Sex kontakt forum kaal nat kutje

sex kontakt forum kaal nat kutje

Ik vind dat zo'n gepriegel. Max1 zondag 1 juli Ik kan maar 1 tip geven Moppetoet: Kan ook nog erg gezellig worden. En zo te horen maak je er een heel kunstwerk van. Maar eruit trekken, brrrr Micky zondag 1 juli Wist niet dat het een een modeverschijnsel werd. Het bevalt me prima. Even douchen en scheren zo gebeurd. Waarom doe ik het. Het voelt beter, vind het persoonlijk hygienischer.

Je moet het wel bijhouden is mijn tip. Peefje dinsdag 3 juli Sinds vier jaar scheer ik met grote regelmaat alles weg. Ik ben de stoppels beu en vraag me al heel lang af hoe het voelt om glad te zijn na het waxen ipv na het scheren. Behoorlijk pijnlijk uurtje geweest, maar het resultaat is er naar!

Na aantal dagen nog steeds erg glad, heerlijk. Over drie weken weer terug. Als ik het geld had voor een laserbehandeling zou ik het zeker doen. Schaamlippen helemaal kaal en aan de voorkant wellicht nog wat laten staan voor de variatie. Dat getinte vrouwen er pigmentatie problemen aan over kunnen houden had ik nog niet eerder gehoord.

M zondag 2 september Meestal een streepje aan de bovenkant maar af en toe nu dus helemaal kaal. Vriendje vind het opwindend en daardoor ik ook.

Bij mezelf vind ik het een beetje raar staan ik heb nogal grote schaamlippen en een klein plukje haar verdoezeld dat dan een beetje. Het voelt wel heel lekker. Vriendje is meestal helemaal kaal, dat vind ik toch wel 't lekkerst als ik hem verwen.

Je bent niet ongelukkig door wat je meemaakt, maar je bent ongelukkig door de manier hoe je ermee omgaat. Haast, ik moet niet vergeten te zwaaien,als ik mezelf voorbij loop Ik hou het gewoon dagelijks bij. Dat moet ook wel, want mijn haartjes groeien echt megasnel, als ik het 's ochtends scheer is het 's avonds al niet meer glad. Ik doe het met een scheermesje en Gilette Satin scheergel.

Heb vrijwel nooit last van bultjes, en na het scheren smeer ik de huid in met uiercrème zodat ik niet alleen een kale maar ook een zachte poes heb. Dat laatste vind ik trouwens echt een aanrader!! Antonio maandag 3 september Dames, alhoewel ik geloof dat het kale kutje een beetje over zijn hoogtepunt heen is, staan de kolommen toch weer vol.

Een kutje is een rijk bezit. Niet alleen kan er een kind uit komen, maar ook kan je daar schandalig gebruik van maken. Je kan gewoon geld maken met je vagina, zie Persephone, maar als je het een beetje slim speelt kan je van alles krijgen met een lekker strak kutje. Gedaan krijgen is een beter woord. Iedere man wil erop kruipen. Het is een beetje een erecode onder vrouwen om er niet over te praten, maar er zijn genoeg zusters die het spel heel geraffineerd spelen.

Mabel Wisse Smit wist al jong rijke machtige mafia mannen te paaien met haar grotje. Teven het grootste nadeel: Overspeel je je hand dan kan het zich tegen je keren. Met Hans Dorrestijn ben ik eens dat ik me afvraag of penisnijd wel bestaat. Welke vrouw wil nou zo'n malle stengel aan haar lijf? Ze hebben zelf iets wat oneindig veel mooier is. Dat brengt me gelijk tot de volgende stelling: En ik bedoel dan: Ook geen plastische chirurgie. Waaromz ou je zulke definitieve zaken aan je vagina laten doen?

Nu is een kaal kutje nog hip, over 10 jaar is de behaarde doos weer goed en dan zit je met je half behaarde kut tegen die tijd kom je erachter dat toch niet al het haar dood is. Geloof je me niet? Op dit forum staat nu als achtergrond een vrouw met een dijk van 2 wenkbrauwen.

Ik vind haar prima, maar in de jaren 70 vonden ze de wenkbrauw iets voor sinterklaas of een bouwvakker. Dus de vrouwen trokken ze uit, niet goedschiks dan wel kwaadschiks. Kijk maar eens naar oudere vrouwen, vaak hebben ze hele verminkte wenkbrauwen die ze maar met een potloodstreepje wat laten lijken. Heel lelijk maar toen o zo hip. Kik dinsdag 4 september Er wordt veel van het onderwerp afgeweken.

Ik ben ook al jaren kaal maar heb wel vaak last van bultjes en rode plekjes. Ik scheer gewoon met een mesje 2 keer per week. Dit kan zo niet, het is te lang, het valt voor je ogen en in dit klimaat is dat ook nog veel te warm. Ik pak de kam erbij, maar bedenk dat ik die niet nodig zal hebben. Ze zit nog steeds op haar knieen. Van voor naar achteren, langzaam, zonder haar pijn te doen of aan de haren te trekken. Dat is het enige nadeel van korte haren.

Als je haar van achteren neukt kun je haar niet aan haar haren achterover trekken. Maar goed alles heeft zijn prijs. De ene na de andere lok sneuvelt en valt op het terras. Ze is niet echt in schok, maar stil blijft het wel. Protesten hoor ik ook niet dus ik ga gewoon door. Trouwens na de eerste haal was er al geen keus meer.

Ik scheer haar hoofd helemaal kaal en na een paar minuten is de klus geklaard. Ik haal de spiegel uit huis en laat het resultaat haar zien. Ze reageert eerst geschokt maar dat tij keert als ze beter en langer kijkt.

Ze heeft inderdaad een paar druppels op haar schaamlippen en haar vingers glimmen van het nat. Ze is goed geschoren, niet van die belachelijke halve driehoeken, hartjes of stomme streepjes, nee gewoon goed kaal zodat haar kutje mooi uitkomt. Wil je wat drinken? De reis duurde wel niet zolang, maar toch. Je hebt een eigen kamer waar je de eerste weken alleen slaapt.

Daarna besluit ik hoe ik met je verder ga, al hou je kamer je gehele verblijf hier. In de zon, witter dan wit, al lijkt dat in de zon altijd erger dan het is. Ik heb nu tijd om haar eens goed te bestuderen. Natuurlijk was ze er ook, en ook toen was ze naakt, toen ik met Charles de hele afspraak doornam.

Ik zou negen maanden op haar passen, mocht alles doen met haar als of het mijn eigen slavin was. Ze was een lust en pijn slavin, maar ook opdrachten en vernedering vond ze heerlijk. Hij wou haar niet kwijt en dus had hij met haar afgesproken dat ik op haar zou passen en als hij terug kwam nam hij haar weer terug. Zo sneed het mes aan twee kanten, zij kon haar leven als slavin voortzetten en hij wist zeker dat hij haar terug zou krijgen als de klus in het buitenland klaar was.

Wat ik zag beviel me wel. Mooi lang slank lichaam, kleine borstjes met iets te grote tepels, maar dat kwam waarschijnlijk door tepelpiercings. Eigenlijk een heel lief gezicht, beetje brutaal, maar ook iets rauws, iets dierlijks. De tattoo op haar been van een dolfijn paste eigenlijk niet bij haar, maar voor de rest was ze een plaatje. Hopelijk zouden haar prachtige schaamlippen vanavond niet al te gloeiend zijn. Ik had genoten van haar aankomst. Olga en haar eerste club spanking Als ik de volgende morgen wakker word ligt Olga al weer op een ligbed.

De zon bruint in de ochtend het mooist. Ik vertel haar dat we straks naar de stad gaan, een van de grootste steden van Frankrijk maar zeker ook een van de mooiste. Je mag je rode schoenen aan en je neemt de korte licht blauwe jurkje.

Meer heb je niet nodig. In de auto onderweg leg ik haar het programma uit. We gaan eerst naar een prachtig plein midden in de stad, het St Michguel plein met zijn prachtige fontein en nog mooiere terrassen. Daarna neem ik haar mee naar een sauna club. Als ik vraag of ze daar wel eens met Charles is geweest is het antwoord ontkennend. Ze is wel eens in Zaandijk geweest, maar ja dat is meer een boot dan een sauna he..? We komen na een rustige rit aan in de stad.

Ik hoef geen parkeerplaats te zoeken, we parkeren gewoon in een van de ruime parkeer garages die de stad rijk is. Ik neem twintig euro en geef die aan haar. Ik zal je vertellen dat als je naakt bent op schoenen en een verdraaid kort jurkje, het lastig is om twintig euro op te bergen.

Ze houdt ze dan ook maar in haar hand. Het jurkje is het een na kortste dat ik kon vinden. Het navolgende jurkje laat direct haar gehele bilpartij en zeker ook haar kutje onbedekt. Dit jurkje kan nog, lastig onder het lopen en als je maar niet al te laag moet zitten hou je wel bedekt wat je nou niet aan iedereen wil tonen. Op het plein wijs ik haar het terras met de lage zitzakken, dicht naast elkaar, maar nu nauwelijks bezet. Neem die paarse maar, je lichtblauwe kledingstuk past er goed bij.

En denk erom, benen niet overelkaar. Tenslotte heb ik mijn camera met halve telelens niet voor niks meegenomen.

Zoals ik verwacht had, het is de minst gevulde zak zoals ik zelf ook al eens ontdekt had. Ze begint nu ook wat te zweten want de plek is half in de zon.

De garcon neemt de bestelling op, en doet en niet blijk van iets te zien. Dat is anders met de man die na een korte blik onmiddellijk naast haar gaat zitten en haar zonder aarzelen aanspreekt. Maar waar geen conversatie mogelijk is houdt het bij hem nu op. Als de koffie is gebracht is het wisselgeld een groot probleem dan het papieren briefje van twintig. Ze legt het voor haar op het tafeltje en leunt weer achterover. Ze doet nu zelfs lachend haar benen wat wijder als ze naar me kijkt.

Ze ziet niet eens dat er nu twee donkere mannen naast haar zitten, ze is omsingeld. De mannen zijn wat brutaler en legen, in een poging tot contact hun handen op haar schouder. Maar de enige Franse woorden worden herhaald, de blik is wat afstandelijker en ook nu druipen de mannen af.

Een stelletje, jong maar mooi, dat voorbij komt blijft staan als de vouw haar vriend op Olga opmerkzaam maakt. Ze fluistert hem wat in zijn oor en in plaats van discreet om te kijken schiet zijn blik naar het kruis van Olga. Ze glimlacht en samen kijken ze naar het verlegen maar brutale half naakte meisje op de zitzak. Haar hand glijdt zelfs van zijn heup wat naar voren, zeker om te kijken of hij een stijve krijgt. En dat lijkt er wel op, al heeft ze hem daarbij wel wat geholpen.

Deze is brutaler en legt net voor zijn openings zin zijn hand op haar knie. Nou kunnen hier wel doorpakken denk ik, dat zal straks wat worden. Ik loop naar Olga en pak zonder wat te zeggen het wisselgeld van de tafel. Mijn ogen zeggen kom en ze staat op.

We lopen samen verder de hobbelkeien straat in, richting sauna. Als je de sauna binnen komt moet je eerst door een donkere hal, je belt en ze kijken op de camera wie er is. Dan swingt er een grote deur open en kom je in de bar van de sauna. Even betalen en een sleutel voor een kledingkastje. Zoals afgesproken stapt Olga midden in de bar en laat het jurkje direct van haar schouders glijden zodat ze naakt midden in de ruimte staat.

Zoals haar opdracht was, doet ze haar benen wijd en laat zich nu helemaal bekijken. Met de sleutel in mijn hand raap ik het jurkje op en loop naar de kleedkamer. Een kleine ruimte met in het midden een grote vierkante poef. Ik zeg Olga haar handen op die poef te plaatsen en kleed me uit. De aanblik van haar prachtige kontje die gewilligheid die ze van nature heeft maakt me geil.

Ik had het haar niet verteld maar ik ga haar hier nu toch even neuken. Ik voel of ze nat en ze druipt werkelijk, of dat van zojuist in de bar is of nog van het terras weet ik niet. Maar ze is echt geil. Zonder pardon ga ik achter haar staan en neem haar, zonder voorspel zonder waarschuwing. Ze heeft een ruim kutje, dat weet ik nog van toen Charles mij vroeg haar te neuken voor de eerste keer om te kijken of we wat bij elkaar pasten.

Destijds was ze zo geil om voor het aanzien van Meester te moeten neuken dat ze al na vijf stoten in haar spleetje sproeiend klaar kwam. Nu duurde het langer, maar de hevigheid was er niet minder om. Wel tegen de regels, zeggen als je klaar komt, of vragen zelfs om klaar te mogen komen.

Het een noch het ander gebeurde, ze had haar straf die ik in gedachten had nu zelfs verdiend. Spanking is voor Olga een middel om groter te worden te groeien meer zekerheid te krijgen. De spanking maakt haar klein ze huilt en de pijn doet haar zo hevig schokken dat het enorm veel energie kost.

De serene rust die op een hevige spanking volgt is haar genezing, het geeft haar het gevoel alles aan te kunnen en zelfs dat ze sterk is. Als er mensen bij de spanking aanwezig zijn wordt ze daar extra geil van, ze mogen haar aanraken, hun vingers in haar kut en haar kontje steken, maar zodra de spanking klaar is moet die rust er zijn.

Het aantal slagen varieerd, van 11 tot 22 naar Een trente trois is vaak bij grote gespannenheid nodig. Ik neem mijn leren riem uit mijn broek en we gaan eerst even iets drinken in de bar. Er is alleen frisdrank.

Ik draag haar handdoek, zodat ze voortdurend naakt is. Er zijn in deze sauna heel veel kamers, sommige met een thema. We komen hier nog vaker, zodat de lezer met andere kamers wel kennis zal maken.

Ik pik twee kussens uit een andere kamer onderweg er naar toe. Ik heb speciaal maandag middag uitgekozen voor deze eerste spanking hier, er zijn eigenlijk alleen koppels aanwezig. Er lopen dus niet veel mannen mee, wel twee koppels en een jonge vrouw. Ik laat Olga op haar rug op het bed plaats nemen en maak de boeien vast. Ik schuif het dikke kussen onder haar hoofd en kleinere kussen onder haar billen. De jonge vrouw staat nu het dichtst bij, ik gebaar haar dat als ze wil ze het kutje van Olga kan aanraken.

Ze durft net goed of weet niet wat ze er van moet denken. Ik stap op het bed en ga met mijn reet op Olga haar gezicht zitten. Bij de kijkers stijgt de spanning iets, je ziet ze denken wat is dit, wat gaat hier gebeuren. Ik schuif wat naar voren en nu glijdt haar tong zelfs over mijn reet.

Ik duw mijn vingers op haar klit en raak met de riem haar schaamlippen, eerst drie keer licht, dan drie keer zo hard dat onder mij het likken ophoudt en er een kreet volgt. Weer kijk ik het meisje aan en streel ondertussen het kutje, troost en verlichting biedende. Ik heb goed geraden, het meisje steekt langzaam haar hand uit en streel het kutje, ondertussen het klitje met haar vingers beroerende.

Olga komt hier niet van klaar, maar doet er niet toe, ik wil dat ze die vingers voelt. Weer komt de riem op het kutje terecht, direct al hard. Tot mijn verbazing heeft het meisje haar hand niet helemaal terug getrokken maar pakt me brutaal bij mijn recht op staande pik. Ze begint me een beetje af te trekken. Vier, een harde slag met een donkere brul, vijf harder nog, het snijdt in haar schaamlippen, maar raakt nog steeds haar klitje niet omdat ik mijn hand erop hou, zes de laatste slag is bijtend hard en voel de tranen over mijn billen lopen.

Weer streelt het meisje het kutje, nu zelfs ongevraagd en gaat even met twee vingers naar binnen. Vervelend voor Olga, omdat ze hier zo geil van word dat haar schaamlippen opzwellen, zo dat al niet het geval was, maar ook haar klitje hard zal worden. De slagen 13 tot en met 26 zijn bijna routine aan het worden.

Het meisje voelt afwisselend mijn lul en mijn ballen, streelt met de andere hand de tietjes van Olga en kijkt me strak aan als ik slagen toedien. Voor ze kan schreeuwen duw ik mijn reet op haar mond. Voor de laatste kom ik omhoog, zodat het meisje wat er dicht bij staat, het gezicht van Olga kan zien. Ze schokt en trilt en kreunt het uit. Ik werk nu behalve het meisje de toeschouwers de deur uit, onder het motto nu moet ze rust.

Ik doe de deur dicht en laat het verder gebeuren. Het meisje en Olga tongzoenen elkaar, terwijl het meisje nu zachtjes de schaamlippen en kutje streelt. De pijn is op Olga haar gezicht af te lezen.

Maar door de pijn schijnt het geluk in haar ogen, de laat het meisje begaan en ik laat hun begaan. Dit is bijzonder omdat Olga anders haar ogen sluit en vastgebonden wil blijven liggen totdat de pijngezakt is.

Ik ga nog maar wat drinken, ze kunnen zichzelf samen uitstekend redden denk ik. Het meisje doet achter mij de deur op slot. Waarin we eindelijk eens naar de Disco gaan, het werd tijd! Het is nu de vierde week dat Olga door haar Meester bij mij is geparkeerd. Ze past ondertussen goed in mijn lifestyle ritme. Op het domein is ze de hele dag naakt, en omdat het toch midden zomer is draagt ze ook daarbuiten de voorgeschreven 1 of maximaal 2 kleding stukken. Als ik bezoek krijg blijft ze naakt.

Een enkeling, zoals de vrijwilliger van de brandweer die de jaarlijkse contributie komt ophalen en achterom loopt zonder kloppen, haalt zijn wenkbrauwen op. De rest staart vol bewondering naar deze naakte schoonheid, haar kaal geschoren kutje en haar prachtige borstjes met hartvormige tepelpiercings.

Als we het al over haar krijgen hebben wel de meeste een opmerking over haar kaalgeschoren hoofd, of ze ziek is geweest of zo. Nou nee, ziek ziet ze er niet echt uit, met haar bruinverbrande lijf en haar gezonde blauw grijze ogen.

Maar kaalgeschoren is mijn wens, het is erg geil bij een subje. Het is zaterdag, vanmiddag gaan we naar Bordeaux en dan vanavond naar de disco. Het zal weer een feest worden. Ik heb haar beloofd vanmiddag een experiment te doen en ze is erg nieuwsgierig wat dat gaat worden. Zelden informeer ik haar wat ik van plan ben, zo ook nu niet. Ze mag haar blauwe zomer jurkje aan, deze keer zelfs met tanga slip, en haar hoge rode hakken. Ze ziet er prachtig, zelfs een beetje hoerig uit. Onderweg moeten we tanken en ik blijf in de auto zitten en laat haar met de automatische installatie worstelen.

Het is altijd lastig, je moet weten hoe het werkt. Ik ga in de winkel ernaast mijn krantje halen en zie hoe ze uiteindelijk na een lange worsteling door een meisje geholpen wordt.

Duidelijk een francaise, die wel weet hoe het moet. Ze staan nog met handen en voeten te praten als ik weer terug kom. Het meisje kijkt me aan en richt haar blik weer op Olga, maar die blik is veranderd. En zo rijden we met zijn drieen naar een prachtige culturele stad. Onderweg is de communicatie tussen Olga en Brigitte we noemen haar Bri met veel gebaren taal. Bri studeerd aan de universiteit van Bordeaux en werkt door de week wel eens in Verdon.

...

Prive pjes sex jong en oud

Voelt dat goed of pijnlijk? Ik ben nog altijd maagd, maar ik wil er verandering in brengen! Welk standje is het best? Zouden jullie meisjes ook anaal willen genomen worden? Anders gezegd; de verwachtingen waren hoger dan hoe het werkelijk ging die eerste keer. Vaak is het zo dat het pas fijn wordt als je meer gewend raakt als je het al vaker hebt gedaan.

Aan de seks maar ook aan elkaar en je weet wat de ander lekker vindt. Harde seks of juist niet, enz. Je moet ook weten dat veel meiden niet kunnen klaarkomen door penetratie alleen neuken, dus lul in kut. Vaak is daar meer stimulans bij nodig. Kussen, strelen, met vingers, mond, tong aan clitoris, etc.

Heeft de jongen daar geen oog voor dan komen veel meiden dus helemaal niet klaar en de jongen wel. Dat kan nogal teleurstellend zijn. Maar heb je een partner die dat weet en daar rekening mee houdt en niet alleen met zichzelf bezig is, dan beleef je in een nacht samen Goede seks moet je dus samen leren.

Ik vind het wel leuk om van zulke jonge mensen te zien hoe ze met sex bezig zijn. Sex is enorm lekker maar het moet wel iets speciaals blijven. Als je denkt dat je er nog niet klaar voor bent, doe het dan niet. Je vriend of je vriendin kan het nog zo graag willen, hij of zij kan jouw gevoelens erbij niet voelen. Daarnaast, als je zo jong bent moet je het nooit zonder condoom doen ook al is het meisje aan de pil. SOA's liggen zeker bij jonge mensen als jullie op de loer.

Ik kan niet uit eigen ervaring spreken hoe het voelt want ik ben nog maagd en daar heb ik niet zo veel problemen mee. Er is maar één manier om er achter te komen hoe het voelt en dat is om het te doen. Of, mag het eerst ook zijn dat je elkaar pijpt en beft.

Natuurlijk kun je daarbij ook je vingers gebruiken. Een vinger is toch wat minder dik dan zijn pik. Probeer dat anders eerst eens. Stuur mijn ervaring ook naar een hulpverlener. E-mailadres om je te antwoorden: Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en hoe wij omgaan met je privacy.

Het is heerlijk , hij gaat er in en de uit. Zelf hem ik een vriendje en hij neukt lekker jo. Zelf kies ik voor lange lullen , die komen lekker ver. Leuk dat je hier durft aangeven nog maagd te zijn, en dat je beneiwud bent hoe neuken voelt. Maarre, welke sekservaring héb je al wél? Heb je al wel een vriend met wie je zou willen gaan neuken?

Hebben jullie elkaar al gemasturbeerd, of hij jou gebeft, jij hem gepijpt? Neuken is op zich niet eens zo geweldig, wel is het zalig om hem tegen je aan te voelen, en tegelijk in je, om zijn lijf te voelen werken, en dat jij terugdoet. Laat je eens horen hoe het verder gaat?

Heeei, Sorry lees je reactie nu pas Ik heb eigenlijk geen ervaring met jongens, wel eens gezoend maar meer ook niet. Momenteel ook geen vriendje ofzo dus ja Ik ben gewoonbenieuwd wat je nou voelt als er een piemel in je gaat, en hoe je eigenlijk alles eromheen ervaart.

Heb het met m'n vriendinnen nooit hierover, ben de enige die maagd is dus Dat kan ik je niet vertellen want ik ben een jongen. Daarbij ben ik zelf ook nog maagd maar ik kan goed begrijpen dat je er niet over praat met vrienden, overal waar je komt gaat het wel over seks en als je het dan nog niet hebt gedaan is het vervelend om erover te praten. Zelf hoop ik als ik met vrienden ben dat het onderwerp niet wordt aangesneden, zo ongemakkelijk voel ik mij. Ik ben zelf nog maagd doordat ik erg onzeker ben over mijn penis.

Hoe komt het bij jou dat je nog maaagd bent, ben je ook onzeker over je lichaam of ben je er nog niet klaar voor? Ik kan mij goed voorstellen dat je wilt weten hoe het is om seks te hebben dat gevoel heb ik ook heel erg. Ik ben een jongen, en het kan als goddelijk beschreven worden. Het voelt gewoon net alsof waar het gewoon voor gemaakt is! En dat je helemaal wordt gekieteld door je hormonen om dat zo graag te willen! Maar de lengte en dikte hebben ook een belangrijke rol, van de penis, maar ieder heeft zo haar voorkeur.

Wanneer de penis in de vagina terecht komt, zal er inderdaad een onbeschrijfelijke gevoel zijn. Omdat geslachtsdelen van ieder geslacht verschillen. En wanneer tijdens het vrijen de penis de clitoris streelt zal zij heerlijk genieten, in trance raken en plots klaarkomen! Ik denk meisjes die het niet zo gauw ervaren, zullen het als redelijk tot 'het was okay, maar lang niet goed' ervaren. Ik wil het wel eens doen neuken met een meisje. Mijn vrient wil dat ik hem pijp ik heb er niet veel problemen mee maar ik ben nerveus wat er dan allemaal kan gebeuren en ongemakelijk word als we elkaar aan kijke.

Hij wil mij dan ook beffe maar ik ben bang dat ik stink en vies smaak. Hij vroeg ook of ik sex met hem wou ik wil opzich wel alleen ik ben heel onzeker over mij. Me vrient is K wil t eigenlijk ook wel probere.

Seks hebben is niet te verwoorden. Het is zo passievol, vertrouwt en bovendien echt heerlijk. Wil je alleen wel 1 tip meegeven ga alsjeblieft niks haasten, je krijgt daar later veel te veel spijt van en spreek uit eigen ervaring.

Wacht tot je degene ontmoet bij wie je je vertrouwt en veilig voelt. Iemand die je accepteert zoals jij bent en je je niet bij schaamt. Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Dan komt haar buurjongen binnen en die duwt zijn halve hand in haar natte kut. Algemeen happy · Friese Femke uit Lemmer, ik geniet van seks · Januariactie geil natte kut vanaf 30 euro · Mooi blond tienermeisje vol maar lekker proberen??

Julia voor een spannende date · Door heel Nederland!! Geile Strenge Mevrouw met weelderig lichaam zoekt nederige bef en rimslaven, want Mevrouw ziet jou graag op je knieën zitten waarbij jij grondig haar kut en kont uitlikt. Ik heb niet alleen een nat strak poesje maar ook heerlijke grote tepels waar je zolang als je wilt.

What's on your mind? It was and with me. Lekkere grote tieten waar ik mijn harde lul wel eens tussen wil steken. Mooie dame, leuke bril, leuk haar en mooie lighouding. Ik verklaar hiermee dat ik het privacystatement gelezen heb. Prive ontvangst dames grote kut Sex nl com kinky nl forum Prive ontvangst dames grote kut Prive ontvangst dames grote kut Geile blondine gek op sex th.

Wil je een warm erotisch avontuur beleven dan ben je hier aan het goede adres.


sex kontakt forum kaal nat kutje

Ik vind dat zo'n gepriegel. Max1 zondag 1 juli Ik kan maar 1 tip geven Moppetoet: Kan ook nog erg gezellig worden. En zo te horen maak je er een heel kunstwerk van. Maar eruit trekken, brrrr Micky zondag 1 juli Wist niet dat het een een modeverschijnsel werd. Het bevalt me prima. Even douchen en scheren zo gebeurd. Waarom doe ik het. Het voelt beter, vind het persoonlijk hygienischer. Je moet het wel bijhouden is mijn tip. Peefje dinsdag 3 juli Sinds vier jaar scheer ik met grote regelmaat alles weg.

Ik ben de stoppels beu en vraag me al heel lang af hoe het voelt om glad te zijn na het waxen ipv na het scheren. Behoorlijk pijnlijk uurtje geweest, maar het resultaat is er naar! Na aantal dagen nog steeds erg glad, heerlijk. Over drie weken weer terug. Als ik het geld had voor een laserbehandeling zou ik het zeker doen.

Schaamlippen helemaal kaal en aan de voorkant wellicht nog wat laten staan voor de variatie. Dat getinte vrouwen er pigmentatie problemen aan over kunnen houden had ik nog niet eerder gehoord. M zondag 2 september Meestal een streepje aan de bovenkant maar af en toe nu dus helemaal kaal. Vriendje vind het opwindend en daardoor ik ook. Bij mezelf vind ik het een beetje raar staan ik heb nogal grote schaamlippen en een klein plukje haar verdoezeld dat dan een beetje.

Het voelt wel heel lekker. Vriendje is meestal helemaal kaal, dat vind ik toch wel 't lekkerst als ik hem verwen. Je bent niet ongelukkig door wat je meemaakt, maar je bent ongelukkig door de manier hoe je ermee omgaat. Haast, ik moet niet vergeten te zwaaien,als ik mezelf voorbij loop Ik hou het gewoon dagelijks bij.

Dat moet ook wel, want mijn haartjes groeien echt megasnel, als ik het 's ochtends scheer is het 's avonds al niet meer glad. Ik doe het met een scheermesje en Gilette Satin scheergel. Heb vrijwel nooit last van bultjes, en na het scheren smeer ik de huid in met uiercrème zodat ik niet alleen een kale maar ook een zachte poes heb.

Dat laatste vind ik trouwens echt een aanrader!! Antonio maandag 3 september Dames, alhoewel ik geloof dat het kale kutje een beetje over zijn hoogtepunt heen is, staan de kolommen toch weer vol. Een kutje is een rijk bezit. Niet alleen kan er een kind uit komen, maar ook kan je daar schandalig gebruik van maken. Je kan gewoon geld maken met je vagina, zie Persephone, maar als je het een beetje slim speelt kan je van alles krijgen met een lekker strak kutje.

Gedaan krijgen is een beter woord. Iedere man wil erop kruipen. Het is een beetje een erecode onder vrouwen om er niet over te praten, maar er zijn genoeg zusters die het spel heel geraffineerd spelen. Mabel Wisse Smit wist al jong rijke machtige mafia mannen te paaien met haar grotje.

Teven het grootste nadeel: Overspeel je je hand dan kan het zich tegen je keren. Met Hans Dorrestijn ben ik eens dat ik me afvraag of penisnijd wel bestaat. Welke vrouw wil nou zo'n malle stengel aan haar lijf? Ze hebben zelf iets wat oneindig veel mooier is. Dat brengt me gelijk tot de volgende stelling: En ik bedoel dan: Ook geen plastische chirurgie. Waaromz ou je zulke definitieve zaken aan je vagina laten doen?

Nu is een kaal kutje nog hip, over 10 jaar is de behaarde doos weer goed en dan zit je met je half behaarde kut tegen die tijd kom je erachter dat toch niet al het haar dood is. Geloof je me niet? Op dit forum staat nu als achtergrond een vrouw met een dijk van 2 wenkbrauwen. Ik vind haar prima, maar in de jaren 70 vonden ze de wenkbrauw iets voor sinterklaas of een bouwvakker. Dus de vrouwen trokken ze uit, niet goedschiks dan wel kwaadschiks.

Kijk maar eens naar oudere vrouwen, vaak hebben ze hele verminkte wenkbrauwen die ze maar met een potloodstreepje wat laten lijken. Heel lelijk maar toen o zo hip. Kik dinsdag 4 september Er wordt veel van het onderwerp afgeweken. Ik ben ook al jaren kaal maar heb wel vaak last van bultjes en rode plekjes. Ik scheer gewoon met een mesje 2 keer per week. Dit kan zo niet, het is te lang, het valt voor je ogen en in dit klimaat is dat ook nog veel te warm.

Ik pak de kam erbij, maar bedenk dat ik die niet nodig zal hebben. Ze zit nog steeds op haar knieen. Van voor naar achteren, langzaam, zonder haar pijn te doen of aan de haren te trekken.

Dat is het enige nadeel van korte haren. Als je haar van achteren neukt kun je haar niet aan haar haren achterover trekken. Maar goed alles heeft zijn prijs. De ene na de andere lok sneuvelt en valt op het terras. Ze is niet echt in schok, maar stil blijft het wel. Protesten hoor ik ook niet dus ik ga gewoon door.

Trouwens na de eerste haal was er al geen keus meer. Ik scheer haar hoofd helemaal kaal en na een paar minuten is de klus geklaard.

Ik haal de spiegel uit huis en laat het resultaat haar zien. Ze reageert eerst geschokt maar dat tij keert als ze beter en langer kijkt. Ze heeft inderdaad een paar druppels op haar schaamlippen en haar vingers glimmen van het nat. Ze is goed geschoren, niet van die belachelijke halve driehoeken, hartjes of stomme streepjes, nee gewoon goed kaal zodat haar kutje mooi uitkomt. Wil je wat drinken? De reis duurde wel niet zolang, maar toch.

Je hebt een eigen kamer waar je de eerste weken alleen slaapt. Daarna besluit ik hoe ik met je verder ga, al hou je kamer je gehele verblijf hier. In de zon, witter dan wit, al lijkt dat in de zon altijd erger dan het is.

Ik heb nu tijd om haar eens goed te bestuderen. Natuurlijk was ze er ook, en ook toen was ze naakt, toen ik met Charles de hele afspraak doornam. Ik zou negen maanden op haar passen, mocht alles doen met haar als of het mijn eigen slavin was. Ze was een lust en pijn slavin, maar ook opdrachten en vernedering vond ze heerlijk. Hij wou haar niet kwijt en dus had hij met haar afgesproken dat ik op haar zou passen en als hij terug kwam nam hij haar weer terug.

Zo sneed het mes aan twee kanten, zij kon haar leven als slavin voortzetten en hij wist zeker dat hij haar terug zou krijgen als de klus in het buitenland klaar was.

Wat ik zag beviel me wel. Mooi lang slank lichaam, kleine borstjes met iets te grote tepels, maar dat kwam waarschijnlijk door tepelpiercings. Eigenlijk een heel lief gezicht, beetje brutaal, maar ook iets rauws, iets dierlijks.

De tattoo op haar been van een dolfijn paste eigenlijk niet bij haar, maar voor de rest was ze een plaatje. Hopelijk zouden haar prachtige schaamlippen vanavond niet al te gloeiend zijn.

Ik had genoten van haar aankomst. Olga en haar eerste club spanking Als ik de volgende morgen wakker word ligt Olga al weer op een ligbed. De zon bruint in de ochtend het mooist. Ik vertel haar dat we straks naar de stad gaan, een van de grootste steden van Frankrijk maar zeker ook een van de mooiste.

Je mag je rode schoenen aan en je neemt de korte licht blauwe jurkje. Meer heb je niet nodig. In de auto onderweg leg ik haar het programma uit. We gaan eerst naar een prachtig plein midden in de stad, het St Michguel plein met zijn prachtige fontein en nog mooiere terrassen. Daarna neem ik haar mee naar een sauna club. Als ik vraag of ze daar wel eens met Charles is geweest is het antwoord ontkennend. Ze is wel eens in Zaandijk geweest, maar ja dat is meer een boot dan een sauna he..?

We komen na een rustige rit aan in de stad. Ik hoef geen parkeerplaats te zoeken, we parkeren gewoon in een van de ruime parkeer garages die de stad rijk is. Ik neem twintig euro en geef die aan haar. Ik zal je vertellen dat als je naakt bent op schoenen en een verdraaid kort jurkje, het lastig is om twintig euro op te bergen.

Ze houdt ze dan ook maar in haar hand. Het jurkje is het een na kortste dat ik kon vinden. Het navolgende jurkje laat direct haar gehele bilpartij en zeker ook haar kutje onbedekt. Dit jurkje kan nog, lastig onder het lopen en als je maar niet al te laag moet zitten hou je wel bedekt wat je nou niet aan iedereen wil tonen. Op het plein wijs ik haar het terras met de lage zitzakken, dicht naast elkaar, maar nu nauwelijks bezet.

Neem die paarse maar, je lichtblauwe kledingstuk past er goed bij. En denk erom, benen niet overelkaar. Tenslotte heb ik mijn camera met halve telelens niet voor niks meegenomen. Zoals ik verwacht had, het is de minst gevulde zak zoals ik zelf ook al eens ontdekt had.

Ze begint nu ook wat te zweten want de plek is half in de zon. De garcon neemt de bestelling op, en doet en niet blijk van iets te zien. Dat is anders met de man die na een korte blik onmiddellijk naast haar gaat zitten en haar zonder aarzelen aanspreekt.

Maar waar geen conversatie mogelijk is houdt het bij hem nu op. Als de koffie is gebracht is het wisselgeld een groot probleem dan het papieren briefje van twintig. Ze legt het voor haar op het tafeltje en leunt weer achterover. Ze doet nu zelfs lachend haar benen wat wijder als ze naar me kijkt. Ze ziet niet eens dat er nu twee donkere mannen naast haar zitten, ze is omsingeld.

De mannen zijn wat brutaler en legen, in een poging tot contact hun handen op haar schouder. Maar de enige Franse woorden worden herhaald, de blik is wat afstandelijker en ook nu druipen de mannen af. Een stelletje, jong maar mooi, dat voorbij komt blijft staan als de vouw haar vriend op Olga opmerkzaam maakt. Ze fluistert hem wat in zijn oor en in plaats van discreet om te kijken schiet zijn blik naar het kruis van Olga.

Ze glimlacht en samen kijken ze naar het verlegen maar brutale half naakte meisje op de zitzak. Haar hand glijdt zelfs van zijn heup wat naar voren, zeker om te kijken of hij een stijve krijgt. En dat lijkt er wel op, al heeft ze hem daarbij wel wat geholpen. Deze is brutaler en legt net voor zijn openings zin zijn hand op haar knie.

Nou kunnen hier wel doorpakken denk ik, dat zal straks wat worden. Ik loop naar Olga en pak zonder wat te zeggen het wisselgeld van de tafel. Mijn ogen zeggen kom en ze staat op. We lopen samen verder de hobbelkeien straat in, richting sauna. Als je de sauna binnen komt moet je eerst door een donkere hal, je belt en ze kijken op de camera wie er is.

Dan swingt er een grote deur open en kom je in de bar van de sauna. Even betalen en een sleutel voor een kledingkastje. Zoals afgesproken stapt Olga midden in de bar en laat het jurkje direct van haar schouders glijden zodat ze naakt midden in de ruimte staat. Zoals haar opdracht was, doet ze haar benen wijd en laat zich nu helemaal bekijken. Met de sleutel in mijn hand raap ik het jurkje op en loop naar de kleedkamer. Een kleine ruimte met in het midden een grote vierkante poef.

Ik zeg Olga haar handen op die poef te plaatsen en kleed me uit. De aanblik van haar prachtige kontje die gewilligheid die ze van nature heeft maakt me geil. Ik had het haar niet verteld maar ik ga haar hier nu toch even neuken. Ik voel of ze nat en ze druipt werkelijk, of dat van zojuist in de bar is of nog van het terras weet ik niet.

Maar ze is echt geil. Zonder pardon ga ik achter haar staan en neem haar, zonder voorspel zonder waarschuwing. Ze heeft een ruim kutje, dat weet ik nog van toen Charles mij vroeg haar te neuken voor de eerste keer om te kijken of we wat bij elkaar pasten. Destijds was ze zo geil om voor het aanzien van Meester te moeten neuken dat ze al na vijf stoten in haar spleetje sproeiend klaar kwam.

Nu duurde het langer, maar de hevigheid was er niet minder om. Wel tegen de regels, zeggen als je klaar komt, of vragen zelfs om klaar te mogen komen. Het een noch het ander gebeurde, ze had haar straf die ik in gedachten had nu zelfs verdiend. Spanking is voor Olga een middel om groter te worden te groeien meer zekerheid te krijgen. De spanking maakt haar klein ze huilt en de pijn doet haar zo hevig schokken dat het enorm veel energie kost. De serene rust die op een hevige spanking volgt is haar genezing, het geeft haar het gevoel alles aan te kunnen en zelfs dat ze sterk is.

Als er mensen bij de spanking aanwezig zijn wordt ze daar extra geil van, ze mogen haar aanraken, hun vingers in haar kut en haar kontje steken, maar zodra de spanking klaar is moet die rust er zijn.

Het aantal slagen varieerd, van 11 tot 22 naar Een trente trois is vaak bij grote gespannenheid nodig. Ik neem mijn leren riem uit mijn broek en we gaan eerst even iets drinken in de bar.

Er is alleen frisdrank. Ik draag haar handdoek, zodat ze voortdurend naakt is. Er zijn in deze sauna heel veel kamers, sommige met een thema. We komen hier nog vaker, zodat de lezer met andere kamers wel kennis zal maken. Ik pik twee kussens uit een andere kamer onderweg er naar toe. Ik heb speciaal maandag middag uitgekozen voor deze eerste spanking hier, er zijn eigenlijk alleen koppels aanwezig.

Er lopen dus niet veel mannen mee, wel twee koppels en een jonge vrouw. Ik laat Olga op haar rug op het bed plaats nemen en maak de boeien vast. Ik schuif het dikke kussen onder haar hoofd en kleinere kussen onder haar billen.

De jonge vrouw staat nu het dichtst bij, ik gebaar haar dat als ze wil ze het kutje van Olga kan aanraken. Ze durft net goed of weet niet wat ze er van moet denken. Ik stap op het bed en ga met mijn reet op Olga haar gezicht zitten.

Bij de kijkers stijgt de spanning iets, je ziet ze denken wat is dit, wat gaat hier gebeuren. Ik schuif wat naar voren en nu glijdt haar tong zelfs over mijn reet. Ik duw mijn vingers op haar klit en raak met de riem haar schaamlippen, eerst drie keer licht, dan drie keer zo hard dat onder mij het likken ophoudt en er een kreet volgt. Weer kijk ik het meisje aan en streel ondertussen het kutje, troost en verlichting biedende. Ik heb goed geraden, het meisje steekt langzaam haar hand uit en streel het kutje, ondertussen het klitje met haar vingers beroerende.

Olga komt hier niet van klaar, maar doet er niet toe, ik wil dat ze die vingers voelt. Weer komt de riem op het kutje terecht, direct al hard. Tot mijn verbazing heeft het meisje haar hand niet helemaal terug getrokken maar pakt me brutaal bij mijn recht op staande pik. Ze begint me een beetje af te trekken. Vier, een harde slag met een donkere brul, vijf harder nog, het snijdt in haar schaamlippen, maar raakt nog steeds haar klitje niet omdat ik mijn hand erop hou, zes de laatste slag is bijtend hard en voel de tranen over mijn billen lopen.

Weer streelt het meisje het kutje, nu zelfs ongevraagd en gaat even met twee vingers naar binnen. Vervelend voor Olga, omdat ze hier zo geil van word dat haar schaamlippen opzwellen, zo dat al niet het geval was, maar ook haar klitje hard zal worden. De slagen 13 tot en met 26 zijn bijna routine aan het worden.

Het meisje voelt afwisselend mijn lul en mijn ballen, streelt met de andere hand de tietjes van Olga en kijkt me strak aan als ik slagen toedien. Voor ze kan schreeuwen duw ik mijn reet op haar mond. Voor de laatste kom ik omhoog, zodat het meisje wat er dicht bij staat, het gezicht van Olga kan zien. Ze schokt en trilt en kreunt het uit.

Ik werk nu behalve het meisje de toeschouwers de deur uit, onder het motto nu moet ze rust. Ik doe de deur dicht en laat het verder gebeuren. Het meisje en Olga tongzoenen elkaar, terwijl het meisje nu zachtjes de schaamlippen en kutje streelt. De pijn is op Olga haar gezicht af te lezen. Maar door de pijn schijnt het geluk in haar ogen, de laat het meisje begaan en ik laat hun begaan. Dit is bijzonder omdat Olga anders haar ogen sluit en vastgebonden wil blijven liggen totdat de pijngezakt is.

Ik ga nog maar wat drinken, ze kunnen zichzelf samen uitstekend redden denk ik. Het meisje doet achter mij de deur op slot. Waarin we eindelijk eens naar de Disco gaan, het werd tijd! Het is nu de vierde week dat Olga door haar Meester bij mij is geparkeerd. Ze past ondertussen goed in mijn lifestyle ritme. Op het domein is ze de hele dag naakt, en omdat het toch midden zomer is draagt ze ook daarbuiten de voorgeschreven 1 of maximaal 2 kleding stukken.

Als ik bezoek krijg blijft ze naakt. Een enkeling, zoals de vrijwilliger van de brandweer die de jaarlijkse contributie komt ophalen en achterom loopt zonder kloppen, haalt zijn wenkbrauwen op. De rest staart vol bewondering naar deze naakte schoonheid, haar kaal geschoren kutje en haar prachtige borstjes met hartvormige tepelpiercings.

Als we het al over haar krijgen hebben wel de meeste een opmerking over haar kaalgeschoren hoofd, of ze ziek is geweest of zo. Nou nee, ziek ziet ze er niet echt uit, met haar bruinverbrande lijf en haar gezonde blauw grijze ogen. Maar kaalgeschoren is mijn wens, het is erg geil bij een subje. Het is zaterdag, vanmiddag gaan we naar Bordeaux en dan vanavond naar de disco. Het zal weer een feest worden. Ik heb haar beloofd vanmiddag een experiment te doen en ze is erg nieuwsgierig wat dat gaat worden.

Zelden informeer ik haar wat ik van plan ben, zo ook nu niet. Ze mag haar blauwe zomer jurkje aan, deze keer zelfs met tanga slip, en haar hoge rode hakken. Ze ziet er prachtig, zelfs een beetje hoerig uit. Onderweg moeten we tanken en ik blijf in de auto zitten en laat haar met de automatische installatie worstelen. Het is altijd lastig, je moet weten hoe het werkt. Ik ga in de winkel ernaast mijn krantje halen en zie hoe ze uiteindelijk na een lange worsteling door een meisje geholpen wordt.

Duidelijk een francaise, die wel weet hoe het moet. Ze staan nog met handen en voeten te praten als ik weer terug kom. Het meisje kijkt me aan en richt haar blik weer op Olga, maar die blik is veranderd. En zo rijden we met zijn drieen naar een prachtige culturele stad. Onderweg is de communicatie tussen Olga en Brigitte we noemen haar Bri met veel gebaren taal. Bri studeerd aan de universiteit van Bordeaux en werkt door de week wel eens in Verdon.

...
Sex met slet kinky massage amsterdam

  • GEILE SEXY MEIDEN BI SEXE
  • Ik ben een meid die echt van sex houdt en ik kan er niet genoeg van. Het is zomer, er staan hier ook veel banken met matrassen erop.
  • SEX MASSAGE ZWOLLE PUNTBORSTEN
  • Trio sex gezocht hot escort sex


Vette prammen behaarde kut beffen