Stiekem buitensex moederdochtersex

Zij heeft het geld betaald aan onze schuldeisers en nu zijn we de komende zes maanden van jou. En om hoeveel geld ging het dan wel niet? En hoezo van mij? Dat hij vragen dubbel begon te stellen had hij in zijn enthousiasme niet eens door. In ieder geval niet de komende zes maanden. Tegelijkertijd ging het door hem heen dat hij al een hele tijd niet meer kon spreken van een geweldig seksleven en nu had hij al met drie vrouwen die normaal nooit bij hem in de buurt zouden komen sex gehad.

We zijn voor alles in alleen dat sado-gedoe is net even te. Verder ben ik van nature onderdanig en is Jeanette een beetje bi-seksueel. De donkere schoonheid bewoog, naar het leek met een beetje tegenzin, richting het kutje van haar moeder en keek haar vragend aan. Dat bleek voldoende om Shianne door te laten gaan. Als in een trance ging ze met haar hoofd naar de natte kut en gaf er zachtjes een kusje op. Zelf had ze genoeg ervaring met lesbische sex en zou ze nooit nee zeggen tegen een heerlijke vrouw tussen haar benen.

Dit was toch een wat andere situatie want ze hadden zichzelf echter goed in de nesten gewerkt en Riemert tevreden houden was het enige dat telde. De misdadigers die graag hun geld terug wilden zouden er niet voor terugdeinzen om ze naar een ander land te verschepen om ze in één van hun bordelen te laten werken.

Om hun woorden kracht bij te zetten hadden ze even laten zien wat hun te wachten stond. Als ze er aan dacht kreeg ze nog rillingen over haar hele lichaam. Ze moesten zich onder bedreiging van een wapen uitkleden, in hun eigen huis, en één voor één alle vier de mannen naar een hoogtepunt pijpen. Terwijl ze daar mee bezig waren werd in geuren en kleuren verteld wat ze te wachten stond in de bordelen als ze niet binnen een week met het geld over de brug zouden komen. Het kwam er op neer dat ze 12 uur per dag hun lichaam ter beschikking moesten stellen aan wie er maar voor betaalde.

Dat ze seks met elkaar moesten hebben was wel duidelijk want dat was het minste dat de klanten zouden verwachten als ze te horen hadden gekregen dat het hier om een moeder — dochter combi ging. In het begin zouden ze, omdat ze nieuw waren, de wat duurdere klanten krijgen maar zodra het nieuwtje er vanaf zou zijn moesten ze gewoon in de peeskamertjes zoveel mannen als ze konden hebben op een dag, voor geld naar een hoogtepunt brengen.

Ze rilde bij de gedachten aan de dronken, stinkende en vette toeristen die ze dag in dag uit klaar moesten krijgen. Terwijl de mannen hun monden volspoten met het zaad kregen ze te horen hoelang ze bezig waren om af te betalen; vijf jaar was een hele optimistische inschatting. Zowel moeder als dochter waren dan ook dolblij met de strohalm die ze van Marianne aangeboden hadden gekregen. Ze hadden het geld in een aktetas overhandigd aan de misdadigers die vreemd stonden te kijken dat de vrouwen het geld bij elkaar hadden weten te krijgen.

Met tegenzin kregen ze hun paspoorten terug en net toen de mannen nog één keer over de twee vrouwen heen wilden gaan kwamen de chauffeur en de bodyguard binnen die Marianne met ze meegestuurd had.

Het waren twee mannen die er uitzagen alsof je er niet mee moest spotten; de automatische wapens die ze in hun handen hadden onderstreepten dat. Het was duidelijk dat ze niet een greep naar hun wapens moesten doen als ze niet met kogels doorzeefd wilden worden. In de Mercedes, richting onbekende bestemming, viel de spanning waar de twee vrouwen de afgelopen dagen in geleefd hadden van ze af en barsten ze alle twee in snikken uit.

De bodyguard en Henry probeerden zo goed en kwaad als het ging de dames wat op te vrolijken wat uiteindelijk lukte toen ze langs een fast food restaurant waren geweest en de twee vrouwen voor het eerst sinds twee dagen weer wat te eten naar binnen hadden gewerkt.

De rest van de rit bleven de vrouwen Henry en de andere man bedanken en vroegen ze zich niet eens af waar ze naartoe gebracht werden. Hun bestemming was inderdaad ver van de hoofdstad, een prachtig boerderijtje net even buiten Sneek, afgeschermd door een hoge schutting.

Ga hier maar even een paar dagen uitrusten hadden ze te horen gekregen. Marianne zou snel contact met ze opnemen. Drie dagen nadat ze bijna verkracht waren belde de vrouw die heel veel invloed bleek te hebben inderdaad op en het werd een duidelijk en open gesprek.

Marianne had één opdracht voor ze en die moesten ze naar behoren vervullen. Alle schuldbekentenissen zouden verscheurd worden en ze zouden geld krijgen om hun leven ergens anders opnieuw, en zonder problemen, weer op te starten. Dat konden eenvoudig want ze hadden verder geen band met de stad die ze net ontvlucht waren.

De enige familie die ze hadden woonden in het buitenland en daar hadden ze sporadisch contact mee. Deze vrouwen pasten prima in het grote plan dat Marianne uitgedokterd had. Nadat ze de opdracht tot in de details met elkaar besproken hadden besloten moeder en dochter alles te doen om de man die ze toegewezen hadden gekregen voor de komende zes maanden genot te laten voelen zoals hij nog nooit gekend had. Dit was hun enige kans en daarna konden ze aan een nieuw leven, zonder gokken, beginnen.

Zelfs de seks tussen de twee vrouwen was de revue gepasseerd en ze hadden zich voorgenomen om het gewoon te doen. Vandaar dat Shianne nu zachtjes kusjes op de opgezwollen clitoris van haar moeder aan het geven was. Jeanette wreef zachtjes door het haar van haar dochter en voelde dat ze opgewonden begon te raken.

Riemert had zich ondertussen op de bank genesteld en zat met open mond naar het tafereel te kijken dat zich voor hem afspeelde.

Hij werd ontzettend geil van de vrouw die met haar strakke kontje in lucht de kut van haar moeder aan het beffen was maar er speelde zich toch een tweestrijd in zijn hoofd af. Ik praat wel met Marianne morgenochtend dan zoeken we dit allemaal rustig uit want dit is incest en dat is zwaar illegaal. Nu was het Jeanette haar beurt om verschrikt te kijken. Het was een goed gesprek met Marianne geweest waar ook duidelijk was geworden dat als Riemert niet tevreden zou zijn de dames het geld wel degelijk terug moesten betalen, cash of in natura.

Het was minder dreigend dan de criminelen, gewoon een zakelijke deal, maar het zou niet minder lang duren. Ze hadden getekend voor zeven jaar waarin ze alles zouden doen achter de webcam wat de bezoekers van ze wilden.

Een beetje elkaar beffen was daar niets bij en Riemert, die ze op de foto te zien had gekregen voordat ze het contract ondertekende, leek helemaal geen nare man om zes maanden mee door te brengen. Marianne had alleen maar positief over hem gesproken, misschien wel iets teveel, want Jeanette voelde op haar klompen aan dat ze hier met een zwaar verliefde vrouw had te maken. Eentje die alles zou doen voor haar man; dat Riemert die gelukkige was, een beetje doorsnee man, was het enige dat ze vreemd had gevonden.

Haar dochter voldeed gelukkig direct aan haar wens en Jeanette zag dat ze doorhad wat er ging gebeuren. Shianne deed haar benen wijd en liet zonder verdere tegenzin toe dat haar moeder haar begon te likken. Een golf van verrukking ging door haar heen toen de ervaren tong van haar moeder cirkelende bewegingen over haar clitoris begon te maken. Ze kon een kreun niet onderdrukken en duwde haar kontje de lucht in om maar zoveel mogelijk in contact te kunnen komen met de mond haar moeder.

Bij Riemert begon de opkomende boosheid plaats te maken voor pure geilheid. Het gezicht van Shianne was één en al verrukking en Jeanette leek te weten waar ze mee bezig was. Haar zware borsten wiebelden zachtjes mee terwijl ze alles uit de kast haalde om haar dochter naar een spetterend orgasme te krijgen.

Ze stak twee vingers in de soppende kut van Shianne terwijl ze stevig bleef doorlikken en bewoog af en toe wat met haar bovenlichaam zodat haar grote tieten met het ritme meedeinden. Ze was zo opgegaan in haar showtje voor Riemert dat ze niet doorhad dat hij achter haar op het bed was gekropen. Pas toen ze zijn handen om haar middel voelde wist ze wat er ging gebeuren.

Ze stopte even met het beffen en keek geil achterom terwijl ze de dikke pik van Riemert voelde die haar kut binnendrong.

Shianne slaakte een kreet van teleurstelling en pakte het hoofd van haar moeder en dirigeerde die weer naar haar kut. Ze stond op het punt van klaarkomen en wilde alleen nog maar de tong van haar moeder voelen.

Riemert begon ondertussen langzaam de vrouw te neuken terwijl hij strak bleef kijken naar de twee vrouwen die met elkaar bezig waren. Shianne had haar tieten vastgepakt en was er stevig in aan het kneden terwijl moederlief bij elke stoot die ze kreeg haar tong naar de clitoris van haar dochter uitstak en haar tergend langzaam naar een hoogtepunt bracht.

Ze voelde de harde staaf van Riemert diep in zich en begon de stoten, die steeds sneller gingen, op te vangen en duwde haar lichaam terug om zoveel mogelijk pik in zich te voelen. Ze zag dat haar dochter haar best deed om haar orgasme uit te stellen maar kon niet op tegen de tong en vingers van Jeanette. Terwijl Riemert steeds harder begon te beuken in de heerlijke kut van Jeanette kwam Shianne in een orgasme terecht die tot nu toe nog niemand bij haar voor elkaar had kunnen krijgen. Webcam Filmpje van de dag.

Polderrape - Dit moet verboden worden! OnderDwang - Verboden porno! Anaalontmaagd - De eerste keer! Mondje Plassen - Vol in haar bek zeiken! Mijn man koos 49 en ik zijn al 25 jaar gelukkig getrouwd. Koos is best lang met zijn 1. Hij is dan ook een fanatieke hardloper in hart en nieren. Voor mijn leeftijd probeer ik er altijd zo goed mogelijk uit te zien, en gelukkig helpen mijn borsten en mijn mooi gevormde billen daar goed bij.

Esmee is ons enige kind en daarom zijn we ook erg open tegen elkaar. Ongeveer 1 week geleden op het eind van de zaterdag middag, kwam ik thuis van een bezoekje aan mijn vader en moeder ik liep richting de badkamer en zij ondertussen gedag tegen Esmee die in haar kamer zat.

Koos was zich in de badkamer in zijn boxer aan het scheren, ik zoende hem op zijn gladde wang en stapte de douche in. Ik keek naar de kier van de badkamerdeur en zag daar dat Esmee naar ons stond te kijken. Ik zetten de douche uit en ging naar onze slaapkamer waar ik Esmee naar me toe riep. Ze ging naast me zitten op bed en ik vroeg waarom ze ons aan het bekijken was.

Ze zij zonder schaamte dat ze papa al een tijdje erg aantrekkelijk vond als ze hem zag lopen in zijn strakke hardloop kleding en dat ze hem al een paar keer had bekeken toen hij aan het douche was. Koos kwam nu ook de kamer in gelopen en zijn glinsterrende kale koppie boven op zijn prachtig niet overdreven gespierde en kort behaarde lichaam kwam naast Esmee zitten en hij had al het vermoeden wat er aan de hand was.

Ik bekeek Koos en zij ondertussen tegen Esmee dat het niet gek was dat ze hem zo aantrekkelijk vond, zij leek qua denken en doen precies op mij en vielen dus op dezelfde mannen. Esmee vertelde ons dat ze het ons ook wel eens heeft horen doen, en dat ze de laatste keer stiekem even een kijkje nam en ongeveer 3 minuten naar ons heeft steen kijken.

Ik keek Koos aan en zij vertrouwd dat ze ook best even had mogen aan kloppen en de kamer in had mogen komen. Esmee reageerde daar heel vlot op en zij dat ze niet kon wachte eens een keer te mogen kijken hoe wij seks met elkaar hebben.

Ik deed de gordijnen dicht en ging op bed liggen en zij dat Koos tussen ons in moest liggen, de strakke bolling in zijn boxer was goed te zien en ik vroeg Esmee om zijn boxer uit te trekken zij deed wat ik vroeg en ging tussen de kort behaarde benen van Koos zitten en ze wreef zacht over de boxer van haar vader en trok hem daarna uit.

De half stijven gespierde lul kwam er uit rollen en ik werd al geil van de gedachte. Koos trok de dekens over zich heen en ging weer liggen op zijn rug. Ik dirigeerde Esmee mee onder de dekens en ik nam de dikke lul tussen mij lippen, ik begon hem te zuigen en Esmee keek geil toe en maseerde zijn kort behaarde ballen. De glansende eikel die al heel mijn mond bijna vulde was kei hard geworden en ik liet Esmee ook haar gang gaan. Koos begon rustig mee te bewegen en kwam met zijn kont steeds een beetje omhoog, hij vond het duidelijk lekker.

Ik haalde de lul uit haar mond en nam haar weer mee naar boven de dekens. Ik deed me badjas uit en vingerde kale kutje terwijl Koos de kleren van Esmee uit trok. Ik nam koos zijn hand en stopte een vinger in me kutje en zij tegen Esmee dat ze verder moest gaan met de lul van haar vader.

Ik zette mijn kutje op de mond van Koos en bekeek hoe onze prachige dochter me 23 cm lang dikke lul van Koos naar binnen zoog. Koos zetten zijn tanden op elkaar en hij genoot vol op van mijn kutje en de warmen lippen om zijn lul.

Ze wist wat ik wilde en ze zij dat ze me lekkere kutje ging verwennen. Ze zetten haar mond om me kutje en begon me goed te beffen. Ondertusen nam ze ook de dikke stijve lul van haar vader in haar mond die langzaam op en neer stootte. Koos stoten langzaam door langs me kont en drukte zijn pik steeds tegen de keel van Esmee aan die hem meteen weer in haar mond nam en met haar tong over haar pisgaatje ging.

...

Gangbang in limburg zaadkont

En om hoeveel geld ging het dan wel niet? En hoezo van mij? Dat hij vragen dubbel begon te stellen had hij in zijn enthousiasme niet eens door. In ieder geval niet de komende zes maanden.

Tegelijkertijd ging het door hem heen dat hij al een hele tijd niet meer kon spreken van een geweldig seksleven en nu had hij al met drie vrouwen die normaal nooit bij hem in de buurt zouden komen sex gehad. We zijn voor alles in alleen dat sado-gedoe is net even te. Verder ben ik van nature onderdanig en is Jeanette een beetje bi-seksueel. De donkere schoonheid bewoog, naar het leek met een beetje tegenzin, richting het kutje van haar moeder en keek haar vragend aan.

Dat bleek voldoende om Shianne door te laten gaan. Als in een trance ging ze met haar hoofd naar de natte kut en gaf er zachtjes een kusje op. Zelf had ze genoeg ervaring met lesbische sex en zou ze nooit nee zeggen tegen een heerlijke vrouw tussen haar benen. Dit was toch een wat andere situatie want ze hadden zichzelf echter goed in de nesten gewerkt en Riemert tevreden houden was het enige dat telde.

De misdadigers die graag hun geld terug wilden zouden er niet voor terugdeinzen om ze naar een ander land te verschepen om ze in één van hun bordelen te laten werken. Om hun woorden kracht bij te zetten hadden ze even laten zien wat hun te wachten stond.

Als ze er aan dacht kreeg ze nog rillingen over haar hele lichaam. Ze moesten zich onder bedreiging van een wapen uitkleden, in hun eigen huis, en één voor één alle vier de mannen naar een hoogtepunt pijpen. Terwijl ze daar mee bezig waren werd in geuren en kleuren verteld wat ze te wachten stond in de bordelen als ze niet binnen een week met het geld over de brug zouden komen. Het kwam er op neer dat ze 12 uur per dag hun lichaam ter beschikking moesten stellen aan wie er maar voor betaalde.

Dat ze seks met elkaar moesten hebben was wel duidelijk want dat was het minste dat de klanten zouden verwachten als ze te horen hadden gekregen dat het hier om een moeder — dochter combi ging. In het begin zouden ze, omdat ze nieuw waren, de wat duurdere klanten krijgen maar zodra het nieuwtje er vanaf zou zijn moesten ze gewoon in de peeskamertjes zoveel mannen als ze konden hebben op een dag, voor geld naar een hoogtepunt brengen.

Ze rilde bij de gedachten aan de dronken, stinkende en vette toeristen die ze dag in dag uit klaar moesten krijgen. Terwijl de mannen hun monden volspoten met het zaad kregen ze te horen hoelang ze bezig waren om af te betalen; vijf jaar was een hele optimistische inschatting.

Zowel moeder als dochter waren dan ook dolblij met de strohalm die ze van Marianne aangeboden hadden gekregen. Ze hadden het geld in een aktetas overhandigd aan de misdadigers die vreemd stonden te kijken dat de vrouwen het geld bij elkaar hadden weten te krijgen.

Met tegenzin kregen ze hun paspoorten terug en net toen de mannen nog één keer over de twee vrouwen heen wilden gaan kwamen de chauffeur en de bodyguard binnen die Marianne met ze meegestuurd had.

Het waren twee mannen die er uitzagen alsof je er niet mee moest spotten; de automatische wapens die ze in hun handen hadden onderstreepten dat. Het was duidelijk dat ze niet een greep naar hun wapens moesten doen als ze niet met kogels doorzeefd wilden worden. In de Mercedes, richting onbekende bestemming, viel de spanning waar de twee vrouwen de afgelopen dagen in geleefd hadden van ze af en barsten ze alle twee in snikken uit.

De bodyguard en Henry probeerden zo goed en kwaad als het ging de dames wat op te vrolijken wat uiteindelijk lukte toen ze langs een fast food restaurant waren geweest en de twee vrouwen voor het eerst sinds twee dagen weer wat te eten naar binnen hadden gewerkt.

De rest van de rit bleven de vrouwen Henry en de andere man bedanken en vroegen ze zich niet eens af waar ze naartoe gebracht werden. Hun bestemming was inderdaad ver van de hoofdstad, een prachtig boerderijtje net even buiten Sneek, afgeschermd door een hoge schutting.

Ga hier maar even een paar dagen uitrusten hadden ze te horen gekregen. Marianne zou snel contact met ze opnemen. Drie dagen nadat ze bijna verkracht waren belde de vrouw die heel veel invloed bleek te hebben inderdaad op en het werd een duidelijk en open gesprek. Marianne had één opdracht voor ze en die moesten ze naar behoren vervullen.

Alle schuldbekentenissen zouden verscheurd worden en ze zouden geld krijgen om hun leven ergens anders opnieuw, en zonder problemen, weer op te starten.

Dat konden eenvoudig want ze hadden verder geen band met de stad die ze net ontvlucht waren. De enige familie die ze hadden woonden in het buitenland en daar hadden ze sporadisch contact mee.

Deze vrouwen pasten prima in het grote plan dat Marianne uitgedokterd had. Nadat ze de opdracht tot in de details met elkaar besproken hadden besloten moeder en dochter alles te doen om de man die ze toegewezen hadden gekregen voor de komende zes maanden genot te laten voelen zoals hij nog nooit gekend had. Dit was hun enige kans en daarna konden ze aan een nieuw leven, zonder gokken, beginnen. Zelfs de seks tussen de twee vrouwen was de revue gepasseerd en ze hadden zich voorgenomen om het gewoon te doen.

Vandaar dat Shianne nu zachtjes kusjes op de opgezwollen clitoris van haar moeder aan het geven was. Jeanette wreef zachtjes door het haar van haar dochter en voelde dat ze opgewonden begon te raken. Riemert had zich ondertussen op de bank genesteld en zat met open mond naar het tafereel te kijken dat zich voor hem afspeelde. Hij werd ontzettend geil van de vrouw die met haar strakke kontje in lucht de kut van haar moeder aan het beffen was maar er speelde zich toch een tweestrijd in zijn hoofd af.

Ik praat wel met Marianne morgenochtend dan zoeken we dit allemaal rustig uit want dit is incest en dat is zwaar illegaal. Nu was het Jeanette haar beurt om verschrikt te kijken. Het was een goed gesprek met Marianne geweest waar ook duidelijk was geworden dat als Riemert niet tevreden zou zijn de dames het geld wel degelijk terug moesten betalen, cash of in natura.

Het was minder dreigend dan de criminelen, gewoon een zakelijke deal, maar het zou niet minder lang duren. Ze hadden getekend voor zeven jaar waarin ze alles zouden doen achter de webcam wat de bezoekers van ze wilden. Een beetje elkaar beffen was daar niets bij en Riemert, die ze op de foto te zien had gekregen voordat ze het contract ondertekende, leek helemaal geen nare man om zes maanden mee door te brengen.

Marianne had alleen maar positief over hem gesproken, misschien wel iets teveel, want Jeanette voelde op haar klompen aan dat ze hier met een zwaar verliefde vrouw had te maken. Eentje die alles zou doen voor haar man; dat Riemert die gelukkige was, een beetje doorsnee man, was het enige dat ze vreemd had gevonden. Haar dochter voldeed gelukkig direct aan haar wens en Jeanette zag dat ze doorhad wat er ging gebeuren. Shianne deed haar benen wijd en liet zonder verdere tegenzin toe dat haar moeder haar begon te likken.

Een golf van verrukking ging door haar heen toen de ervaren tong van haar moeder cirkelende bewegingen over haar clitoris begon te maken. Ze kon een kreun niet onderdrukken en duwde haar kontje de lucht in om maar zoveel mogelijk in contact te kunnen komen met de mond haar moeder. Bij Riemert begon de opkomende boosheid plaats te maken voor pure geilheid. Het gezicht van Shianne was één en al verrukking en Jeanette leek te weten waar ze mee bezig was.

Haar zware borsten wiebelden zachtjes mee terwijl ze alles uit de kast haalde om haar dochter naar een spetterend orgasme te krijgen. Ze stak twee vingers in de soppende kut van Shianne terwijl ze stevig bleef doorlikken en bewoog af en toe wat met haar bovenlichaam zodat haar grote tieten met het ritme meedeinden. Ze was zo opgegaan in haar showtje voor Riemert dat ze niet doorhad dat hij achter haar op het bed was gekropen. Pas toen ze zijn handen om haar middel voelde wist ze wat er ging gebeuren.

Ze stopte even met het beffen en keek geil achterom terwijl ze de dikke pik van Riemert voelde die haar kut binnendrong.

Shianne slaakte een kreet van teleurstelling en pakte het hoofd van haar moeder en dirigeerde die weer naar haar kut. Ze stond op het punt van klaarkomen en wilde alleen nog maar de tong van haar moeder voelen.

Riemert begon ondertussen langzaam de vrouw te neuken terwijl hij strak bleef kijken naar de twee vrouwen die met elkaar bezig waren. Shianne had haar tieten vastgepakt en was er stevig in aan het kneden terwijl moederlief bij elke stoot die ze kreeg haar tong naar de clitoris van haar dochter uitstak en haar tergend langzaam naar een hoogtepunt bracht. Ze voelde de harde staaf van Riemert diep in zich en begon de stoten, die steeds sneller gingen, op te vangen en duwde haar lichaam terug om zoveel mogelijk pik in zich te voelen.

Ze zag dat haar dochter haar best deed om haar orgasme uit te stellen maar kon niet op tegen de tong en vingers van Jeanette. Terwijl Riemert steeds harder begon te beuken in de heerlijke kut van Jeanette kwam Shianne in een orgasme terecht die tot nu toe nog niemand bij haar voor elkaar had kunnen krijgen.

Jeanette had ondertussen al drie vingers in de kut van haar dochter zitten en begon steeds harder te likken totdat ze voelde dat Shianne het niet meer hield. Koos trok de dekens over zich heen en ging weer liggen op zijn rug. Ik dirigeerde Esmee mee onder de dekens en ik nam de dikke lul tussen mij lippen, ik begon hem te zuigen en Esmee keek geil toe en maseerde zijn kort behaarde ballen.

De glansende eikel die al heel mijn mond bijna vulde was kei hard geworden en ik liet Esmee ook haar gang gaan. Koos begon rustig mee te bewegen en kwam met zijn kont steeds een beetje omhoog, hij vond het duidelijk lekker. Ik haalde de lul uit haar mond en nam haar weer mee naar boven de dekens. Ik deed me badjas uit en vingerde kale kutje terwijl Koos de kleren van Esmee uit trok. Ik nam koos zijn hand en stopte een vinger in me kutje en zij tegen Esmee dat ze verder moest gaan met de lul van haar vader.

Ik zette mijn kutje op de mond van Koos en bekeek hoe onze prachige dochter me 23 cm lang dikke lul van Koos naar binnen zoog. Koos zetten zijn tanden op elkaar en hij genoot vol op van mijn kutje en de warmen lippen om zijn lul. Ze wist wat ik wilde en ze zij dat ze me lekkere kutje ging verwennen. Ze zetten haar mond om me kutje en begon me goed te beffen. Ondertusen nam ze ook de dikke stijve lul van haar vader in haar mond die langzaam op en neer stootte.

Koos stoten langzaam door langs me kont en drukte zijn pik steeds tegen de keel van Esmee aan die hem meteen weer in haar mond nam en met haar tong over haar pisgaatje ging. Ze haalde de lul uit haar mond en onder me zij Koos tegen haar 'stop hem er maat in schat', en ze drukte de eikel tussen mij nat gelikte lippen. Koos boog zijn knien lang me zij en begon me rustig met lange halen te neuken.

Esmee lag met haar buik nog steeds in de zelfde positie en zetten haar lippen rond de in en uit gaande lul van Koos. Ik vond dit echt een geweldig gevoel en ik zij dat ik ging komen. Koos neukte me nu iets sneller en Esmee befte me te gelijkertijd heerlijk! Ik zette me lippen op elkaar en begon te kreunen en te kreunen en zij dat ik ana het komen was en dat ze lekker beffen moest.

Ik kreunde alles eruit en haalde voorzichtig de dikke lul uit me kutje en vroeg esmee om op haar vader te zitten. Ze ging met haar buik om me vaders buik liggen en ze zoende elkaar haar rustig en beheerst. Ik plaatse de dikke lul tegen haar kutje en Koos stote hem erin.

Esmee lag nu met haar rug op bed met haar vader boven op der die zich op drukte met zijn handen en rustig stoot bewegingen maakte. Ik hoorde Esmee nog zeggen, oow wat lekker papa!

Ik begon me zelf te vingeren en bekeek hoe Koos rustig en beheerst ons jonge dochtertje neukte. Het ging zo een tijdje door tot dat ik Esmee hoorde zeggen dat ze ging komen en ze sloot haar ogen. Ze kreunde het uit met haar mond dicht en ze wist niet wat haar overkwam.

Ik voelde weer een warm gevoel en Esmee was wer heerlijk mijn kutje aan het beffen. Ze zij dat ze het heel lekker vond en dat het een nog lekkerder gevoel geeft om te bedenken dat ze het lekkere ervaren kutje van der moeder aan het beffen is. Koos begon te hijgen en ik zij dat ie me vol moest spuiten. Esmee maakte plaats en leiden de dikke lul mijn kutje in, Koos begon mij hard te stoten en bij iedere stoot gaf hij een hijg.

Ik zij tegen esmee dat ze het moest opvangen wat uit me kutje kwam en ze zat klaar met haar mond bij me kutje die geneukt werd door Koos. Ondertussen was Esmee me aan het beffen terwijl de dikke lul van Koos langs haar neus in mijn kutje bewoog.

Koos hijgde harder en zij dat ie ging spuiten en vertraage zijn stoten, hij zij kreunend dat ie me kutje vol ging spuiten. Zij kale kop was bezweet en zijn ogen straalde pure geilheid uit. Esmee likte ondertussen al het sperma tussen me lippen vandaan en haalde de dikke natte lul uit me kutje en begon zijn eikel helemaa lschoon te likken terwijl er nog een paar schokken zaad uit kwamen.


Zij heeft het geld betaald aan onze schuldeisers en nu zijn we de komende zes maanden van jou. En om hoeveel geld ging het dan wel niet? En hoezo van mij? Dat hij vragen dubbel begon te stellen had hij in zijn enthousiasme niet eens door. In ieder geval niet de komende zes maanden. Tegelijkertijd ging het door hem heen dat hij al een hele tijd niet meer kon spreken van een geweldig seksleven en nu had hij al met drie vrouwen die normaal nooit bij hem in de buurt zouden komen sex gehad.

We zijn voor alles in alleen dat sado-gedoe is net even te. Verder ben ik van nature onderdanig en is Jeanette een beetje bi-seksueel. De donkere schoonheid bewoog, naar het leek met een beetje tegenzin, richting het kutje van haar moeder en keek haar vragend aan. Dat bleek voldoende om Shianne door te laten gaan. Als in een trance ging ze met haar hoofd naar de natte kut en gaf er zachtjes een kusje op.

Zelf had ze genoeg ervaring met lesbische sex en zou ze nooit nee zeggen tegen een heerlijke vrouw tussen haar benen. Dit was toch een wat andere situatie want ze hadden zichzelf echter goed in de nesten gewerkt en Riemert tevreden houden was het enige dat telde.

De misdadigers die graag hun geld terug wilden zouden er niet voor terugdeinzen om ze naar een ander land te verschepen om ze in één van hun bordelen te laten werken. Om hun woorden kracht bij te zetten hadden ze even laten zien wat hun te wachten stond. Als ze er aan dacht kreeg ze nog rillingen over haar hele lichaam. Ze moesten zich onder bedreiging van een wapen uitkleden, in hun eigen huis, en één voor één alle vier de mannen naar een hoogtepunt pijpen. Terwijl ze daar mee bezig waren werd in geuren en kleuren verteld wat ze te wachten stond in de bordelen als ze niet binnen een week met het geld over de brug zouden komen.

Het kwam er op neer dat ze 12 uur per dag hun lichaam ter beschikking moesten stellen aan wie er maar voor betaalde. Dat ze seks met elkaar moesten hebben was wel duidelijk want dat was het minste dat de klanten zouden verwachten als ze te horen hadden gekregen dat het hier om een moeder — dochter combi ging.

In het begin zouden ze, omdat ze nieuw waren, de wat duurdere klanten krijgen maar zodra het nieuwtje er vanaf zou zijn moesten ze gewoon in de peeskamertjes zoveel mannen als ze konden hebben op een dag, voor geld naar een hoogtepunt brengen.

Ze rilde bij de gedachten aan de dronken, stinkende en vette toeristen die ze dag in dag uit klaar moesten krijgen. Terwijl de mannen hun monden volspoten met het zaad kregen ze te horen hoelang ze bezig waren om af te betalen; vijf jaar was een hele optimistische inschatting.

Zowel moeder als dochter waren dan ook dolblij met de strohalm die ze van Marianne aangeboden hadden gekregen. Ze hadden het geld in een aktetas overhandigd aan de misdadigers die vreemd stonden te kijken dat de vrouwen het geld bij elkaar hadden weten te krijgen.

Met tegenzin kregen ze hun paspoorten terug en net toen de mannen nog één keer over de twee vrouwen heen wilden gaan kwamen de chauffeur en de bodyguard binnen die Marianne met ze meegestuurd had. Het waren twee mannen die er uitzagen alsof je er niet mee moest spotten; de automatische wapens die ze in hun handen hadden onderstreepten dat. Het was duidelijk dat ze niet een greep naar hun wapens moesten doen als ze niet met kogels doorzeefd wilden worden.

In de Mercedes, richting onbekende bestemming, viel de spanning waar de twee vrouwen de afgelopen dagen in geleefd hadden van ze af en barsten ze alle twee in snikken uit.

De bodyguard en Henry probeerden zo goed en kwaad als het ging de dames wat op te vrolijken wat uiteindelijk lukte toen ze langs een fast food restaurant waren geweest en de twee vrouwen voor het eerst sinds twee dagen weer wat te eten naar binnen hadden gewerkt.

De rest van de rit bleven de vrouwen Henry en de andere man bedanken en vroegen ze zich niet eens af waar ze naartoe gebracht werden. Hun bestemming was inderdaad ver van de hoofdstad, een prachtig boerderijtje net even buiten Sneek, afgeschermd door een hoge schutting.

Ga hier maar even een paar dagen uitrusten hadden ze te horen gekregen. Marianne zou snel contact met ze opnemen. Drie dagen nadat ze bijna verkracht waren belde de vrouw die heel veel invloed bleek te hebben inderdaad op en het werd een duidelijk en open gesprek. Marianne had één opdracht voor ze en die moesten ze naar behoren vervullen.

Alle schuldbekentenissen zouden verscheurd worden en ze zouden geld krijgen om hun leven ergens anders opnieuw, en zonder problemen, weer op te starten. Dat konden eenvoudig want ze hadden verder geen band met de stad die ze net ontvlucht waren. De enige familie die ze hadden woonden in het buitenland en daar hadden ze sporadisch contact mee. Deze vrouwen pasten prima in het grote plan dat Marianne uitgedokterd had.

Nadat ze de opdracht tot in de details met elkaar besproken hadden besloten moeder en dochter alles te doen om de man die ze toegewezen hadden gekregen voor de komende zes maanden genot te laten voelen zoals hij nog nooit gekend had. Dit was hun enige kans en daarna konden ze aan een nieuw leven, zonder gokken, beginnen.

Zelfs de seks tussen de twee vrouwen was de revue gepasseerd en ze hadden zich voorgenomen om het gewoon te doen. Vandaar dat Shianne nu zachtjes kusjes op de opgezwollen clitoris van haar moeder aan het geven was. Jeanette wreef zachtjes door het haar van haar dochter en voelde dat ze opgewonden begon te raken. Riemert had zich ondertussen op de bank genesteld en zat met open mond naar het tafereel te kijken dat zich voor hem afspeelde.

Hij werd ontzettend geil van de vrouw die met haar strakke kontje in lucht de kut van haar moeder aan het beffen was maar er speelde zich toch een tweestrijd in zijn hoofd af. Ik praat wel met Marianne morgenochtend dan zoeken we dit allemaal rustig uit want dit is incest en dat is zwaar illegaal.

Nu was het Jeanette haar beurt om verschrikt te kijken. Het was een goed gesprek met Marianne geweest waar ook duidelijk was geworden dat als Riemert niet tevreden zou zijn de dames het geld wel degelijk terug moesten betalen, cash of in natura. Het was minder dreigend dan de criminelen, gewoon een zakelijke deal, maar het zou niet minder lang duren. Ze hadden getekend voor zeven jaar waarin ze alles zouden doen achter de webcam wat de bezoekers van ze wilden. Een beetje elkaar beffen was daar niets bij en Riemert, die ze op de foto te zien had gekregen voordat ze het contract ondertekende, leek helemaal geen nare man om zes maanden mee door te brengen.

Marianne had alleen maar positief over hem gesproken, misschien wel iets teveel, want Jeanette voelde op haar klompen aan dat ze hier met een zwaar verliefde vrouw had te maken. Eentje die alles zou doen voor haar man; dat Riemert die gelukkige was, een beetje doorsnee man, was het enige dat ze vreemd had gevonden.

Haar dochter voldeed gelukkig direct aan haar wens en Jeanette zag dat ze doorhad wat er ging gebeuren. Shianne deed haar benen wijd en liet zonder verdere tegenzin toe dat haar moeder haar begon te likken. Een golf van verrukking ging door haar heen toen de ervaren tong van haar moeder cirkelende bewegingen over haar clitoris begon te maken. Ze kon een kreun niet onderdrukken en duwde haar kontje de lucht in om maar zoveel mogelijk in contact te kunnen komen met de mond haar moeder.

Bij Riemert begon de opkomende boosheid plaats te maken voor pure geilheid. Het gezicht van Shianne was één en al verrukking en Jeanette leek te weten waar ze mee bezig was. Haar zware borsten wiebelden zachtjes mee terwijl ze alles uit de kast haalde om haar dochter naar een spetterend orgasme te krijgen.

Ze stak twee vingers in de soppende kut van Shianne terwijl ze stevig bleef doorlikken en bewoog af en toe wat met haar bovenlichaam zodat haar grote tieten met het ritme meedeinden. Ze was zo opgegaan in haar showtje voor Riemert dat ze niet doorhad dat hij achter haar op het bed was gekropen. Pas toen ze zijn handen om haar middel voelde wist ze wat er ging gebeuren.

Ze stopte even met het beffen en keek geil achterom terwijl ze de dikke pik van Riemert voelde die haar kut binnendrong. Shianne slaakte een kreet van teleurstelling en pakte het hoofd van haar moeder en dirigeerde die weer naar haar kut. Ze stond op het punt van klaarkomen en wilde alleen nog maar de tong van haar moeder voelen.

Riemert begon ondertussen langzaam de vrouw te neuken terwijl hij strak bleef kijken naar de twee vrouwen die met elkaar bezig waren.

Shianne had haar tieten vastgepakt en was er stevig in aan het kneden terwijl moederlief bij elke stoot die ze kreeg haar tong naar de clitoris van haar dochter uitstak en haar tergend langzaam naar een hoogtepunt bracht. Ze voelde de harde staaf van Riemert diep in zich en begon de stoten, die steeds sneller gingen, op te vangen en duwde haar lichaam terug om zoveel mogelijk pik in zich te voelen.

Ze zag dat haar dochter haar best deed om haar orgasme uit te stellen maar kon niet op tegen de tong en vingers van Jeanette. Terwijl Riemert steeds harder begon te beuken in de heerlijke kut van Jeanette kwam Shianne in een orgasme terecht die tot nu toe nog niemand bij haar voor elkaar had kunnen krijgen.

Webcam Filmpje van de dag. Polderrape - Dit moet verboden worden! OnderDwang - Verboden porno! Anaalontmaagd - De eerste keer! Mondje Plassen - Vol in haar bek zeiken! Mijn man koos 49 en ik zijn al 25 jaar gelukkig getrouwd. Koos is best lang met zijn 1. Hij is dan ook een fanatieke hardloper in hart en nieren.

Voor mijn leeftijd probeer ik er altijd zo goed mogelijk uit te zien, en gelukkig helpen mijn borsten en mijn mooi gevormde billen daar goed bij. Esmee is ons enige kind en daarom zijn we ook erg open tegen elkaar. Ongeveer 1 week geleden op het eind van de zaterdag middag, kwam ik thuis van een bezoekje aan mijn vader en moeder ik liep richting de badkamer en zij ondertussen gedag tegen Esmee die in haar kamer zat.

Koos was zich in de badkamer in zijn boxer aan het scheren, ik zoende hem op zijn gladde wang en stapte de douche in. Ik keek naar de kier van de badkamerdeur en zag daar dat Esmee naar ons stond te kijken. Ik zetten de douche uit en ging naar onze slaapkamer waar ik Esmee naar me toe riep. Ze ging naast me zitten op bed en ik vroeg waarom ze ons aan het bekijken was. Ze zij zonder schaamte dat ze papa al een tijdje erg aantrekkelijk vond als ze hem zag lopen in zijn strakke hardloop kleding en dat ze hem al een paar keer had bekeken toen hij aan het douche was.

Koos kwam nu ook de kamer in gelopen en zijn glinsterrende kale koppie boven op zijn prachtig niet overdreven gespierde en kort behaarde lichaam kwam naast Esmee zitten en hij had al het vermoeden wat er aan de hand was.

Ik bekeek Koos en zij ondertussen tegen Esmee dat het niet gek was dat ze hem zo aantrekkelijk vond, zij leek qua denken en doen precies op mij en vielen dus op dezelfde mannen. Esmee vertelde ons dat ze het ons ook wel eens heeft horen doen, en dat ze de laatste keer stiekem even een kijkje nam en ongeveer 3 minuten naar ons heeft steen kijken.

Ik keek Koos aan en zij vertrouwd dat ze ook best even had mogen aan kloppen en de kamer in had mogen komen. Esmee reageerde daar heel vlot op en zij dat ze niet kon wachte eens een keer te mogen kijken hoe wij seks met elkaar hebben. Ik deed de gordijnen dicht en ging op bed liggen en zij dat Koos tussen ons in moest liggen, de strakke bolling in zijn boxer was goed te zien en ik vroeg Esmee om zijn boxer uit te trekken zij deed wat ik vroeg en ging tussen de kort behaarde benen van Koos zitten en ze wreef zacht over de boxer van haar vader en trok hem daarna uit.

De half stijven gespierde lul kwam er uit rollen en ik werd al geil van de gedachte. Koos trok de dekens over zich heen en ging weer liggen op zijn rug. Ik dirigeerde Esmee mee onder de dekens en ik nam de dikke lul tussen mij lippen, ik begon hem te zuigen en Esmee keek geil toe en maseerde zijn kort behaarde ballen. De glansende eikel die al heel mijn mond bijna vulde was kei hard geworden en ik liet Esmee ook haar gang gaan.

Koos begon rustig mee te bewegen en kwam met zijn kont steeds een beetje omhoog, hij vond het duidelijk lekker. Ik haalde de lul uit haar mond en nam haar weer mee naar boven de dekens. Ik deed me badjas uit en vingerde kale kutje terwijl Koos de kleren van Esmee uit trok.

Ik nam koos zijn hand en stopte een vinger in me kutje en zij tegen Esmee dat ze verder moest gaan met de lul van haar vader. Ik zette mijn kutje op de mond van Koos en bekeek hoe onze prachige dochter me 23 cm lang dikke lul van Koos naar binnen zoog.

Koos zetten zijn tanden op elkaar en hij genoot vol op van mijn kutje en de warmen lippen om zijn lul. Ze wist wat ik wilde en ze zij dat ze me lekkere kutje ging verwennen. Ze zetten haar mond om me kutje en begon me goed te beffen. Ondertusen nam ze ook de dikke stijve lul van haar vader in haar mond die langzaam op en neer stootte. Koos stoten langzaam door langs me kont en drukte zijn pik steeds tegen de keel van Esmee aan die hem meteen weer in haar mond nam en met haar tong over haar pisgaatje ging.

...


Jeanette bleef ondertussen geil naar Riemert kijken terwijl ze het sperma dat op haar gezicht was terechtgekomen begon uit te smeren. Waar heb ik dit genot aan te danken? En graag details want ik weet bij God niet waar ik in terechtgekomen ben en als ik geen antwoorden krijg verdwijn ik.

Het ging om heel veel geld dus zag het er naar uit dat we zouden eindigen als hoeren in een straatbordeel om alles terug te betalen. Shianne kende Marianne nog van vroeger en we hebben haar om hulp gevraagd. Zij heeft het geld betaald aan onze schuldeisers en nu zijn we de komende zes maanden van jou. En om hoeveel geld ging het dan wel niet? En hoezo van mij? Dat hij vragen dubbel begon te stellen had hij in zijn enthousiasme niet eens door.

In ieder geval niet de komende zes maanden. Tegelijkertijd ging het door hem heen dat hij al een hele tijd niet meer kon spreken van een geweldig seksleven en nu had hij al met drie vrouwen die normaal nooit bij hem in de buurt zouden komen sex gehad. We zijn voor alles in alleen dat sado-gedoe is net even te. Verder ben ik van nature onderdanig en is Jeanette een beetje bi-seksueel.

De donkere schoonheid bewoog, naar het leek met een beetje tegenzin, richting het kutje van haar moeder en keek haar vragend aan. Dat bleek voldoende om Shianne door te laten gaan. Als in een trance ging ze met haar hoofd naar de natte kut en gaf er zachtjes een kusje op. Zelf had ze genoeg ervaring met lesbische sex en zou ze nooit nee zeggen tegen een heerlijke vrouw tussen haar benen.

Dit was toch een wat andere situatie want ze hadden zichzelf echter goed in de nesten gewerkt en Riemert tevreden houden was het enige dat telde. De misdadigers die graag hun geld terug wilden zouden er niet voor terugdeinzen om ze naar een ander land te verschepen om ze in één van hun bordelen te laten werken. Om hun woorden kracht bij te zetten hadden ze even laten zien wat hun te wachten stond. Als ze er aan dacht kreeg ze nog rillingen over haar hele lichaam.

Ze moesten zich onder bedreiging van een wapen uitkleden, in hun eigen huis, en één voor één alle vier de mannen naar een hoogtepunt pijpen. Terwijl ze daar mee bezig waren werd in geuren en kleuren verteld wat ze te wachten stond in de bordelen als ze niet binnen een week met het geld over de brug zouden komen. Het kwam er op neer dat ze 12 uur per dag hun lichaam ter beschikking moesten stellen aan wie er maar voor betaalde. Dat ze seks met elkaar moesten hebben was wel duidelijk want dat was het minste dat de klanten zouden verwachten als ze te horen hadden gekregen dat het hier om een moeder — dochter combi ging.

In het begin zouden ze, omdat ze nieuw waren, de wat duurdere klanten krijgen maar zodra het nieuwtje er vanaf zou zijn moesten ze gewoon in de peeskamertjes zoveel mannen als ze konden hebben op een dag, voor geld naar een hoogtepunt brengen.

Ze rilde bij de gedachten aan de dronken, stinkende en vette toeristen die ze dag in dag uit klaar moesten krijgen. Terwijl de mannen hun monden volspoten met het zaad kregen ze te horen hoelang ze bezig waren om af te betalen; vijf jaar was een hele optimistische inschatting.

Zowel moeder als dochter waren dan ook dolblij met de strohalm die ze van Marianne aangeboden hadden gekregen. Ze hadden het geld in een aktetas overhandigd aan de misdadigers die vreemd stonden te kijken dat de vrouwen het geld bij elkaar hadden weten te krijgen.

Met tegenzin kregen ze hun paspoorten terug en net toen de mannen nog één keer over de twee vrouwen heen wilden gaan kwamen de chauffeur en de bodyguard binnen die Marianne met ze meegestuurd had. Het waren twee mannen die er uitzagen alsof je er niet mee moest spotten; de automatische wapens die ze in hun handen hadden onderstreepten dat.

Het was duidelijk dat ze niet een greep naar hun wapens moesten doen als ze niet met kogels doorzeefd wilden worden. In de Mercedes, richting onbekende bestemming, viel de spanning waar de twee vrouwen de afgelopen dagen in geleefd hadden van ze af en barsten ze alle twee in snikken uit.

De bodyguard en Henry probeerden zo goed en kwaad als het ging de dames wat op te vrolijken wat uiteindelijk lukte toen ze langs een fast food restaurant waren geweest en de twee vrouwen voor het eerst sinds twee dagen weer wat te eten naar binnen hadden gewerkt. De rest van de rit bleven de vrouwen Henry en de andere man bedanken en vroegen ze zich niet eens af waar ze naartoe gebracht werden. Hun bestemming was inderdaad ver van de hoofdstad, een prachtig boerderijtje net even buiten Sneek, afgeschermd door een hoge schutting.

Ga hier maar even een paar dagen uitrusten hadden ze te horen gekregen. Marianne zou snel contact met ze opnemen. Drie dagen nadat ze bijna verkracht waren belde de vrouw die heel veel invloed bleek te hebben inderdaad op en het werd een duidelijk en open gesprek. Marianne had één opdracht voor ze en die moesten ze naar behoren vervullen. Alle schuldbekentenissen zouden verscheurd worden en ze zouden geld krijgen om hun leven ergens anders opnieuw, en zonder problemen, weer op te starten. Dat konden eenvoudig want ze hadden verder geen band met de stad die ze net ontvlucht waren.

De enige familie die ze hadden woonden in het buitenland en daar hadden ze sporadisch contact mee. Deze vrouwen pasten prima in het grote plan dat Marianne uitgedokterd had. Nadat ze de opdracht tot in de details met elkaar besproken hadden besloten moeder en dochter alles te doen om de man die ze toegewezen hadden gekregen voor de komende zes maanden genot te laten voelen zoals hij nog nooit gekend had.

Dit was hun enige kans en daarna konden ze aan een nieuw leven, zonder gokken, beginnen. Zelfs de seks tussen de twee vrouwen was de revue gepasseerd en ze hadden zich voorgenomen om het gewoon te doen. Vandaar dat Shianne nu zachtjes kusjes op de opgezwollen clitoris van haar moeder aan het geven was. Jeanette wreef zachtjes door het haar van haar dochter en voelde dat ze opgewonden begon te raken.

Riemert had zich ondertussen op de bank genesteld en zat met open mond naar het tafereel te kijken dat zich voor hem afspeelde. Hij werd ontzettend geil van de vrouw die met haar strakke kontje in lucht de kut van haar moeder aan het beffen was maar er speelde zich toch een tweestrijd in zijn hoofd af.

Ik praat wel met Marianne morgenochtend dan zoeken we dit allemaal rustig uit want dit is incest en dat is zwaar illegaal. Nu was het Jeanette haar beurt om verschrikt te kijken. Het was een goed gesprek met Marianne geweest waar ook duidelijk was geworden dat als Riemert niet tevreden zou zijn de dames het geld wel degelijk terug moesten betalen, cash of in natura.

Het was minder dreigend dan de criminelen, gewoon een zakelijke deal, maar het zou niet minder lang duren. Ze hadden getekend voor zeven jaar waarin ze alles zouden doen achter de webcam wat de bezoekers van ze wilden. Een beetje elkaar beffen was daar niets bij en Riemert, die ze op de foto te zien had gekregen voordat ze het contract ondertekende, leek helemaal geen nare man om zes maanden mee door te brengen.

Marianne had alleen maar positief over hem gesproken, misschien wel iets teveel, want Jeanette voelde op haar klompen aan dat ze hier met een zwaar verliefde vrouw had te maken.

Eentje die alles zou doen voor haar man; dat Riemert die gelukkige was, een beetje doorsnee man, was het enige dat ze vreemd had gevonden. Haar dochter voldeed gelukkig direct aan haar wens en Jeanette zag dat ze doorhad wat er ging gebeuren. Shianne deed haar benen wijd en liet zonder verdere tegenzin toe dat haar moeder haar begon te likken. Een golf van verrukking ging door haar heen toen de ervaren tong van haar moeder cirkelende bewegingen over haar clitoris begon te maken.

Ze kon een kreun niet onderdrukken en duwde haar kontje de lucht in om maar zoveel mogelijk in contact te kunnen komen met de mond haar moeder. Bij Riemert begon de opkomende boosheid plaats te maken voor pure geilheid.

Het gezicht van Shianne was één en al verrukking en Jeanette leek te weten waar ze mee bezig was. Haar zware borsten wiebelden zachtjes mee terwijl ze alles uit de kast haalde om haar dochter naar een spetterend orgasme te krijgen.

Ze stak twee vingers in de soppende kut van Shianne terwijl ze stevig bleef doorlikken en bewoog af en toe wat met haar bovenlichaam zodat haar grote tieten met het ritme meedeinden. Ze was zo opgegaan in haar showtje voor Riemert dat ze niet doorhad dat hij achter haar op het bed was gekropen. Pas toen ze zijn handen om haar middel voelde wist ze wat er ging gebeuren.

Ze stopte even met het beffen en keek geil achterom terwijl ze de dikke pik van Riemert voelde die haar kut binnendrong.

Shianne slaakte een kreet van teleurstelling en pakte het hoofd van haar moeder en dirigeerde die weer naar haar kut. Ze stond op het punt van klaarkomen en wilde alleen nog maar de tong van haar moeder voelen. Ongeveer 1 week geleden op het eind van de zaterdag middag, kwam ik thuis van een bezoekje aan mijn vader en moeder ik liep richting de badkamer en zij ondertussen gedag tegen Esmee die in haar kamer zat.

Koos was zich in de badkamer in zijn boxer aan het scheren, ik zoende hem op zijn gladde wang en stapte de douche in. Ik keek naar de kier van de badkamerdeur en zag daar dat Esmee naar ons stond te kijken. Ik zetten de douche uit en ging naar onze slaapkamer waar ik Esmee naar me toe riep. Ze ging naast me zitten op bed en ik vroeg waarom ze ons aan het bekijken was. Ze zij zonder schaamte dat ze papa al een tijdje erg aantrekkelijk vond als ze hem zag lopen in zijn strakke hardloop kleding en dat ze hem al een paar keer had bekeken toen hij aan het douche was.

Koos kwam nu ook de kamer in gelopen en zijn glinsterrende kale koppie boven op zijn prachtig niet overdreven gespierde en kort behaarde lichaam kwam naast Esmee zitten en hij had al het vermoeden wat er aan de hand was. Ik bekeek Koos en zij ondertussen tegen Esmee dat het niet gek was dat ze hem zo aantrekkelijk vond, zij leek qua denken en doen precies op mij en vielen dus op dezelfde mannen.

Esmee vertelde ons dat ze het ons ook wel eens heeft horen doen, en dat ze de laatste keer stiekem even een kijkje nam en ongeveer 3 minuten naar ons heeft steen kijken. Ik keek Koos aan en zij vertrouwd dat ze ook best even had mogen aan kloppen en de kamer in had mogen komen. Esmee reageerde daar heel vlot op en zij dat ze niet kon wachte eens een keer te mogen kijken hoe wij seks met elkaar hebben.

Ik deed de gordijnen dicht en ging op bed liggen en zij dat Koos tussen ons in moest liggen, de strakke bolling in zijn boxer was goed te zien en ik vroeg Esmee om zijn boxer uit te trekken zij deed wat ik vroeg en ging tussen de kort behaarde benen van Koos zitten en ze wreef zacht over de boxer van haar vader en trok hem daarna uit. De half stijven gespierde lul kwam er uit rollen en ik werd al geil van de gedachte. Koos trok de dekens over zich heen en ging weer liggen op zijn rug.

Ik dirigeerde Esmee mee onder de dekens en ik nam de dikke lul tussen mij lippen, ik begon hem te zuigen en Esmee keek geil toe en maseerde zijn kort behaarde ballen. De glansende eikel die al heel mijn mond bijna vulde was kei hard geworden en ik liet Esmee ook haar gang gaan. Koos begon rustig mee te bewegen en kwam met zijn kont steeds een beetje omhoog, hij vond het duidelijk lekker.

Ik haalde de lul uit haar mond en nam haar weer mee naar boven de dekens. Ik deed me badjas uit en vingerde kale kutje terwijl Koos de kleren van Esmee uit trok. Ik nam koos zijn hand en stopte een vinger in me kutje en zij tegen Esmee dat ze verder moest gaan met de lul van haar vader. Ik zette mijn kutje op de mond van Koos en bekeek hoe onze prachige dochter me 23 cm lang dikke lul van Koos naar binnen zoog.

Koos zetten zijn tanden op elkaar en hij genoot vol op van mijn kutje en de warmen lippen om zijn lul. Ze wist wat ik wilde en ze zij dat ze me lekkere kutje ging verwennen.

Ze zetten haar mond om me kutje en begon me goed te beffen. Ondertusen nam ze ook de dikke stijve lul van haar vader in haar mond die langzaam op en neer stootte. Koos stoten langzaam door langs me kont en drukte zijn pik steeds tegen de keel van Esmee aan die hem meteen weer in haar mond nam en met haar tong over haar pisgaatje ging. Ze haalde de lul uit haar mond en onder me zij Koos tegen haar 'stop hem er maat in schat', en ze drukte de eikel tussen mij nat gelikte lippen.

Koos boog zijn knien lang me zij en begon me rustig met lange halen te neuken. Esmee lag met haar buik nog steeds in de zelfde positie en zetten haar lippen rond de in en uit gaande lul van Koos. Ik vond dit echt een geweldig gevoel en ik zij dat ik ging komen. Koos neukte me nu iets sneller en Esmee befte me te gelijkertijd heerlijk! Ik zette me lippen op elkaar en begon te kreunen en te kreunen en zij dat ik ana het komen was en dat ze lekker beffen moest.

Ik kreunde alles eruit en haalde voorzichtig de dikke lul uit me kutje en vroeg esmee om op haar vader te zitten. Ze ging met haar buik om me vaders buik liggen en ze zoende elkaar haar rustig en beheerst. Ik plaatse de dikke lul tegen haar kutje en Koos stote hem erin.

Esmee lag nu met haar rug op bed met haar vader boven op der die zich op drukte met zijn handen en rustig stoot bewegingen maakte.Thuisontvangst voor sex gratis anaal

  • Koos kwam nu ook de kamer in gelopen en zijn glinsterrende kale koppie boven op zijn prachtig niet overdreven gespierde en kort behaarde lichaam kwam naast Esmee zitten en hij had al het vermoeden wat er aan de hand was. Ik deed de gordijnen dicht en ging op bed liggen en zij dat Koos tussen ons in moest liggen, de strakke bolling in zijn boxer was goed te zien en ik vroeg Esmee om zijn boxer uit te trekken zij deed wat ik vroeg en ging tussen de kort behaarde benen van Koos zitten en ze wreef zacht over de boxer van haar vader en trok hem daarna uit.
  • Stiekem buitensex moederdochtersex
  • Riemert begon ondertussen langzaam de vrouw te neuken terwijl hij strak bleef kijken naar de twee vrouwen die met elkaar bezig waren.
  • Negerin met grote tieten vette wijven
Man komt klaar in kut gratis sexadvertenties


Gratis sex poep lesbo oma homo betrapt aftrekken dikke tieten hard tieners shemale strand opa neuken slaaf pijpen klaarkomen spuiten party pijn massage vingeren anaal webcam orgasme school beffen tiener plas milf ebony bondage squirt sex feest moeder zwanger leraar squirten dokter sperma eerste keer dik gangbang tieten plassen gay vastgebonden bdsm neukmachine dildo stiekem nederlands trio plassex neger oud grote tieten cartoon buiten negerin.

In de frisse buitenlucht genieten de tieners van elkaars sappige kutjes. Lesbo sletjes hebben buiten sex. Ze worden stiekem opgenomen als ze elkaar lekker aan het verwennen zijn in de frisse buitenlucht. Geile buiten sex dat is opgenomen door een voyeur. Oma heeft sex met Deze oma wil graag haar gaatjes vullen met Tja het is maar wat je voor handen hebt.

Opa niet in de buurt dan maar sex met bierflesjes. Amateur buiten sex in het park. Deze man mag zich gelukkig prijzen want hij mag twee vriendinnen flink te grazen nemen in het park. Met dat mooie weer is buiten sex helemaal zo verkeerd nog niet. Tja was even bezig in de keuken en ik werd me toch geil, dus pakte ik die courgette uit de koelkast en duwde hem diep in mijn natte kut. Geweldig he, sex met groente! Angelina jolie heeft sex. Kijk en geniet hoe Angelina Jolie wilde sex heeft met onbekende man.

Dat ze niet vies is van een potje neuken wisten we al maar hier zie je dat ze een beest is in bed. Blond snol houdt van anale sex. Blonde bimbo met een stel grote tieten houdt van anale sex. Meisjes uit Indonesie houden nogal van lekker lange sex zo ook deze geile slet die er maar geen genoeg van kan krijgen. Hoerig stel laat zien wat hun favoriete sex standje is.

Het sex standje is hun favoriet de man lig lekker op zijn rug terwijl de vrouw met haar clit over zijn schaambeen scheurt. Dronken slet heeft heftige sex. Sletje met grote tieten heeft Heftige sex op de bank. Ze wordt bruut in haar kutje geneukt door haar nieuwe vriendje! Sex in het ziekenhuis met de zuster. Als er niets aan de hand blijkt te zijn wil de zuster nog een onderzoek verrichten.

Ze belooft dat het dit keer een prettig onderzoek zal worden. Die dag had hij geile sex met de zuster in het ziekenhuis. Hete sex in de sportschool.

Ze krijgt de aandacht die ze verdient, de mooie dame krijgt een speciale workout van de sport instructeur genaamd hete sex in de sportschool. Lompe sex in de keuken. Ze rilde bij de gedachten aan de dronken, stinkende en vette toeristen die ze dag in dag uit klaar moesten krijgen. Terwijl de mannen hun monden volspoten met het zaad kregen ze te horen hoelang ze bezig waren om af te betalen; vijf jaar was een hele optimistische inschatting. Zowel moeder als dochter waren dan ook dolblij met de strohalm die ze van Marianne aangeboden hadden gekregen.

Ze hadden het geld in een aktetas overhandigd aan de misdadigers die vreemd stonden te kijken dat de vrouwen het geld bij elkaar hadden weten te krijgen. Met tegenzin kregen ze hun paspoorten terug en net toen de mannen nog één keer over de twee vrouwen heen wilden gaan kwamen de chauffeur en de bodyguard binnen die Marianne met ze meegestuurd had. Het waren twee mannen die er uitzagen alsof je er niet mee moest spotten; de automatische wapens die ze in hun handen hadden onderstreepten dat.

Het was duidelijk dat ze niet een greep naar hun wapens moesten doen als ze niet met kogels doorzeefd wilden worden. In de Mercedes, richting onbekende bestemming, viel de spanning waar de twee vrouwen de afgelopen dagen in geleefd hadden van ze af en barsten ze alle twee in snikken uit. De bodyguard en Henry probeerden zo goed en kwaad als het ging de dames wat op te vrolijken wat uiteindelijk lukte toen ze langs een fast food restaurant waren geweest en de twee vrouwen voor het eerst sinds twee dagen weer wat te eten naar binnen hadden gewerkt.

De rest van de rit bleven de vrouwen Henry en de andere man bedanken en vroegen ze zich niet eens af waar ze naartoe gebracht werden. Hun bestemming was inderdaad ver van de hoofdstad, een prachtig boerderijtje net even buiten Sneek, afgeschermd door een hoge schutting. Ga hier maar even een paar dagen uitrusten hadden ze te horen gekregen.

Marianne zou snel contact met ze opnemen. Drie dagen nadat ze bijna verkracht waren belde de vrouw die heel veel invloed bleek te hebben inderdaad op en het werd een duidelijk en open gesprek. Marianne had één opdracht voor ze en die moesten ze naar behoren vervullen.

Alle schuldbekentenissen zouden verscheurd worden en ze zouden geld krijgen om hun leven ergens anders opnieuw, en zonder problemen, weer op te starten. Dat konden eenvoudig want ze hadden verder geen band met de stad die ze net ontvlucht waren.

De enige familie die ze hadden woonden in het buitenland en daar hadden ze sporadisch contact mee. Deze vrouwen pasten prima in het grote plan dat Marianne uitgedokterd had. Nadat ze de opdracht tot in de details met elkaar besproken hadden besloten moeder en dochter alles te doen om de man die ze toegewezen hadden gekregen voor de komende zes maanden genot te laten voelen zoals hij nog nooit gekend had.

Dit was hun enige kans en daarna konden ze aan een nieuw leven, zonder gokken, beginnen. Zelfs de seks tussen de twee vrouwen was de revue gepasseerd en ze hadden zich voorgenomen om het gewoon te doen. Vandaar dat Shianne nu zachtjes kusjes op de opgezwollen clitoris van haar moeder aan het geven was. Jeanette wreef zachtjes door het haar van haar dochter en voelde dat ze opgewonden begon te raken. Riemert had zich ondertussen op de bank genesteld en zat met open mond naar het tafereel te kijken dat zich voor hem afspeelde.

Hij werd ontzettend geil van de vrouw die met haar strakke kontje in lucht de kut van haar moeder aan het beffen was maar er speelde zich toch een tweestrijd in zijn hoofd af. Ik praat wel met Marianne morgenochtend dan zoeken we dit allemaal rustig uit want dit is incest en dat is zwaar illegaal.

Nu was het Jeanette haar beurt om verschrikt te kijken. Het was een goed gesprek met Marianne geweest waar ook duidelijk was geworden dat als Riemert niet tevreden zou zijn de dames het geld wel degelijk terug moesten betalen, cash of in natura.

Het was minder dreigend dan de criminelen, gewoon een zakelijke deal, maar het zou niet minder lang duren. Ze hadden getekend voor zeven jaar waarin ze alles zouden doen achter de webcam wat de bezoekers van ze wilden.

Een beetje elkaar beffen was daar niets bij en Riemert, die ze op de foto te zien had gekregen voordat ze het contract ondertekende, leek helemaal geen nare man om zes maanden mee door te brengen.

Marianne had alleen maar positief over hem gesproken, misschien wel iets teveel, want Jeanette voelde op haar klompen aan dat ze hier met een zwaar verliefde vrouw had te maken. Eentje die alles zou doen voor haar man; dat Riemert die gelukkige was, een beetje doorsnee man, was het enige dat ze vreemd had gevonden. Haar dochter voldeed gelukkig direct aan haar wens en Jeanette zag dat ze doorhad wat er ging gebeuren.

Shianne deed haar benen wijd en liet zonder verdere tegenzin toe dat haar moeder haar begon te likken. Een golf van verrukking ging door haar heen toen de ervaren tong van haar moeder cirkelende bewegingen over haar clitoris begon te maken. Ze kon een kreun niet onderdrukken en duwde haar kontje de lucht in om maar zoveel mogelijk in contact te kunnen komen met de mond haar moeder.

Bij Riemert begon de opkomende boosheid plaats te maken voor pure geilheid. Het gezicht van Shianne was één en al verrukking en Jeanette leek te weten waar ze mee bezig was. Haar zware borsten wiebelden zachtjes mee terwijl ze alles uit de kast haalde om haar dochter naar een spetterend orgasme te krijgen.

Ze stak twee vingers in de soppende kut van Shianne terwijl ze stevig bleef doorlikken en bewoog af en toe wat met haar bovenlichaam zodat haar grote tieten met het ritme meedeinden. Ze was zo opgegaan in haar showtje voor Riemert dat ze niet doorhad dat hij achter haar op het bed was gekropen. Pas toen ze zijn handen om haar middel voelde wist ze wat er ging gebeuren.

Ze stopte even met het beffen en keek geil achterom terwijl ze de dikke pik van Riemert voelde die haar kut binnendrong. Shianne slaakte een kreet van teleurstelling en pakte het hoofd van haar moeder en dirigeerde die weer naar haar kut. Ze stond op het punt van klaarkomen en wilde alleen nog maar de tong van haar moeder voelen. Riemert begon ondertussen langzaam de vrouw te neuken terwijl hij strak bleef kijken naar de twee vrouwen die met elkaar bezig waren. Shianne had haar tieten vastgepakt en was er stevig in aan het kneden terwijl moederlief bij elke stoot die ze kreeg haar tong naar de clitoris van haar dochter uitstak en haar tergend langzaam naar een hoogtepunt bracht.

Ze voelde de harde staaf van Riemert diep in zich en begon de stoten, die steeds sneller gingen, op te vangen en duwde haar lichaam terug om zoveel mogelijk pik in zich te voelen. Ze zag dat haar dochter haar best deed om haar orgasme uit te stellen maar kon niet op tegen de tong en vingers van Jeanette. Terwijl Riemert steeds harder begon te beuken in de heerlijke kut van Jeanette kwam Shianne in een orgasme terecht die tot nu toe nog niemand bij haar voor elkaar had kunnen krijgen.

Jeanette had ondertussen al drie vingers in de kut van haar dochter zitten en begon steeds harder te likken totdat ze voelde dat Shianne het niet meer hield. Het orgasme waar haar dochter in terecht was gekomen was een hele heftige want Shianne was zowaar even van de wereld geweest.

Toen ze haar ogen weer opendeed zag ze het knikje dat haar moeder gaf en ze wist wat haar te doen stond. Soepeltjes bewoog ze haar lichaam naar beneden, tussen de open benen van Riemert door totdat ze met haar hoofd op gelijke hoogte was met zijn ballen. Jeanette liet zich iets zakken en Riemert kreeg een schok door zijn hele lichaam heen toen hij de mond van Shianne voelde die zijn ballen begon te likken en haar handen op zijn kont had gelegd.

Riemert dankte god op zijn blote knieën dat hij daarnet afgetrokken was en hij niet zo snel zou klaarkomen want anders had hij bij het voelen van de tong zijn pik al leeggespoten in de smachtende kut van Jeanette. Hij ging steeds sneller met zijn pik tekeer in de hete kut van Jeanette terwijl Shianne op de tast zijn anus had gevonden nadat ze haar vinger in haar mond had gestopt.

De vinger gleed moeiteloos het gaatje van Riemert binnen en ze begon langzaam op en neer te gaan terwijl ze zijn ballen bleef likken en af en toe met haar tong een uitstapje maakte naar de clitoris van haar moeder. Na tien minuten zo bewerkt te zijn en een Jeanette aan zijn pik die op het punt stond om klaar te komen kon hij gevoel dat vanuit zijn tenen kwam niet meer onderdrukken.

Shianne voelde dat het kontje van Riemert samentrok en duwde haar vinger helemaal zijn kont waarop hij met een schok tot aan de wortel met zijn pik het kutje van Jeanette vulde. Niet alleen zijn pik vulde de kut van Jeanette ook de sperma die er krachtig uitspoot tegen de kutwand van de vrouw die hij aan het neuken was zorgde voor extra vulling. Jeanette voelde de hete sperma diep in haar kut en kwam hard klaar.

Haar billen begonnen oncontroleerbaar te bewegen en haar kutje zoog al het sperma uit de harde piemel de ze in zich voelde. Met een luide plop haalde Riemert zijn pik uit de kut van de hete MILF en liet zich op zijn zij rollen.

Hij voelde zich schuldig omdat hij meegedaan had aan de moeder — dochter sex want zijn pik had op een gegeven beslist. Jeanette zag het schuldgevoel in de ogen van Riemert en besloot om gelijk de lucht maar te klaren. Ze is 30 dus alle beslissingen die ze maakt komen bij haarzelf vandaan en geen rechtbank kan je hiervoor veroordelen.

Jeanette deed het volle licht aan en nu pas zag Riemert dat er wel degelijk verschillen waren in de gezichten van de twee vrouwen. In de schemering was hem dat niet opgevallen. Dus vanaf haar vijftiende verzorg ik Shianne en zijn we eerder vriendinnen dan moeder en dochter maar het leek ons geiler voor je als je dacht dat we familie zouden zijn.

Stiekem moest Riemert toegeven dat het hele familie idee hem wel opwond maar vond het voor zijn gemoedsrust beter zo.

Dikke pik aftrekken prive ontvangst spijkenisse