingerde nog even door en stopte ermee, toen Anke uitgeteld op haar rug met haar benen wijd op bed lag na te genieten. Snel trok hij zijn broek uit om zijn harde lul uit de omknelling te bevrijden.

Zijn stijve pik schoot direct omhoog en Peter draaide zich om en liep naar zijn kleren die aan de andere kant van de kamer lagen. Verbaasd keek Anke op en volgde haar broer door de kamer. Hij liep terug naar het bed en ging aast Anke zitten, zijn penis stijf vooruit.

Hij scheurde een papiertje open en haalde er iets uit, toen pas zag Anke dat het een condoom was. Anke keek hem eerst verbaasd aan, bloosde vervolgens, maar nam het condoom toch van hem over. Ze pakte zijn pik beet en deed wat Peter haar net vertelde, goed oplettend dat er geen gaatje in kwam.

Peter werd bloedgeil van de handelingen van zijn zus. Zeker toen haar hand over zijn eikel het condoom naar beneden schoof. Samen met het rubber schoof zijn voorhuid naar beneden, wat gevoelig aanvoelde, maar wel erg lekker was. Toen het condoom helemaal om zijn lange pik zat, bleef Anke even aan die stijve trekken, zachtjes om hem niet te snel klaar te laten komen.

Toen ging ze weer achterover liggen, spreidde haar benen heel wijd en deed ze omhoog. Haar kutje stond nu helemaal open om Peters harde pik te ontvangen. Hij ging op zijn knieën tussen haar benen zitten, boog voorover en steunde met zijn linkerarm naast haar hoofd. Met zijn rechterhand pakte hij zijn pik beet en bewoog die richting Anke’s maagdelijke spleet. Hij steunde nu ook met zijn linkerarm naast haar en kon op die manier wat naar beneden kijken. Anke pakte zijn lul en leidde die voorzichtig naar haar drijfnatte opening.

Toen zijn eikel tegen haar schaamlipjes aan kwam, sidderde Peter even, toen schoof Anke die lange paal een eindje naar binnen. Nu rilde zij ook even. Zijn eikel schoof langzaam verder, tot die er helemaal in zat, toen liet Anke los. Ze sloeg haar armen om zijn schouders en drukte hem naar haar lichaam toe.

Hij landde met zijn borst op haar stevige tietjes en door die beweging schoof zijn pik iets verder naar binnen. Langzaam bewoog hij met zijn onderlichaam naar voren, zijn stijve steeds verder in haar natte grotje schuivend. Anke kreunde, niet van pijn, maar van genot en Peter duwde nu iets steviger door. Het glijmiddel van het condoom vermengde zich met de natte sappen van Anke’s kutje, zodat zijn lul moeiteloos doorgleed tot die er helemaal in zat. Dat moment wilde hij even vasthouden en hij drukte zich met alle kracht tegen haar aan.

Hij voelde zijn eikel heftig kloppen en zijn balzak zich samentrekken, daarom ontspande hij weer een beetje. Langzaam begon hij nu heen en weer te bewegen met zijn pik in haar kutje. Anke begon weer te kreunen van genot en zelf had hij zijn ademhaling ook niet meer onder controle, hij hijgde steeds meer. Hij begon sneller te bewegen en steeds harde stootte hij zijn pik in het heerlijke kutje van zijn zus.

Hij voelde zijn eikel tegen haar baarmoeder stoten en zijn ballen liepen snel vol. Nog een paar stevige halen en Peter spoot hijgend en steunend met een zachte kreet het condoom vol met zijn sperma. Nog een paar keer haalde hij zijn kloppende pik heen en weer en plofte toen bovenop Anke, die hem echter iets opzij schoof en snel met haar vingers haar klitje bewerkte.

Met Peters lul nog in haar kut, kwam ze binnen no time klaar. Nadat ze zich op hun zij gedraaid hadden, bleven ze elkaar heel lang aaien en strelen op alle plekken die ze konden bereiken, terwijl Peters pik nog steeds in haar kutje zat. Ze kusten elkaar en zeiden steeds weer dat ze het allebei ontzettend fijn hadden gevonden.

Pas na meer dan een kwartier gleed zijn pik uit haar nog steeds natte kutje. Snel stapte hij uit bed, deed het condoom af en wilde naar de badkamer lopen, maar Anke riep hem terug. Hij liep naar bed en bleef, aan de zijde waar Anke lag, staan.

Ze pakte zijn pik en stopte die in haar mond en likte vervolgens het zaad dat er nog aan zat helemaal weg. Heel lang bleven ze die nacht van elkaars lichamen genieten, strelend, aaiend en likkend. Anke kwam nog een keer klaar toen Peter haar klitje helemaal stijf likte en Peter loosde nog een keer zijn zaad in haar mond na een stevige pijpbeurt.

Ze vroeg hoe hij aan de condooms kwam en hij vertelde dat hij die stiekem gekocht had, toen zij de bikini aan het kopen was, hun vader had niets gemerkt. En Anke vertelde dat ze meteen bij thuiskomst naar de dokter zou gaan om de pil te gaan slikken. Peter en Anke hadden nog zeker zes condooms nodig om de rest van de vakantieweek veilig door te komen.

Ze konden bijna niet wachten tot ze weer naar huis gingen en Anke naar de huisarts kon om de pil te vragen. De laatste avond waren ze nog zo lang met elkaar bezig geweest, dat ze de volgende ochtend de terugreis met rode oogjes van de slaap en van de opwinding moest aanvaarden. Hun ouders keken wel wat verbaasd, maar reageerden verder niet. Thuisgekomen duurde het nog wel een paar dagen voordat Anke bij de dokter terecht kon en Peter had voor zekerheid maar weer een paar condooms gekocht.

Die konden ze echter niet snel gebruiken, want ze kregen nauwelijks kans om alleen bij elkaar te zijn. Hun ouders waren ‘savonds veel thuis en ook overdag waren ze zelden alleen. In het weekeinde gingen ze wel zwemmen of fietsen, maar ze durfden elkaar nauwelijks aan te raken, de hele buurt kende hen en bovendien waren er vaak vrienden en vriendinnen in de buurt.

Voordat Anke dan eindelijk de pil slikte, hadden ze maar één keer samen iets kunnen ondernemen, en dan ook nog onder hoogspanning, omdat hun ouders elk moment thuis konden komen. Tot het moment dat hun ouders de hele zaterdag naar kennissen zouden gaan en ze de hele dag voor zich zelf hadden.

Het duurde tot het begin van de middag voordat ze alleen waren en ze elkaar op de overloop, tussen de slaapkamers, konden omhelzen. Peter had alleen een sportbroekje aan en Anke droeg een slipje en daarboven een T-shirtje, dat strak om haar kleine borstjes zat. Even overlegden ze waar ze naartoe zouden gaan, tot Peter haar meetrok naar de slaapkamer van hun ouders. Ze haalden het dekbed van het grote tweepersoonsbed en ploften er lachend bovenop.

Opeens verstarde ze, slaakte een paar gilletjes en met een paar spastische bewegingen van haar buik en schaamstreek, liepen er nu stralen geil uit haar kutje dat pulserend open en dicht ging. Ik kon het niet nalaten er naar te staren en mijn vinger in haar drijfnatte kutje te steken. Ik ging zover met een vinger naar binnen totdat ik op haar maagdenvlies stootte. Die bewoog onder mijn vinger totdat ik nog verder in haar ging en ik voelde dat het scheurde.

Ze slaakte een gilletje van pijn, maar dat was snel over. Ik had een beetje bloed aan mijn vinger dat ik met een zakdoekje afveegde. Ik kon me toen niet meer inhouden en ging tussen haar dijen liggen. Mijn piemel was nu keihard en stond kloppend voor haar deurtje te wachten. Zachtjes trok ik de voorhuid over mijn eikel, die nu als een paarse helm steeds dikker en groter werd.

Ze deed niets om me tegen te houden en bleef afwachtend liggen, zodat ik voorzichtig mijn eikel in haar kutje stak en langzaam, cm voor cm naar binnen ging. O, wat was dat een heerlijk gevoel, zo'n lekker nauw klein meisjeskutje, die nog nooit geneukt is. Ik voelde haar kutspieren zich om mijn fallus knijpen en ik begon steeds heftiger in haar te bewegen. Met mijn handen masseerde ik haar harde borstjes en zoende haar heftig op haar licht geopende zinnelijk mondje, waarbij vanzelf mijn tong bij haar naar binnen gleed en ik haar speeksel proefde, wat me tot razernij bracht.

Ik stootte nog een paar keer diep mijn pik in haar lichaam waarbij mijn zware zak tegen haar billen kletste. Met een schreeuw kwam het sperma met dikke grote stralen vanuit mijn teelballen door mijn lange piemel uit mijn eikel en spoot tegen haar baarmoeder.

De ene na de andere straal zwaar zaad smeerde haar ingang en ik merkte dat ze dat goed voelde want weer kwam ze met heftige bewegingen klaar. Even bleef ik diep in haar lichaam begraven, op haar liggen en kuste haar nog eens. Dankbaar keek ze me aan en zei dat ze het heerlijk had gevonden door haar broertje ingewijd te zijn en dat ze nu een grote meid was geworden.

Heerlijk ontspannen, trok ik mijn met zaad en meisjesgeil besmeurde pik uit haar lijf en ging op mijn rug naast haar liggen. Beide vielen we in een heerlijk kort hazenslaapje. We werden wakker van zacht stemgeluid en het bleek dat een jongen en een meisje van onze eiegen leeftijf naar ons stonden te kijken. Het bleek dat ze er al langer waren want ze zeiden dat ze hadden gezien wat we gedaan hadden. Ze spraken dezelfde taal als wij en ze waren ook met een caravan op de camping zeiden ze.

Het vreemde echter was, dat de jongen naast mij en het meisje naast me zusje gingen liggen. Opeens voelde ik een hand over mijn buik gaan en vingers tussen mijn benen die me dwongen mijn benen een beetke te spreiden. Toen voelde ik en het was een heerlijk gevoel! Dat bracht teweeg dat mijn piemel die weer uitgerust was in de kortste tijd weer als een paal overeind stond. Ik deed mijn ogen open en zag dat het de jongen was die met me bezig was. Hij had ook een stijve lul maar niet zo lang en dik als die van mij.

Van zaligheid sloot ik weer mijn ogen en let alles maar over me heenkomen. Opeens boorde de jongen zijn tong tussen mijn lippen en begon me hard te zoenen. Ik vond het wel even vreemd, maar beantwoordde toen zijn kussen met dezelfde heftigheid.

Hij stopte met zoenen en ik voelde zijn hoofd naar mijn buik bewegen. Opeens had hij mijn hele 18 cm ingeslikt en begon als een waanzinnige mijn piemel te pijpen.

Dit gaf me zo'n overweldigend gevoel dat ik zonder hem te kunnen waarschuwen binnen enkele minuten een heerlijk orgasme had en mijn zware zaad diep in zijn keel spoot, dat hij allemaal met heftige bewegingen doorslikte. Toen draaide hij me op mijn buik en spreidde hij mijn benen zodat hij er tussen kon gaan liggen. Weer voelde ik zijn vingers in en om mijn rozetje en even daarna stak hij zijn stijve in mijn jongenskutje. Toen de tegenstand van de kringspier overwonnen was en ik me geheel ontspande, stak hij zijn pik helemaal in mijn lijf waarbij ik zijn zak tegen mijn zak aan voelde drukken.

Nu begon hij langzaam in mij op en neer te bewegen. Ok deze aktie duurde niet lang want met een paar gillen loste hij zijn kwak. Ik voelde de hete stralen zaad diep in mijn darmen spuiten. Met mijn anusspier bleef ik in zijn piemel knijpen hetgeen tot gevolg had dat hij zonder te hoeven neuken, een tweede lading in mijn buik loste.

Het meisje en mijn zusje hadden dit tafreel aangezien en waren ook ontzetten geil geworden. In standje 69 lagen ze elkaar te beffen en kwamen om de paar minuten luid kreunend en gillend met wilde bewegingen klaar. Beide gezichten waren besmeurd met meisjesgeil. Toen de storm eindelijk was gaan liggen, besloten we ons maar eens lekker nat te gaan maken in de zee en ons heerlijk af te spoelen.

Kan je je indenken dat we nog vele malen dit heerlijke spel met z'n vieren hebben herhaald? De jongen was ook bleek het achteraf niet vies te zijn van meisjes en ook zijn zusje was bi, dus we hebben genoeg afwisseling gehad. Het is alleen jammer dat zo'n heerlijke geile vakantie zo snel voorbij is. We hadden echter wel geluk; het bleek dat ze in dezelfde plaats als wij woonden en nog geeneens zover weg zodat we een hechte vriendschap met ze opbouwden.

Die vriendschap heeft een jaar of zes geduurd, toen vonden zij en wij ook andere vrienden en verwaterde onze speciale band iets. Maar als we vakantie hebben, hebben zij die ook en die brengen we als het even kan, op dezelfde camping, op het zelfde strand en op hetzelfde beschutte plekje door!

Overig Sexfilms Sexfotos Live webcams Tienersex nieuw! Ik was met mijn ouders op vakantie in Nederland.

...Natte preuten sop kutje

  • POEPERTJE NEUKEN ZOEK SHEMALE
  • Even overlegden ze waar ze naartoe zouden gaan, tot Peter haar meetrok naar de slaapkamer van hun ouders. Zijn stijve pik schoot direct omhoog en Peter draaide zich om en liep naar zijn kleren die aan de andere kant van de kamer lagen.
  • 355Pijpen in de natuur lekkere stoot


Haar echtgenoot had namelijk een aparte beloning gezet op de winst van de weddenschap. Als hij zou winnen, dan zou hij haar in een openbaar park mogen neuken, als zij zou winnen, dan zou hij voor een dag haar slaafje zijn. Ze had al helemaal op het laatste gerekend en had zelfs al via haar favoriete online seksshop wat lichte BDSM-speeltjes gekocht. Haar man zou een halsband om zijn nek krijgen en ze had een beeldige leren string voor hem gehaald. Niet zo vreemd dus dat ze ook nog een mailtje terugkreeg met: Ze had hem wel eens afgetrokken of gepijpt in een donker steegje, maar daar was het eigenlijk bij gebleven.

Ze wist dat ze nu vol aan de bak moest en ze was te trots om te zeggen dat ze er geen zin in had. Dan kon ze met goed fatsoen nooit meer een weddenschap met haar man aangaan. Ze mailde daarom ook de vraag terug met wat ze aan moest doen.

Haar man was de verdere week niet meer te genieten, want hij melkte zijn overwinning er tot de laatste druppel uit. Eindelijk was het dan zaterdag en Therese had die vrijdag bijna geen oog dichtgedaan. Dat ze ontdekt zouden worden of dat een buurman die zijn hondje aan het uitlaten was ze zou zien of nog erger, dat iemand de neukpartij op zou nemen en ze zichzelf op het internet terug zou zien.

Haar man bleek echter wel een beetje rekening met haar te hebben gehouden. Ze waren niet naar het grote park bij hun in de buurt gegaan, maar naar een compleet andere stad.

Na een uurtje rijden waren ze op de plek van bestemming aangekomen, een naar het leek verlaten openbaar park, langs een drukke provinciale weg. Ze vroeg met een sneer aan haar man hoe hij van het bestaan van dit parkje afwist en met een grote glimlach op zijn gezicht, hij had deze vraag verwacht, liet hij Google Maps zien.

Hij had de dagen voor de uitvoering van de verloren weddenschap gebruikt om een goede plek te vinden. Diep in haar hart was ze blij met haar man, dat hij niet zomaar een plek had gekozen. Therese poseerde zo goed en kwaad als het ging en opeens was het moment daar. Haar echtgenoot nam haar mee achter de korte houten schutting en haalde zijn grote pik uit zijn broek. Ze besloot haar beste beentje voor te zetten en ze maakte hem helemaal gek van opwinding met haar ervaren tong. Het duurde dan ook niet lang of ze zat op haar haar handen en knieën en kreeg van achteren de lul van haar man in haar kletsnatte kut.

Ze had verwacht dat ze wel glijmiddel nodig zouden hebben, maar ze moest ook toegeven dat ze best wel opgewonden was geraakt van het idee dat ze elk moment betrapt konden worden. Ze begreep nu een beetje wat haar man er in zag. Zoals altijd werd ze goed geneukt door hem, maar ze voelde dat er op de één of andere manier toch meer passie achter zijn stoten zat. Therese besloot om zich volledig te geven in deze neukpartij, want ze had al snel een ander standje in gedachten.

Ze liet de pik van haar man uit haar kutje glijden en duwde hem op de grond. Hij lag met zijn pik omhoog te wachten op wat er komen ging en ze hoorde een diepe kreun toen ze zich over zijn pik liet glijden. Ze begon hem stevig te berijden en ze kreeg zowaar een orgasme, waar ze totaal niet op gerekend had.

Ze voelde zelfs al een tweede aankomen en ze vond het heerlijk toen haar Henk een beetje ruw werd. Hij pakte haar op, zette haar tegen de schutting en begon haar weer van achteren te neuken. Therese begon met haar heerlijke kontje te draaien en ze voelde de pik van haar man steeds harder worden. Ze maakte zich al klaar voor de lading zaad die hij in haar zou spuiten, maar dat ging niet door.

Nadat ze een tijdje staand geneukt hadden ging hij weer op de grond liggen, met zijn pik omhoog, en ze liet zich zonder problemen er weer overheen zakken. Nu was het haar beurt om zich fysiek in te spannen en ze probeerde zich zo diep mogelijk te laten zakken, zodat ze zijn pik tot aan haar baarmoeder zou voelen. Therese bepaalde nu het tempo en ze werkte zichzelf naar een tweede, nog groter, orgasme toe. Ze voelde het vanuit haar tenen opkomen en voordat ze het wist, had het haar lichaam overgenomen.

En brengt gelijk mijn hand bij haar kut. De mollige, is ook botergeil geworden, van dit geile tafereel. Ze staat wijd beens haar kutje te vingeren en of het nog niet geil genoeg is, gaat ze achterwaarts gebukt voor ons staan en zet haar plasgoot open, het gutst bij haar naar buiten. Kokhalzend, slikt ze alles in éne door. Likkebaardend met mijn Pik nog half in haar mond, loopt mijn sperma op het mulle zand.

Maar zover kwam het jammerlijk niet, want er nadert een fiets, met een tierende vrouw erop. Carla is een goed uitziende vrouw, van mijn leeftijd. Ze jaagt als het ware de Dames, weg naar het tehuis en komt dan gezellig naast me zitten. Ik ruik ruik haar geile lichaam en mijn slappe Penis, komt weer overeind. Carla, gaat verzitten en haar rok schuift automatisch op, Of ze het erom deed of niet, dat zal mij een worst zijn. Maar om haar even op te krikken, zo achter me in de duinen, Dat zou die zijn.

Haar geile lucht, dringt mijn neus in en mijn Pik, komt haast mijn broek uit, zo geil word ik op haar. Zacht sabbelend, spelen mijn hormonen weer op.

Haar kutje glinstert in de morgenstond. Geil ga ik naast haar liggen en kneed haar tietjes, haar tepeltje verstarren als ik ze ook lik, tussen haar lipjes, lik ik haar immens grote kittelaar, Geil ligt Carla onder me. Tot mijn ballen in haar Poesje, sproei ik menige straal sperma , haar Baarmoeder in.

Met mijn mond, temper ik haar gekrijs. En uitgeput, ligt ze naar me te kijken. De oude dames heb ik jammerlijk niet meer gezien, maar Carla, compenseerde dat in grote mate, met haar geile lichaam.