Sm opdrachten strak poesje

sm opdrachten strak poesje

.

Man zoekt vrouw voor sex sex massage nijmegen


sm opdrachten strak poesje

.


Klussen natura hoerensex


En ik trok daarop mijn bloes maar verder uit. Mijn boven lijf was nu alleen nog gehuld in een BH, en mijn grote borsten waar al flink zichtbaar. Eerst kwam er weer een vrouw langs, dit maal met een jongen van een jaar of twaalf. Ik besloot dat hij niet als man gold en vond dat ik dus niets hoefde uit te trekken. De jongen kon zijn ogen niet van mij en keek nadat ze gepasseerd waren nog een paar keer op. Vervolgens kwam er een man voorbij lopen, blijkbaar tamelijk gehaast wat hij zag mij niet staan.

Ik maakte de veters van mijn schoenen los, en trok mijn schoenen vervolgens uit. De volgende die passeerde was een jongeman van een jaar of 25 die mij uitgebreid aanschouwde en bleef staan kijken terwijl ik mijn rok langzaam los maakte en liet vallen en er uit stapte. De jongeman keek nog even en liep toen naar mijn voordeur toe en belde aan.

Even twijvelde ik, maar deed niet open. Ik mocht immers niets anders doen dan in de opdrachten stond onmschreven. De man kwam weer voor mij staan en gebaarde mij de deur open te maken en begon schreeuwend te vertellen dat hij mij wel eens lekker zou verwennen.

Ik schudde nee waarop de man mij zijn middelvinger toonde en kwaad wegliep. Even later passeerde er een jonge vrouw die aandachtig bestudeerde hoe ik in mijn sexy lingerie voor het raam stond. Ze lachte vriendelijk en ik lachte terug. Opnieuw passeerde er een jonge vrouw, echter deze keek naar mij en keek toen maar weer snel de andere kant uit. Het duurde een tijdje , ik schat zo'n tien minuten voordat er weer iemand langs kwam. Dit maal waren het twee mannen die mij beide aandachtig bestudeerden terwijl ik begon de kousen van mijn jarretel gordel losmaakte en een voor een naar beneden rolden.

Niet veel later volgde er wederom een man, en ik deed mijn BH los. De man echter zag mij niet staan. Ik kreeg nu wel een beetje een raar gevoel in mijn buik. Ik stond daar dan met alleen mijn slipje nog aan en m'n borsten die een beetje in hun blootje op m'n borstkas lagen te bengelen.

Er liep een paar keer vrouwen voorbij en een groepje kinderen, die mij en elkaar een beetje vreemd aankeken en een beetje giechelden.

Nadat de kinderen weer weg waren kwam er een aantrekkelijke man aan lopen. Snel trok ik mijn slip uit en ging met mijn benen een beetje uit elkaar staan. De mijn keek mij aan en liet zijn ogen over mijn hele lichaam gaan. Ik werd daarop best een beetje opgewonden van en voelde dat mijn tepels stijf begonnen te worden.

Ook werd mijn poes een beetje nat. De man lachte vriendelijk naar mij en ik lachte terug. Hij knickte een paar keer goedkeurend en liep daarna toch maar door. Een aantal keer liepen er nog een aantal keren een man langs, die mij allemaal uitvoerig bekeken. Sommigen bleven eventjes staan om beter te kijken. Na een tijdje kwam er een jonge vrouw langs.

Ook zij bleef staan om naar mij te kijken. Ik gunde haar dan ook maar een blik op mijn billen door mij om te draaien en de papieren op te pakken van de grond waarop mijn opdrachten stonden. Waarna ik de volgende opdracht begon te lezen terwijl zij nog steeds naar mij stond te kijken. De opdracht luidde 'Ga naar de badkamer en onthaar je oksels en je poesje. Nu hield ik normaal wel een strakke bikini lijn en knipte de ovrige haartje wel kort, maar helemaal kaal nog niet eerder.

Ik liep de kamer uit en keek nog even om naar de vrouw die nog steeds nog stond te kijken naar mij en ging naar boven, naar de badkamer. Ik pakte de ontharingscreme uit het kastje en onthaarde mijn oksels er mee. Zo die zijn mooi glad, dacht ik. Ik las nogmaals de instructies die mijn Meesteres had geschreven en volgde ze op.

Ik pakte een maandverbandje en stopte die tussen mijn schaamlippen. Voorzichtig smeerde ik de creme op mijn schaamlippen en liet het even intrekken, waarna ik mijn schaamstreek voorzichtig schoonmaakte. Ik smeerde me nog even in met babyolie, zoals mijn Meesteres had aangegeven en klaar was ik. Ik keek eens naar mijn kale kutje en streelde mijn schaamlippen zacht.

Heerlijk zacht voelden ze aan. Ik zocht het opdrachtenbriefje weer op en las de volgende opdracht. Daar ligt een grote doos onder het bed. Pak deze en breng hem naar de woonkamer, maar open hem NIET'. Goh, die moet zie hier eergister zeker neer gezet hebben dacht ik nog. Die avond had Zij me namelijk flink billekoek gegeven en me in een tamelijk pijnlijke positie op de slaapkamer een half uur laten wachten.

Ik pakte dus de doos die ze bedoelde, tilde hem op en liep naar beneden. De doos rammelde wat toen ik de trap afliep en ik vroeg me dan ook af wat daar nu in zou zitten. Ik zette de doos in de woonkamer neer en las de volgende opdracht. Ik keek nog even naar buiten, maar de vrouw die me een tijdje geleden zo bewonderd had was verdwenen.

Jammer dacht ik nog, had ik haar mooi mijn lekkere kale kut kunnen laten zien. Enfin de opdracht was 'haal de matras van het bed in de logeerkamer op en breng het in de woonkamer. Laat al het beddegoed in de slaapkamer achter. Leg de matras in het midden van de kamer met de korte kant naar het raam ' Dus ging ik maar weer naar boven. Eerst haalde ik al het beddegoed van het bed af. Die matras was dus best wel zwaar, en het was een twee-presoons ook nog.

Ik sleurde het ding uit het bed en zo goed en kwaad als het ging trok ik hem achter me aan naar de trap. Ik duwde hem van de trap af en met wat duwen lukte het om de matras beneden te krijgen, waarna ik heb naar de woonkamer sleepte en daar neerlegde, in het midden van de kamer.

Ik was inmiddels flink bezweet geworden, kleine pareltjes zweet drupten van mijn lichaam, en ik tintelde een beetje als er een druppeltje over mijn poesje liep. Ik had ook al wel wat dorst gekregen, maar ik ging toch maar niets drinken. De opdracht luidde toch duidelijk 'niets anders', dacht ik nog. Goed dus las ik de volgende opdracht maar. Bovenop ligt een bord.

Aan de ene kant is die wit en aan de andere kant rood. Hang het links voor het raam met de rode kant naar het raam. Het touwje dat er aanzit rol je uit en leg je naast de matras neer. Daarna maak je het slotje dat op de witte zijde zit los.

Zet de constructie in elkaar en leg hem rond de matras, met de onderkant zoals aangeven in de tekening naar het venster toe. Verder zitten er een aantal banden in die je op de aangegeven manier aan de constructie moet vastgemaken. Maar goed ik ging de flink aan de slag met de constructie. Eigenlijk zonder me te realiseren dat ik naakt door de kamer liep en iedereen me kon zien.

Na een tijdje had ik de constructie zo in elkaar gezet als was aangegeven en plaatste het ding rond de matras. Tot mijn verbazing paste het er precies om heen.

Vervolgens maakte ik de banden aan de constructie vast. De banden waren van leer gemaakt en zaten vast aan een metalen pen die in het frame paste. Verder zat er een gesp aan zodat de band gesloten kon worden. Uiteindelijk had ik na een half uurtje ongeveer de hele constructie klaar en las toen de volgende opdracht maar weer. Breng de doos naar boven. Hierna mag je wat eten en drinken pakken en op de matras gaan liggen en een kwartiertje uit rusten. Daarna moet je naar de WC gaan. Ik ging een toen even liggen op de matras en probeerde wat te ontspannen.

Zo nu en dan zag ik dat iemand naar me keek wat me best wel opwond. Ik lette goed op de klok zodat ik op tijd zou stoppen en nadat het kwartiertje was verstreken, stond ik op en ging naar de WC waar ik mijn blaas ledigde en ook mijn endeldarm leegde.

Terug in de woonkamer las ik de volgende opdracht weer. Zorg ervoor dat je goed schoon bent. Neem daarna een douche en smeer jezelf volledig in met babyolie. Ik bukte en voorzichtig stopte ik het slangetje in mijn anus. Vervolgens vulde ik mijn endeldarm met het water. Het voelde geweldig, dat water in mijn endeldarm.

Toen ik voelde dat ik vol was gaf ik toch nog een flinke kneep in de zak met water en trok vervolgens de slang voorzichtig uit mijn aars. Het voelde als of ik op knappen stond en voorzichtig liep ik naar de WC en ging zitten. Ik wachtte nog even en liet toen het water uit mijn darmen lopen de WC in. Ik perste alles er uit. Ik herhaalde het proces nog een keer en ging toen een douche nemen.

Ik zeepte me flink in, vooral mijn poesje en aarsje schrobte ik lekker schoon. Nadat ik gedoucht was, pakte ik de babyolie uit de kast en begon mijn hele lijf er mee in te smeren. Ik ging toen weer naar beneden met mijn glimmende lijf om de volgende opdracht te lezen.

Ik klem hem stevig vast. Mijn tepels werden gelijk keihard. De andere tepel zette ik ook tepel stevig vast in de klem. De heftige druk op mijn tepels zorge ervoor dat mijn poes al weer flink nat aan het worden was. De volgende opdracht dan maar weer. Draai het vier keer op elke borst heen en knoop het goed stevig vast tussen je borsten in. Daarna hang je de gewichten aan de tepelklemmen. Ga nu naar de voordeur toe en zet die op een kiertje. Het ruwe touw schuurde flink en volde branderig aan.

De gewichten die ik daarna aan de klemmen vast maakte, rekten mijn tepels flink uit. Mijn borsten voelden nu flink pijnlijk aan. Toch las ik maar weer de volgende opdracht. Daarna pak je het bit en maak je het vast in je mond. Vervolgens ga je op de matras zitten, met je voeten naar het venster toe.

Spreid je benen en maak je voeten vast in de banden. Bondt de banden rond mijn dijen, zette het bit vast in mijn mond en gespte het vast achter mijn hoofd. Ik spreidde mijn benen zover mogelijk en zette ze vast in de banden. Ondertussen voelde ik een beetje pijn en jeuk in mijn borsten onstaan. Ik besteedde verder weinig aandacht aan.

Eigenlijk vond ik het ook wel een lekker gevoel. Nu lag ik daar dus met mijn benen gespreid voor iedereen te kijk. Ik las echter de volgende opdracht. Stel ze zo af dat je schaamlippen goed naar buiten worden getrokken. Daarna pak je kleine dildo en stop die in je anus. De grote dilde stop je in je kut. Vervolgens maak je een stuk touw vast om je middel en haal het door de ringen die aan de achterkant van de dildos zitten en zet het zaakje goed strak vast.

Ik maakte mijn schaamlippen vast aan de krijpers en spande de koorden goed strak. Mijn lipjes werden nu flink aangetrokken en de druk van de knijpers op mijn gevoelige lipjes was pijnlijk.

Ik genoot er even van pakte toen de dildos. Voorzichtig drukte ik de kleine in mijn aars. Zo klein was die nou ook weer niet, eigenlijk was het een flinke grote. Zo'n 25 cm tot de verdikking onderaan toe en een doorsnee van ruim vier. Ik drukte hem diep in mijn kont tot de verdikking tegen mijn anus aan kwam.

Het gaf me een flink vol gevoel van binnen, maar het was wel een lekker gevoel. De andere dildo, die nog iets langer was zo'n 28 cm en ook iets dikker ruim 6 cm, duwde ik in mijn inmiddels kletsnat geworden kut. Ik duwde hem helemaal naar binnen toe, wat best soepel ging, want ik was al kleddernat geworden, tot de dildo tegen mijn baarmoeder aan kwam. Toen bond ik het touw rond mijn middel en haalde het tussen mijn billen door. Dit vereistte een aantal gymnasiastische beweging, omdit ik vast zat aan het bed en niet kon gaan zitten vanwege de dildos.

Het bewegen van mijn onderlijf zorgde ervoor dat ook de dildos in mij flink bewogen en nog een beetje dieper in mij gingen. Ik haalde het touw door de ringen van beide dildos en bond het vast aan het touw om mijn middel. Het touw zat nu lekker strak, zodat de dildos in geen geval uit mij konden glijen. De laatste opdracht luidde 'maak de halsband vast om je nek en maak hem vast met een riem aan de bovenkant van het frame.

Daarna, klik je je linker hand vast met in de handboeien en ook die maak je vast aan het frame. Vervolgens trek je aan het touw dat aan het bord voor het raam hangt.

Zorg ervoor dat het goed opent. Daarna maake je ook je rechterhand vast. Ik kom in de loop van de dag langs om te kijken of je het goed hebt gedaan en misschien maak ik je los. Mijn hoofd werd hierdoor flink achterover getrokken zodat ik niets meer kon zien behalve de muur achter mij.

En ook mijn linker hand maakte ik vast. De handboeien klikten vast om mijn pols en om het frame. Ik trok aan het touwtje maar er gebeurde niets. Ik trok er toen nog een keer aan, ietsje harder. Nu Klapte er een deel van het bord omlaag. Wat er precies gebeurde weet ik niet.

Toen maakte ik ook mijn andere hand vast aan het frame. Nu lag ik volledig hulpeloos vast gebonden op bed. Mijn benen wijd gespreid en mijn onderlichaam gevuld.

Iedereen kon mij zien. Zeker nu het donker was geworden buiten en de verlichting binnen brandde, had iedereen van buiten een goed zicht op mijn. Echter kon ik niet zien wat er buiten gebeurde. Ik lag daar maar, wachten tot mijn meesteres kwam om mij te bevrijden. Zo nu en dan hoorde ik wat geroezemoes bij het raam. Ik leidde daar uit af dat er mensen naar mij keken. Op zich maakte me dit erg heet en er begon wat vocht mijn poes zo voelde ik.

Verder gebeurde er niet veel. Ik lag daar te liggen, en te liggen, mijn borten begonnen steeds een beetje pijnlijker aan te voelen en ook mijn schaamlippen werden steeds pijnlijker. Ik hoopte maar dat mijn Meesteres snel zou komen.

Na, ik schat, een uurtje hoorde ik wat gerommel bij de deur. Ik hoorde deze open gaan en er liep iemand naar binnen. Eindelijk, zo dacht ik, daar is mijn Meesteres. Ik hoorde voetstappen, maar kon niet zien wie het was. Plotseling voelde ik een hand op mijn been, ik probeerde op te kijken, maar dat lukte niet.

Ze mochten niet weggaan zonder haar te vinden! Takken kraakten en een stem klonk vlakbij haar. Susan hield op met spartelen en bleef in verwarring stil liggen. Maar hoe wisten ze nou dat zij in die zak zat?

Nou ja, wat gaf het, ze was gered. Opgelucht ademde ze langs het balletje een keer diep in en uit, waarbij een nieuw sliertje kwijl uit haar mondhoek ontsnapte. Het maakte niet meer uit. Voor de eerlijke vinder, zeggen ze dan, niet waar? Ho, wacht even, dit klopte niet! Waarom haalden ze haar niet uit die zak? Waarom werd ze niet losgemaakt? Het leverde alleen maar meer kwijl op en buiten de zak klonk een honend gelach.

Nou, in ieder geval is ze nog wakker, dat is fijn. Dacht je dat je niet zou worden opgehaald, schatje? Dat we je zouden laten liggen in dit bos, in je bodybag? Wie waren deze mensen? Ze wisten dat ze daar gelegen had?

We gaan samen plezier hebben en genieten. Ook al zijn wij ingezet om je grenzen flink te verruimen, tot die grenzen zijn bereikt zul jij je ook heus wel vermaken. Wat gingen ze met haar uitspoken? Dit klonk niet echt alsof ze gered ging worden, integendeel! In wat voor slechte B-film was ze nou toch terecht gekomen?

De motor viel stil. Blijkbaar waren ze op de plaats van bestemming aangekomen. Susan bewoog haar pijnlijke ledematen. Ze was in de kofferbak gelegd van een auto, van dezelfde auto die haar eerder zo blij had gemaakt toen ze hem had horen aankomen. Er klonk een klik en een moment later werd ze opgetild en net als eerder over een schouder meegedragen.

Ze hoorde gerammel met sleutels, wat gekraak en een zware deur die met een klap dichtviel. Ze voelde hoe ze werd neergelegd op een niet al te harde ondergrond. Het volgende moment stroomde er koude lucht over haar lichaam, toen de zak waar ze in lag werd opengeritst. Ze zag nog steeds niets, maar voelde zich al behoorlijk bevrijd en opgelucht nu het benauwde krappe plastic weg was. Zij was Stephanie niet!

Ze dachten dat ze iemand anders was! Het was een misverstand! Dit zou ze snel recht kunnen zetten en dan zouden ze haar naar huis kunnen brengen, wat een opluchting! Ze voelde een neiging om hard te gaan lachen. Opgewonden draaide ze zich, voor zo ver mogelijk, naar de kant waar de stem vandaan gekomen was. Het enige geluid dat jij mag voortbrengen, is gekreun of geschreeuw van genot, dan wel van pijn.

Alles wat daar niets mee te maken heeft, wordt hiermee beantwoord en je kunt erop rekenen dat je altijd antwoord zult krijgen! Ze moesten weten dat ze de verkeerde hadden! Ze probeerde het nog een keer, zo duidelijk mogelijk. Als ze nou gewoon even die bal uit haar mond haalden, konden ze tenminste verstaan wat ze zei!

Misschien wordt het dan iets duidelijker. Breng haar eens in positie? Het voelde aan als een hoge bolle kruk, kast of bank. Ze wist het niet.

Het was toch duidelijk wat ze zei? Hier was sprake van een enorme vergissing. Ze werd nog iets verder naar voren geduwd, haar voeten waren nu ruim los van de grond. Het was eng, ze hing nu zo ver voorover, dat ze bang was te vallen en op haar hoofd te belanden. Van schrik hield ze haar mond en durfde niet meer te bewegen. Gelukkig werd ze nog bij haar enkels vastgehouden, maar dit was echt eng.

Ze moest het zo nog maar een keer proberen duidelijk te maken, als ze weer rechtop gezet was. Hoewel ik van deze cane altijd vanzelf ineens heel soepele polsen krijg, haha! Susan begreep ineens wat hij eerder gezegd had en wat zijn bedoeling was. Als zij iets zou zeggen, zou ze dus worden afgerost met een stok.

Maar hee, dat was niet voor haar van toepassing, maar voor die Stephanie! Hij moest weten dat zij dat niet was! Het volgende moment was de cane echter met een gemene zwiep op haar billen terecht gekomen.

Ze schokte omhoog, kreeg een fractie van een seconde geen lucht door de pijn, maar gaf daarna een flinke gedempte schreeuw. Een felle hete pijn verspreidde zich over haar billen, waar de stok haar had geraakt. Het leek haar of de plek meteen opzette en begon te kloppen. Ze hijgde en kreunde. Dit was slechts aaien, straf voelt wel anders. Mocht je nog steeds zin hebben om te gaan praten: Dat je het vast weet.

Ik zit er niet mee, ik geef ze je graag! Hoe moest ze in vredesnaam kenbaar maken dat ze de verkeerde voor zich hadden, als ze niet kon praten? Zo lang ze die bal in haar mond had, zouden ze haar niet verstaan en zouden ze blijven meppen als ze het probeerde te zeggen. Ze zat alleen bepaald niet te wachten op meer van dit soort tikken! Ze besloot haar pogingen noodgedwongen even te staken.

Ze zuchtte en voelde de schrijnende streep op haar billen branden. Ik vraag me af met welke reden Hij weet toch dat we dat hier niet accepteren? Nou ja, hoe dan ook, dit gaat eraf!

John, neem jij dat voor je rekening? Netjes met een pincet uittrekken. Daar ben ik dan wel even mee bezig Hars het dan maar met van die strips.

Wat overblijft kun je alsnog uittrekken. Ik ben toch nog even bezig. De man die John genoemd was, liet zijn hand over het getrimde streepje schaamhaar glijden. Susan schrok van de aanraking. Ze voelde zich plots nog bloter dan daarvoor.

Eerst eens even zorgen dat je zelf kunt lopen, dat scheelt me een hernia. Hmm, nee, zo direct maar. De tafel stond in een lage stand, waardoor Susan, met zijn hulp, zonder problemen kon gaan zitten. Hij aarzelde even, legde toen zijn beide handen om een been en masseerde haar spieren even, om daarna het andere been te kneden. Het verbaasde Susan, maar ze was er wel blij mee, want ze was toch wel wat stijf geworden. John had stevige handen, niet heel groot, maar wel sterk. Nog voor ze kon genieten van de onverwachte massage, was het al weer afgelopen.

John was zo te horen naar haar hoofdeind gelopen en rommelde wat. Hij drukte een pedaal in, waarna de tafel langzaam omhoog ging. Hij duwde haar benen langzaam iets verder uit elkaar. Per centimeter klonk er aan beide kanten een droog klikje, dat aangaf dat de steun vast zat op dat punt. Met zijn armen over elkaar bekeek hij haar eens goed. Hij kon de smaak van Gerald wel waarderen. Deze sub was lang en slank, gespierd, maar niet te. Ze had goed gevormde borsten, noch klein noch groot.

Lang krullend kastanjebruin haar. Ze hadden het slechter kunnen treffen vandaag. Hoewel het voor het spel niet echt uitmaakte, vond John het toch altijd leuker te spelen met een sub die hij ook aantrekkelijk vond.

En dat was hier wel het geval! Hij draaide zich om en liep naar de kast om de harsstrips te pakken. Susan voelde zich knap ongemakkelijk en bijzonder opgelaten. Ze lag hier naakt op een tafel, haar benen wijd gespreid. Ze zag zelf weliswaar niets, maar dat maakte voor de schaamtegevoelens niet veel uit. Ze was wel blij geweest dat die tape van haar benen was gehaald, al had ze gehoopt dat ook haar armen losgemaakt zouden worden.

Haar handen waren ijskoud en sliepen en haar spieren deden pijn. Ze had trouwens ook kramp in haar kaken, door die stomme bal in haar mond. Ze vroeg zich af hoe het eruit zag waar ze was. De vloer had niet echt koud aangevoeld, hoewel het geen tapijt of hout was geweest wat ze onder haar voeten had gevoeld.

Het klonk als een grote ruimte, in ieder geval hoog. Voor zover ze wist waren er twee mannen hier. Ze had in ieder geval maar twee verschillende stemmen gehoord. Ene John, die haar hier had neergelegd en die ander heette Dan, had ze opgevangen. Het was haar niet helemaal duidelijk waar ze het over gehad hadden. Over subjes, die ene Gerald had.

Zou het een vrouwenhandelaar zijn, die zijn hoertjes hierheen bracht om dingen te leren, voor ze aan het werk moesten? Ze had geen idee. Afwachten maar wat er zou gaan gebeuren. Zodra ze de kans kreeg, zou ze wel laten weten dat zij iemand anders was. Het leek haar niet verstandig dat nog een keer te proberen zo lang ze dat ding in haar mond had, beter even wachten.

Ze zouden dat er toch wel snel uithalen, leek haar. Het kostte haar nu dan wel haar schaamhaar, nou ja, so what, dat groeide wel weer aan. Belachelijk trouwens, dat dat ene streepje zo belangrijk scheen te zijn, wat maakte dat nou uit? En waarom moest het per se zo?

Juist die kerels zouden toch moeten weten dat je ook gewoon kon scheren, dat deed heel wat minder pijn dan harsen of epileren. John was inmiddels teruggekomen. Susan kon hem niet zien, maar voelde dat hij heel dichtbij haar stond. Hij wreef de wasstrips in zijn handen warm. Voorzichtig trok hij de helften van elkaar. Voor hij de strip opplakte, aaide hij nog een keer met twee vingers over het streepje.

Susan huiverde door deze wederom plotselinge intieme aanraking. John zag de huivering en liet zijn vingers het streepje nogmaals volgen. Hij glimlachte toen hij zag hoe een dun straaltje kwijl langs haar mondhoek naar beneden zakte, richtte zijn aandacht toen weer op het schaamhaar en plakte de strip vast. Na een paar keer stevig vaststrijken, trok hij hem er met een ferme ruk vanaf. Susan kreunde van achter de bal in haar mond. Ah, dit was niet leuk! John keek tevreden naar de haartjes die nu op de strip zaten.

Na de tweede keer was er niet veel meer over om met de pincet weg te halen. Met kleine vinnige bewegingen plukte hij de laatste haartjes eruit. Vervolgens pakte hij een fles met vloeistof om de restanten van de was weg te halen en de huid te ontsmetten. Hij verheugde zich al op haar reactie. Ze stelde hem niet teleur. Grijnzend borg hij de fles op en gooide de wattenschijfjes en harsstrips in de prullenbak.

Hij keek eens achterom. Danny was nog aan het rommelen met touwen en slagmateriaal. Hij haalde zijn schouders op en liep terug naar Susan. Mooie gelegenheid om nog wat nader onderzoek te verrichten naar dit subje.

Hij liet zijn vingers lichtjes langs haar lichaam glijden en zag tot zijn genoegen dat haar tepels zich meteen stijf oprichtten. Zachtjes kneep hij erin en omvatte haar borsten met zijn handen. Hij masseerde haar armen van haar schouders naar beneden, stak onderweg over naar haar buik, waar hij met zijn nagels een kringelend spoortje naar beneden trok.

Plagend streelde hij met een vinger over haar spleetje en haar nu volkomen gladde lipjes, die nog rood zagen van de zojuist ondergane behandeling. Het verraste hem te voelen hoe enorm nat ze was. Hij bewoog zijn vingers wat sneller heen en weer.

Susan kreunde en bewoog haar bekken naar zijn hand toe. John trok zijn wenkbrauwen op. Zo, dat was een heet gevalletje hier op zijn tafel! Hij glimlachte en besloot nog even verder te gaan. Hij stimuleerde haar van binnen met korte stevige bewegingen, waardoor ze in een mum van tijd met flink gekreun kleine golfjes vocht produceerde. De straaltjes liepen langs zijn arm naar zijn elleboog. Maar volgens mij stond dit nog niet op het programma. Ach, tussendoortje, moet kunnen.

Susan lag licht hijgend en flink in verwarring bij te komen op de tafel. Ze schaamde zich dood en was ook boos op zichzelf.

Maar hij had haar dan ook wel op een manier betast zoals ze nog nooit eerder had meegemaakt. Jee, hij was wel goed zeg! Ze begreep alleen niet helemaal waardoor ze zo opgewonden was geraakt. Ze moest eigenlijk inderdaad heel nodig plassen, bedacht ze.

Ze had genoeg spetters gevoeld, haar onderrug was kletsnat en ze had een overduidelijke natte plek gevoeld toen ze daarnet overeind was gekomen. Ze voelde zich echt smerig, zeker nu er, nu ze stond, kleine druppeltjes langs haar benen naar beneden begonnen te glijden. Ze kruiste haar benen en probeerde de nattigheid weg te vegen met het andere been. Nu zou ze ook meteen mooi haar armen weer vrij hebben en met een beetje geluk ook die blinddoek kwijt zijn. Ze voelde een grote warme hand om haar bovenarm.

Ze voelde nu kleinere ruwe tegeltjes onder haar voeten. Danny hield haar vast zodat ze stil bleef staan en draaide haar om. Ik zet een emmertje onder je neer, daar kun je in plassen.

Ik waarschuw je wel om niet te knoeien, daar krijg je absoluut spijt van. Zouden ze hier niet gewoon een wc hebben dan? Ze wilde hurken, maar werd meteen tegengehouden. Ze wist niet eens waar dat emmertje precies stond en ook niet hoe groot het was! En zo staand plassen kon ze eigenlijk ook niet. Het was raar om het zo te laten lopen. Anders gaan we terug hoor, dan hoef je blijkbaar niet! Gekletter in het emmertje gaf aan dat ze daarna wel wat raak mikte, maar geknoeid had ze zeer zeker.

Het was een grote plas en het luchtte ontzettend op het kwijt te zijn, dat wel. Zo gaan we niet met je spelen, je stinkt! Zoiets had nog nooit iemand tegen haar gezegd!

Wat waren dit voor mensen?! Achter het maskertje trok Susan haar wenkbrauwen op. Ze werd weer bij haar arm gegrepen en meegetrokken.

Even later voelde ze hoe aan beide kanten van haar lichaam een metalen stompe haak tussen haar armen en haar lijf werd geperst. Ze bedacht dat ze nu waarschijnlijk een gekneusde rib had. Veel tijd om erover na te denken kreeg ze niet, want het volgende moment klonk er een gezoem en voelde ze de haken onder haar armen omhoog schuiven, tot onder haar oksels, haar schouders omvattend, waarna ze langzaam van de grond getild werd.

Geschrokken maakte ze wat onverstaanbare geluiden. Na een paar seconden stopte het gezoem en hing ze stil, zachtjes heen en weer zwaaiend. Meteen begon het apparaat weer te zoemen en zwenkte ze naar de zijkant.

Ze slaakte iets wat op een gil leek en begon te spartelen. Het apparaat duwde haar echter onverbiddelijk verder het water in, waardoor Susan hevig door haar neus snoof door de kou en vurig hoopte dat ze niet helemaal onder water zou gaan.

Het gezoem hield op, vlak voor haar kin nat begon te worden, en startte ook meteen weer. Langzaam werd ze weer omhoog getakeld. Susan zuchtte opgelucht en bibberde. Vier graden dat water! We zullen je zo even goed afdrogen, dan ben je meteen weer warm. Waarom maken ze me niet los, dacht Susan boos, dit deed echt zeer!

Meteen erop volgde een tweede klap op haar buik. En een derde op haar billen. Een vierde op haar borsten. Een regen van klappen, zowel aan de voorkant als aan de achterkant van haar lijf.

Ze slingerde heen en weer door de kracht van de slagen en zou zeker gevallen zijn, als de haken haar niet staande hielden. Zo voelde het anders niet! Ze maakte een raar piepgeluid toen ze vol tussen haar benen geraakt werd. Ik ben er moe van zeg. Weet je wat, zij mag wel even rustig zitten, nemen wij een bak koffie. Susan probeerde het pijnlijke gevoel in haar spieren eruit te schudden.

Waarom liet ze zo met zich sollen? Dit was allemaal niet eens voor haar bedoeld! Ze moesten die bal uit haar mond halen! Ik denk dat ze nog last heeft van koude billen, John.

Had je niet zo hard geslagen daar? Nou, dan moeten we haar verzoek maar inwilligen denk ik? Hie hie haheen ha hegguh!! Rustig maar, John is de cane al gaan halen. Susan maakte wanhopig een afwerend gebaar met haar handen voor zich en wees daarna naar de gag in haar mond.

En die gag eruit zou mogelijk zijn, maar dan moet ik de zekerheid hebben dat jij je snaveltje dicht houdt en die zekerheid heb ik niet. Dus helaas, het spijt me. Ik denk dat ik hem even stand by leg. Volgens mij was het een verzoek om te mogen praten wat ze murmelde en dat kan ik dan nog wel waarderen. Het wordt weliswaar niet toegestaan, maar ze laat wel blijken dat ze weet dat ze om toestemming moet vragen om te mogen spreken en dat siert haar. De volgende keer gaat het wel anders, dan krijgt ze een voelbaar antwoord.

Ja, goed zo, vasthouden en even vooruit steken Op een andere manier dit keer, voor haar borst, maar wel weer vast. In haar hoofd zei ze een lelijk woord. Ze was geen bal opgeschoten, haar armen zaten weer vast en ze had nog steeds dat ding in haar mond, waardoor ze zich niet verstaanbaar kon maken. Haar benen werden voorzichtig verplaatst, tot ze iets hards raakte met haar hielen. Het gekraak van de tape klonk weer. Dit keer bleek het bestemd te zijn voor haar enkels.

Net boven haar borsten werd er iets om haar heen gegespt, een riempje leek het wel. De warme hand duwde haar wat voorover en hield haar vast. Het volgende moment werden haar billen uit elkaar getrokken en voelde ze er iets kouds en dik vloeibaars tussen lopen.

Susan slaakte binnensmonds een verschrikte kreet. Wat was dit nou weer? De smurrie werd wat uitgeveegd, zodat het minder droop. Ze werd weer rechtop geduwd en wat verder naar achteren, waarna ze meteen ook niet veel verder meer naar voren kon.

Het riempje rond haar borst was blijkbaar ergens aan vastgemaakt. Zo te voelen stond ze voor een stoel, met haar enkels vastgebonden aan de poten.

Er klonken wat geluiden die Susan niet kon thuisbrengen. Op haar schouders voelde ze ineens een licht gewicht. Het was niet zwaar, het hing eigenlijk meer net boven haar schouders dan dat het er zwaar op leunde. Op het moment dat ze iets tegen haar anus aan voelde drukken en tegelijkertijd ook tussen haar lipjes aan de voorkant, trachtte ze van schrik weer op te veren, maar de gewichten op haar schouders hielden haar tegen. Ze wilde niets in haar kontje, het deed pijn!

En al helemaal als er ook al iets in haar kutje gestoken werd, dat alleen was al meer dan genoeg! Ze kon echter niet tegen de sterke handen op en voelde hoe iets kouds een stukje haar lichaam binnendrong, zowel aan de voorkant als aan de achterkant.

Of ga lekker zitten, dat mag natuurlijk ook. Lijkt me een stuk meer ontspannen eigenlijk! Susan vertrok haar gezicht. Doordat het riempje rond haar borstkas haar naar achteren hield, stond er een flinke druk op de spieren in haar dijbenen. Door de afgelopen uren en het koude bad voelden haar spieren al pijnlijk aan en dit maakte het alleen maar erger.

Ze realiseerde zich echter dat die twee dingen die nu een stukje in haar lijf zaten, haar verder zouden penetreren als ze zich liet zakken. Gelukkig had ze getrainde beenspieren, bedacht ze zelfverzekerd. Dit kon ze wel even volhouden. Maar dat bleek tegen te vallen: De spanning was te groot, haar spieren waren te vermoeid. Dit kon ze niet volhouden! Wanneer kwamen ze terug?

De pijn in haar dijen begon ondraaglijk aan te voelen. Misschien was het maar een klein stukje, hing ze pal boven de zitting Voorzichtig liet ze zich een heel klein beetje zakken.

Genadeloos drongen de ongewenste objecten verder haar lijf binnen. Susan kermde door de pijn in haar kontje, dat zo bruut werd opgerekt. Ze ademde even snel en voelde een druppeltje spuug langs haar mondhoek en kin glijden en op haar borst vallen. Dit had ze dus niet moeten doen, nu kwam er nog meer druk op haar benen! Ze kon het wel uitgillen. Omhoog was onmogelijk, die dingen op haar schouders hielden haar meedogenloos tegen.

Hete tranen ontsnapten van onder haar masker. Ze dwongen haar gewoon zichzelf pijn te doen, wat gemeen! Ze hield het echt niet meer, kon deze houding niet langer volhouden, maar zich laten zakken deed wel heel veel pijn.

Met een rauwe door de gag gedempte kreet en tranen die over haar wangen stroomden, liet ze zich zakken en voelde hoe haar lijf aan twee kanten tegelijk pijnlijk gepenetreerd werd. Het was niet ver naar de zitting van de stoel, maar de aanraking daarvan was ook allerminst aangenaam. Susan schreeuwde voor een tweede keer. Waar zat ze op? Ze wilde weer opstaan, maar werd wederom tegengehouden door de gewichten op haar schouders, die braaf mee naar beneden waren gegleden.

Ze snikte, probeerde voorzichtig te zitten en niet te veel aandacht te schenken aan de pijn die met name het ding tussen haar billen veroorzaakte. Na een minuutje realiseerde ze zich ineens dat die pijn minder fel leek te worden, zelfs weg leek te trekken. Kwam het door de pijn die ze nu aan haar benen en billen voelde, van die mesjes? Voorzichtig ontspande ze zich nog wat. Nee, het deed geen pijn meer.

Ze betrapte zichzelf erop dat ze het eigenlijk niet eens zo heel erg naar meer vond. Misschien voelde het zelfs wel Susan, doe effe normaal! Hoe kon ze dit nou lekker vinden? We hebben er wel aardig wat bier voor moeten drinken, maar het resultaat is toch wel heel erg leuk. Waar had hij het over? Het kostte haar moeite te denken, zeker met de sensatie van dat dubbele ding in haar lijf. Susan vroeg zich af hoe hij eruit zou zien. Dat hij sterk was wist ze al, want hij had haar opgetild en over zijn schouder gegooid alsof ze niets woog, terwijl dat niets toch echt bijna 60 kilo was.

Dat hij grote handen had, wist ze ook. Een prettige stem had hij, iets zwaarder dan die van die John. Susan stelde zich John kleiner voor dan Dan, maar kreeg niet echt een goed beeld voor ogen.

Plotseling drong tot haar door wat er gezegd was. Ze begreep er niets van Het paradoxale van dat lieve gebaar met de sadistische woorden van zo-even verwarde Susan. Ineens had ze weer bewegingvrijheid naar voren en voelde ze hoe het gewicht van haar schouders verdween. Iets kouds werd langs haar enkel gelegd, waarna een korte knap klonk. Haar linkervoet was vrij.

Ook haar rechtervoet werd bevrijd. Susan bleef stokstijf zitten op de pijnlijke stoel. Ze durfde zich niet te veel te verroeren, uit angst zich te snijden. Na een volgend knapgeluid en een gemene, maar snelle ontharing van haar onderarmen, was ze ineens helemaal los.

Susan kreunde toen de twee attributen uit haar lichaam schoten. De draadjes geil hangen eruit!! Ik had begrepen dat jij niet zo van de lust was, maar dat valt wel erg mee, vind ik! John kreeg een kleur en was blij dat dat voor haar onopgemerkt bleef. Ook Susan voelde hoe haar wangen begonnen te gloeien van schaamte. Het was bizar, maar ze had het inderdaad zeker niet onaangenaam gevonden en misschien zelfs wel opwindend.

Nog nooit had iemand haar een dergelijk gevoel gegeven als deze twee mannen. Het was zo raar, pijn en genieten vermengden zich, waardoor ze niet meer wist wat ze moest voelen.

Zouden ze nog meer van dit soort dingen gaan doen? Ze schrok van haar eigen vreemde verlangen en nieuwsgierigheid naar meer. Ze had inderdaad een ontzettende dorst. En hee, als ze iets ging drinken, dan zou dat ding eindelijk uit haar mond gehaald worden!

Susan werd er helemaal blij van. Dan kon ze eindelijk zeggen dat ze de verkeerde hadden! Ineens bekroop haar een raar gevoel van spijt. Als ze zou zeggen dat zij Stephanie niet was, dan zouden ze waarschijnlijk meteen ophouden. Het was een vreemd, dubbel gevoel. Dan was het voorbij, dat wilde ze toch? Ze deden dingen die ze niet wilde, maar die tegelijkertijd ook weer fijn waren, hoewel niet alles. Misschien moest ze nog even niets zeggen, het nog even aankijken en het pas zeggen als ze het niet prettig meer vond.

Ja, dat was een goed idee! De kleine, ruwe tegeltjes voelden koud aan onder haar voeten. John liet haar arm los. Er klonk een geluid alsof er een steen verschoven werd. Ik ga je die gag uit je mond halen. Als je gaat praten, gaat hij er meteen weer in nadat je gedronken hebt. Misschien ga ik je masker ook wel afdoen dan Hij was heel benieuwd naar haar ogen en had steeds gehoopt een mogelijkheid te vinden om vast stiekem even te kijken. Hij wist nu bijna zeker dat Danny dat ding zo meteen eindelijk af zou gaan doen, dus dit kon hij wel veilig zeggen.

Hij maakte de riempjes van de gag los en trok hem uit haar mond. Er kwam een flinke sliert speeksel achteraan, waar hij om moest grijnzen. Susan klapte haar pijnlijke kaken op elkaar, beet op haar kiezen en bewoog haar onderkaak snel van links naar rechts.

Ze masseerde het gewricht net voor en onder haar oren. Ze vroeg zich af of ze wel zou kunnen drinken zonder dat de helft ernaast zou lopen, want dit voelde echt nog niet lekker. Ze had gewoon spierpijn!

Gelukkig, dit zou wel lukken. Wat kon water toch lekker zijn Ze veerde ontzet overeind. Je mag hem terug hoor Terwijl ze terugliepen, was Susan nog met haar gedachten bij het water. Ze was ervan overtuigd dat ze gelijk had en griezelde bij het idee dat ze dit water gedronken had. Uit een stortbak van een wc! Ze had het nog lekker gevonden ook! Ze voelde weer zeil onder haar voeten, maar het was gladder dan eerst. Hier was ze nog niet geweest. We zullen eens zien wat je waard bent en wat je aankunt.

Susan voelde kriebels in haar buik. Nu zou ze er dus achter komen wat er voor afspraken gemaakt waren met, of over, die Stephanie. Wat voor test zou het zijn? Ze hoopte maar dat het niet al te pijnlijk zou zijn. Ze vond eigenlijk dat ze al heel wat aangekund had! Maar goed, ze zou het stoppen als het echt erg was.

Ze kon nu immers weer praten! Een grote warme hand, die Susan inmiddels herkende als die van Dan, pakte haar bij haar schouders, draaide haar om en duwde haar achterwaarts, tot ze een muur tegen haar rug voelde. Om haar polsen en enkels werd een band bevestigd. Danny tilde haar arm omhoog en klikte de band vast, aan diezelfde muur. Na haar andere pols ook vastgemaakt te hebben schopte hij haar voeten uit elkaar. We hadden iets afgesproken, weet je nog?

Ik heb een prachtig bitje klaar liggen. Bij het eerste ongeoorloofde geluid krijg je dat in je mond en de verdiende klappen krijg je dan na afloop. Tijd om je het masker af te doen.

sm opdrachten strak poesje

Klaarkomende dames mastuberend meisje


sm opdrachten strak poesje