Zeik natte kut moeder leert dochter neuken

Ballbusting vind Dirk Geil! Mijn verledelijke dochter van 14 jaar Categorie: Zij wordt dit jaar 14, en net als haar moeder is ze een grote, slanke meid met toch wel al behoorlijke borsten.

Geen wonder, want alle vrouwen in Ann mijn vrouw haar familie hebben een ferm koppel tieten. Zelf ben ik ook geen kleintje, en al is er altijd een buikje geweest, ik ben groot, redelijk breedgeschouderd en heb blauwe ogen met blond haar En mijn dochter heeft die geërfd, waardoor ze een verrukkelijke combinatie van ons beiden geworden is.

Qua sex zijn mijn vrouw en ik zeer vrij van geest; er gaat geen week voorbij dat we niet lekker neuken, en hoewel ik me er wat voor schaamde toen Lara eens binnen kwam toen ze nog jonger was, sta ik er niet meer bij stil als vroeger als ik Ann pakte aan het fornuis en ze nog geen 5 meter verder naar TV keek of op haar laptop bezig was.

Maar recentelijk merk ik dat ze nogal veel steelse blikken naar me werpt als ik voorbij kom, of wanneer ik thuis kom ze me wel erg innig knuffelt Het is zomer, een warme zomer, dus ik plaats ons zwembad in de tuin. Ann en ik zitten lekker in het koele water, en zelfs daar durft het nog te heet zijn.

Lara kan elk moment thuis komen, dus maken we er een vluggertje van als ik haar wil nemen. Ann is echter nog vruchtbaar, maar daar heeft ze wat op gevonden als we neuken, dan is het steevast anaal, waar ze dol op is. In harde vaart vul ik haar stevige kontje in het zwembad, en het klotsende water getuigt van onze vrijpartij.

Maar dan is het tijd, en net als ik haar kontje volspuit, zien we de garagepoort opengaan, en Lara met haar fiets binnen komen. Snel fatsoeneren we ons weer en stappen uit het bad, net op tijd voor Lara te begroeten. Ze heeft een kort zomerrokje aan, witte sokjes met een gehakte schoen met gesp, een rood bloesje die wat te klein lijkt te worden, en haar lange gouden lokken in een enkele losse staart gestoken.

Net als we droog genoed zijn komt ze de tuin in en begroet ons met een knuffel. Dan gaan moeder en dochter naar binnen, want Ann vertrekt enkele dagen naar haar zieke zuster in Nederland, terwijl ik op Lara zou passen. Maar dat was zo afgesproken, dus hebben we van de zonnige namiddag eerst genoten voor ze ging pakken. Nadat alles gepakt was en Lara verkleed had naar een jeans en losse girlie, vertrokken we naar de luchthaven. Ann uitzwaaiend vertrok ze, en gaan Lara en ik een glas drinken voor we terug rijden.

In de bar bespreken we alles wat we gaan doen terwijl ze weg is; Lara is nu met vakantie, en ik heb enkele dagen verlof genomen, dus terwijl ik klusjes zou doen, kon ze me helpen, maar als ze iets anders wilde gaan doen, moest ik het gewoon weten voor het eten en waar ze heen wilde.

Blijven slapen bij een vriend in zat er niet in, dat wist ze goed genoeg. Vreemd genoeg leek haar dat niet te storen, en terwijl ze naast me zat en mijn arm vast nam, zei ze dat ze het heerlijk vond om eens alleen met mij te zijn. Niet geheel zeker of ik dit dubbelzinnig op diende te nemen, liet ik na iets er op te zeggen. Terug thuis gekomen maakten we een kleine salade, en had ze zich weer verkleed; deze keer droeg ze een topj en een kort shortje die haar lange benen en haar borsten wel erg goed uit deden komen.

Meer nog, ze draaide, wiegde, en poseerde telkens, alsof ze me het hoofd op hol wilde doen slaan! Ik begon er erg ongemakkelijk door te worden, ze is nog altijd mijn dochter, hoe lekker ze er ook uit ziet. Dus wanneer ze tijdens het eten me constant een inkijk lijkt te gunnen, besloot ik om maar gauw een koude douche te gaan nemen om mijn eigen opkomende lusten te verbannen, na het eten.

Zo gezegd zo gedaan, dus ik de douche onder, terwijl Lara af zou ruimen. Maar de decolleté van mijn docher brandde in mijn hoofd, dus echt kalmeren deed ik niet. Snel even rukken dus om er van af te geraken. Maar wanneer ik 10 minuten later onder de douche vandaan stap, bots ik bijna tegen lara op, die net komt plassen. Beide moeten we wel een erg serieuze blos hebben, maar die van mij is meer van woede dan van schaamte, want ze zit op haar ondergoed na zo goed als naakt op toilet!

Ik hou het niet meer en vraag haar resoluut wat ze denkt te doen. Totaal onverwacht begint ze te lachen. Ik ben je vader, dat hoort gewoon niet Ze is misschien maar 14, maar ze is al bijna 1, Ik hap naar adem, en voel mijn hersenen aan me ontglippen. Hoe ik het doe weet ik niet, maar ik pak haar armen vast en draai me om om haar aan te kijken. Lara was altijd een eigenwijs kind in de positieve zin, maar ook eentje die duidelijk vroeg rijp was.

Wat moest ik nu antwoorden? Ik ben je vader! Het is de eerste keer in lange tijd dat ik Lara weet te huilen, en ik ben erg geschrokken erdoor.

Ik hoor altijd van jongens dat ik er lekker uit zie, zelfs mama zegt dat, maar het is jou dat ik het wil horen zeggen Ze wil weg, maar ze weet heel goed dat ik dat niet laat tot ze kalmeert.

Ik heb Lara altijd geleerd eerlijk te zijn, dus kan ik dat maar beter ook doen. Ik voel mijn eigen geweten verstommen. Maar al zou ik her als man nog zo graag willen, ik kan mijn eigen dochter toch niet neuken? Dan sloeg ze haar blik neer, mompelend dat ze het begreep, maar niemand anders wilde dan mij Ik wist weer niet wat antwoorden.

En ik wist dat Lara, eenmaal ze haar zinnen ergens op had gezet, daar ook niet meer van af week; in heel mijn leven als vader heb ik haar maar 2 keer van gedachten weten te veranderen, dit zou de derde keer moeten worden Lara had kennelijk mijn gedachtengang door want ze had zich los gemaakt en had haar handjes om mijn half slappe penis geplooid.

Met een ruk liet ik mijn gedachten weer ordenen als ik het gevoel gewaar werd En niet alleen haar handjes, ze zat me gewoon te pijpen! Ik voelde me trillen, want ze deed het verdorie wel heel erg goed. Toch moest ik haar doen stoppen, want met elke pijpbeweging ebde mijn eigen tegenstand weg. Ik slaagde er toch in haar omhoog te trekken.

Nu hou ik vreselijk veel van sex en er gaat geen dag voorbij dat ik met mezelf bezig bent. Maar ik heb nog geen andere vent gehad ,maar verlang ernaar. Maar ik wil mijn zoontje niet kwetsen. Maar hij word ook rijper en ik merk dat hij veel met zijn pik speelt. S,Avond op de bank zie ik hem met zijn hand in zijn slip zitten en merk als ik stiekem schuin kijkt dat hij een stijve heeft. Dan liet ik ook weer mijn hand tussen mijn benen verdwijnen en streelde mijn lippen ,die al zeik nat waren.

Nu ging er bij mij gelijk een lichtje branden , zal hij er aan toe wezen. Ik vroeg ook op een keer of hij nu een stijve had.

Ja hoor mam en hij haalde hem zo uit zijn broek en liet hem zien. Jemus wat een mooie pik had hij. Lekkere paarse eikel erop en een cm of 16 lang. Nu had ik al wel een beetje iets bij hem gemerkt als ik een beetje dronken thuis kwam. Dan brengt hij mij naar bed en kleed mij uit en ik slaap dan heerlijk. Maar ik had toch altijd de volgende dag dat mijn slipje niet goed meer zat.

Hij zal mij toch niet aan mijn kutje zitten ,dacht ik. Wel nee ,jij met die rare gedachtens altijd. Dat komt omdat je zelf zo geil bent en denk er dan van alles van. Nou ik moet toch van de week naar een verjaardag en zal hem op de proef stellen. Ik kleden mij er op en trok mijn kleinste string aan ,bekkek mijn eigen zo voor de spiegel. Aan weerskanten kwamen mijn lippen er uit. Lekker die string in mijn spleet ,als hij dat ziet moet hij wel geil worden. Maar ik mocht niet te ver gaan ,het is mijn zoontje.

Ik ging die avond eerder dan normaal naar huis. Het duizelde in mijn hoofd hoe ik verder daar mee moet. Ik ging naar huis en ik deed net of ik flink aangeschoten was. Hij opende de deur. Hoi mam,en hielp mij naar binnen.

Ik sloeg een beetje wartaal uit ,en hield mij erg slap. Kom mam ga op de bank zitten. Ik plofte erop en ik zorgde dat hij mijn string kon zien met mijn lippen eruit. Die had ik daar op de wc nog even gauw zo gedaan. Moet ik wat doen mam. Ik bromde wat en probeerde mijn benen op de bank te krijgen. Wach maar mam doe ik wel voor je. Hij pakte mijn benen en zag wel dat mijn slipje er tussen zit. Hij legde mijn benen neer en zijn hand legde hij boven mijn knie.

Ik mompelde wat en zijn hand ging hoger. Ik voelde mijn buik kriebelen en mijn lippen wilde uit mijn string springen. Ze gloeide van het geil en nu zijn hand hoger ging werd het alleen maar erger. Gaat het mamm,en ik voeldedat hij met zijn vingers over mijn string streek. Ohhh ik gil het zowat uit ,wat word ik hier geil van. Ik wachte of hij mijn string opzij zal schuiven ,maar nee. Hij streek mijn lippen die er uit puilde en af en toe met zijn vingers door mijn spleet waar mijn string inzit.

Mam moet ik je verder uitkleden? Ik mompelde weer wat en hij trok mijn rokje uit en later mijn b-h. Hij rommeld met mijn b-h en voorzichtig deed hij hem af en ik voelde dat hij even aan mijn tepels kwam. MMMMM wat lekker ,en wreef erover heen. Mijn tepels priemde naar voren en de rillingen van genot trok door mijn lijf.

Wat zal ik nu eigenlijk graag wuillen dat hij nu even verder ging. Maar verder dan mijn tepels en mijn lippen te strelen ging hij niet. Na die avond dacht ik er steeds aan. Ben ik nu te ver gegaan met hem ,hij weet nog niks van sex. Zal hem maar eens wat voorlichting geven deze week.

Toen hij weer in zijn broek op de bank zat ,durfde ik hem aan te spreken. Alex ,ik zie je altijd dat je met je pik speeld,ruk je soms Ja mam ,maar niet hier he. Nou in het bad he. Doen alle jongens op school hoor. Ja dat weet ik wel ,maar weet je wel hoe of wat van sex af.

Ja mam van die films en foto,s ,maar niet in het echt. Ben je nieuwsgierig hoe dat gaat in het echt. Hoe een kutje eruit ziet en wat ervan komt als je met een meisje neukt. Nee dat had hij niet. Weet je wat , we bekijken een porno film en dan leg ik je alles uit wat ze doen en hoe dat gaat.

Die dag was ik erg nerveus,hoe moet ik beginnen en wat zal hij ervan denken. Ik starte de film en hij keek hoe zij gebeft werd. Kijk Alex , nu likt hij haar op haar clitje. Dat vinden rouwen heel lekker zo op haar genots knopje gelikt te worden. Ja mam ,maar wat is een clitje?

Is dat niet vies on zo aan haar kutje te likken? Ze pijpte hem en daar wist hij wel meer van , dat hij spuit. Spuit jij ook al? We keken verder en dat we klaar waren zat ik met een natte kut van heb ik jouw daar. Ja natuurlijk ,alle vrouwen hebben er een. De een wat groter dan de ander. Is tie van jouw ook groot? Nee ik heb niet zo,n grote ,een gemiddelde. Mag ik hem eens zien. Ja Alex dat is wel een beetje raar he. Waarom ,ik wil dat wel eens in het echt zien.

Ja maar moet ik ,je moeder , nu jouw in haar kutje laten kijken.

Stel zoekt stel voor sex bi sexe

Nee dat had hij niet. Weet je wat , we bekijken een porno film en dan leg ik je alles uit wat ze doen en hoe dat gaat. Die dag was ik erg nerveus,hoe moet ik beginnen en wat zal hij ervan denken.

Ik starte de film en hij keek hoe zij gebeft werd. Kijk Alex , nu likt hij haar op haar clitje. Dat vinden rouwen heel lekker zo op haar genots knopje gelikt te worden. Ja mam ,maar wat is een clitje? Is dat niet vies on zo aan haar kutje te likken? Ze pijpte hem en daar wist hij wel meer van , dat hij spuit. Spuit jij ook al? We keken verder en dat we klaar waren zat ik met een natte kut van heb ik jouw daar.

Ja natuurlijk ,alle vrouwen hebben er een. De een wat groter dan de ander. Is tie van jouw ook groot? Nee ik heb niet zo,n grote ,een gemiddelde. Mag ik hem eens zien. Ja Alex dat is wel een beetje raar he. Waarom ,ik wil dat wel eens in het echt zien. Ja maar moet ik ,je moeder , nu jouw in haar kutje laten kijken. Jij ziet toch ook vaak mijn pik. Ja dat is wat anders en ik keek hem zo aan.

Nou weet je wat schat 1x dan. Kom maar bij me zitten. Nerveus deed ik mijn rok omhoog en trok mijn slipje opzij. Mijn drijf natte kut glom tegen je aan. Moet je boven in mam haar kutje kijken dan zie je dat knopje. Ik trok mijn natte lippen van elkaar en wees met mijn mmiddelvinger mijn clit aan. Oh ja zei hij , dat knopje mam is dat een clitje. Ja jongen en dat is nu wat je op films ziet waar ze aan likken. Ik voelde zijn hand op mijn dijen en voor ik er erg inhad wees hij met zijn vinger o mijn clitje.

Ik veerde op,ohhhh die vinger op mijn clit. Ik liet mijn lippen schieten en deed gauw nmijn slip ervoor. Zo jongen dat weet je nu ook weer. Het was een maand later dat ik weer naar een feestje was geweest en ik had mijn plan alweer klaar. Ik merkte dat ik het zelf geil vind om hem op te winden. Ik strompelde binnen en liep slingerend naar de slaapkamer.

Hij volge mij trouw. Kom mam ga liggen zal ik je uit kleden. Ohh wat lief van jouw ,als ik jou niet had. Trek alles maar uit hoor. Mijn rok en blouse was gauw uit en nu deed hij mijn b-h af. Weer zat hij aan mijn tepels. Zo goed mam ,en hij bleef over mijn tepels strijken. Ik voelde mij geiler worden. Hij bukte zich en ik voelde zijn mond ok mijn tepel heen. Ohh mijn god , hij gaat me tepels likken. Zijn warme tong gleed er over heen. Ohh ik kom bijna al klaar ,maar ik mag niks laten merken.

Mijn sappen stroomde uit mijn kutje en even daarna voelde ik zijn hand tussen mijn string gaan. Ohh nee dit mag ik niet toe laten , hij is nog zo jong ,en mijn zoontje. Zijn vingers gleden makkelijk in mijn natte spleet en hij zocht mijn clitje.

Ohhh ik lag te kronkelen op het bed maar moet mij inhouden. Hij gleed erin en ik kwam spontaan klaar. Ik gromde en hij schrok even maar ging weer verder. Het sopte tussen mijn lippen. Hij ging overeind en ik lag nog na te genieten van dat klaar komen Ik zag door mijn spleetjes dat hij zijn broek uit trok. Ik zag zijn pik ui zijn slip komen en ik gilde het bijna uit , wat een lekkere pik. Hij ging zachtjes tussen mijn benen in en duwde mijn benen wijder uit elkaar ,waar ik aan mee werkte.

Zal hij mij gaan neuken ,nee toch. Ohh wat moet ik doen ,het spel stoppen. Mar ik was zelf zo geil en die mooie pik vlak bij mijn kutje.

Ik wachte en heel voorzichtig voelde ik zijn lekkere pik bij mij naar binnen glijden. Hij stond op zijn handen boven mij zonder dat hij mijn lijf aanraakte. Verder en diepper voelde ik zijn pik gaan. Ohhh wat een heelijk gevoel zo,n strakke pik in mijn rijpe kut.

Met lange halen gleed hij erin en eruit Mijn lippen omsloten zijn pik lekker en ik moet mijn ogen dicht houden.

Zijn stoten waren als vlijm scherpe prikken in mijn buik. Ik wilde het uit gillen. Hij verhoogde zijn tempo en ik weet dat hij klaar gaat komen. Hij werd een beetje wild en hij raakte toch mijn kut met zijn schaambeen.

Ohh jaaa ,en hij drukte harder zijn pik erin. Ik kon mij niet stil houden en ik neukte even terug. Hij schrok ,hij dacht dat ik wakker werd en trok zijn pik eruit. Ohh wat jammer en ik greep hem beet en rukte aan zijn lul. Mam ,mam gaat het? Hij neukte mij nog een beetje na en ging naar de badkamer.

Hij maakte mij schoon met een handdoek en stopte mij onder de wol. Ohh wat een heerlijke beurt heeft hij kij gegeven. Dat warme zaad in mijn kutje. Hierna is het nog meer gebeurt. Dat was was ik al 3 keer.

Ik vroeg of ze dat ook met papa deed. Jij hebt wel erg veel van mij, zei ze toen. Nou, toen wist ik genoeg. We vonden het beide lekker dat ze aan me zat. Ik wist dat zij samen veel seks hadden. En ik had ook wel eens over seks met papa gedroomd.

Toen mijn moeder en ik weer eens samen lekker intiem waren vroeg ik hoe papa neukt. Als jij met papa wilt neuken, wil papa dat vast met jou, zei mijn moeder. En een tijdje geleden was het moment dus daar. Mijn moeder begon me te vingeren, eerst alleen in me kutje en later tegelijk in me kontje. Zij nam papa's pik in de mond. En op een gegeven moment zei ze dat ik dat maar moest doen. Dat vond ik doodeng. Maar deed het toch. Het smaakt gek en geil tegelijk.

Terwijl ik papa pijpte ging mijn moeder me beffen, waar ik al vaker van had genoten. Mijn moeder bepaalde het moment dat ik klaar was om geneukt te worden. Ze legde me op de rug, benen wijd, pakte papa's pik en leide zijn pik zo mijn zeiknatte kutje in. Ik kreeg het gevoel dat ik flauw zou vallen, zo geil voelde dat. Hij maakte steeds natter en natter. Mijn moeder maakte ondertussen mijn kontje klaar.

Toen mijn papa bijna zijn lading zaad in me kutje spoot en dat op het laatste moment in kon houden kreeg hij opdracht verder te gaan, zodat me zeiknatte kutje voor haar was om te likken. Papa's pik ging net zo makkelijk in mijn donkere grotje. En het zelfde gevoel kwam weer op als toen hij me kutje begon te neuken. Na een tijdje stevig in me kontje geneukt te zijn wilde papa zijn meisje ook wel proeven. Papa ging op de grond, mama op zijn pik en ik met me kutje en kontje op zijn mond.

Hij likte beide gaatjes. En ik zat te gillen. Had niet eens in de gaten dat mama van gaatje wisselde. Na een tijdje gaf mama papa opdracht om me helemaal gek te neuken, wisselend in beide gaatjes en me helemaal vol zaad te pompen.

De ene na de andere orgasme gierde door me buikje. Mijn gegil werd gesmoord doordat mijn moeder mij haar zeiknatte kut liet likken. Dikke klodders zaad vlogen diep me kutje in. Helemaal afgepeigerd lag ik de trillen van geilheid.Ballbusting vind Dirk Geil! Mijn verledelijke dochter van 14 jaar Categorie: Zij wordt dit jaar 14, en net als haar moeder is ze een grote, slanke meid met toch wel al behoorlijke borsten.

Geen wonder, want alle vrouwen in Ann mijn vrouw haar familie hebben een ferm koppel tieten. Zelf ben ik ook geen kleintje, en al is er altijd een buikje geweest, ik ben groot, redelijk breedgeschouderd en heb blauwe ogen met blond haar En mijn dochter heeft die geërfd, waardoor ze een verrukkelijke combinatie van ons beiden geworden is.

Qua sex zijn mijn vrouw en ik zeer vrij van geest; er gaat geen week voorbij dat we niet lekker neuken, en hoewel ik me er wat voor schaamde toen Lara eens binnen kwam toen ze nog jonger was, sta ik er niet meer bij stil als vroeger als ik Ann pakte aan het fornuis en ze nog geen 5 meter verder naar TV keek of op haar laptop bezig was.

Maar recentelijk merk ik dat ze nogal veel steelse blikken naar me werpt als ik voorbij kom, of wanneer ik thuis kom ze me wel erg innig knuffelt Het is zomer, een warme zomer, dus ik plaats ons zwembad in de tuin.

Ann en ik zitten lekker in het koele water, en zelfs daar durft het nog te heet zijn. Lara kan elk moment thuis komen, dus maken we er een vluggertje van als ik haar wil nemen. Ann is echter nog vruchtbaar, maar daar heeft ze wat op gevonden als we neuken, dan is het steevast anaal, waar ze dol op is. In harde vaart vul ik haar stevige kontje in het zwembad, en het klotsende water getuigt van onze vrijpartij. Maar dan is het tijd, en net als ik haar kontje volspuit, zien we de garagepoort opengaan, en Lara met haar fiets binnen komen.

Snel fatsoeneren we ons weer en stappen uit het bad, net op tijd voor Lara te begroeten. Ze heeft een kort zomerrokje aan, witte sokjes met een gehakte schoen met gesp, een rood bloesje die wat te klein lijkt te worden, en haar lange gouden lokken in een enkele losse staart gestoken. Net als we droog genoed zijn komt ze de tuin in en begroet ons met een knuffel.

Dan gaan moeder en dochter naar binnen, want Ann vertrekt enkele dagen naar haar zieke zuster in Nederland, terwijl ik op Lara zou passen. Maar dat was zo afgesproken, dus hebben we van de zonnige namiddag eerst genoten voor ze ging pakken. Nadat alles gepakt was en Lara verkleed had naar een jeans en losse girlie, vertrokken we naar de luchthaven.

Ann uitzwaaiend vertrok ze, en gaan Lara en ik een glas drinken voor we terug rijden. In de bar bespreken we alles wat we gaan doen terwijl ze weg is; Lara is nu met vakantie, en ik heb enkele dagen verlof genomen, dus terwijl ik klusjes zou doen, kon ze me helpen, maar als ze iets anders wilde gaan doen, moest ik het gewoon weten voor het eten en waar ze heen wilde. Blijven slapen bij een vriend in zat er niet in, dat wist ze goed genoeg. Vreemd genoeg leek haar dat niet te storen, en terwijl ze naast me zat en mijn arm vast nam, zei ze dat ze het heerlijk vond om eens alleen met mij te zijn.

Niet geheel zeker of ik dit dubbelzinnig op diende te nemen, liet ik na iets er op te zeggen. Terug thuis gekomen maakten we een kleine salade, en had ze zich weer verkleed; deze keer droeg ze een topj en een kort shortje die haar lange benen en haar borsten wel erg goed uit deden komen.

Meer nog, ze draaide, wiegde, en poseerde telkens, alsof ze me het hoofd op hol wilde doen slaan! Ik begon er erg ongemakkelijk door te worden, ze is nog altijd mijn dochter, hoe lekker ze er ook uit ziet.

Dus wanneer ze tijdens het eten me constant een inkijk lijkt te gunnen, besloot ik om maar gauw een koude douche te gaan nemen om mijn eigen opkomende lusten te verbannen, na het eten. Zo gezegd zo gedaan, dus ik de douche onder, terwijl Lara af zou ruimen. Maar de decolleté van mijn docher brandde in mijn hoofd, dus echt kalmeren deed ik niet.

Snel even rukken dus om er van af te geraken. Maar wanneer ik 10 minuten later onder de douche vandaan stap, bots ik bijna tegen lara op, die net komt plassen. Beide moeten we wel een erg serieuze blos hebben, maar die van mij is meer van woede dan van schaamte, want ze zit op haar ondergoed na zo goed als naakt op toilet! Ik hou het niet meer en vraag haar resoluut wat ze denkt te doen. Totaal onverwacht begint ze te lachen.

Ik ben je vader, dat hoort gewoon niet Ze is misschien maar 14, maar ze is al bijna 1, Ik hap naar adem, en voel mijn hersenen aan me ontglippen. Hoe ik het doe weet ik niet, maar ik pak haar armen vast en draai me om om haar aan te kijken. Lara was altijd een eigenwijs kind in de positieve zin, maar ook eentje die duidelijk vroeg rijp was. Wat moest ik nu antwoorden? Ik ben je vader! Het is de eerste keer in lange tijd dat ik Lara weet te huilen, en ik ben erg geschrokken erdoor.

Ik hoor altijd van jongens dat ik er lekker uit zie, zelfs mama zegt dat, maar het is jou dat ik het wil horen zeggen Ze wil weg, maar ze weet heel goed dat ik dat niet laat tot ze kalmeert. Ik heb Lara altijd geleerd eerlijk te zijn, dus kan ik dat maar beter ook doen. Ik voel mijn eigen geweten verstommen. Maar al zou ik her als man nog zo graag willen, ik kan mijn eigen dochter toch niet neuken?

Dan sloeg ze haar blik neer, mompelend dat ze het begreep, maar niemand anders wilde dan mij Ik wist weer niet wat antwoorden. En ik wist dat Lara, eenmaal ze haar zinnen ergens op had gezet, daar ook niet meer van af week; in heel mijn leven als vader heb ik haar maar 2 keer van gedachten weten te veranderen, dit zou de derde keer moeten worden Lara had kennelijk mijn gedachtengang door want ze had zich los gemaakt en had haar handjes om mijn half slappe penis geplooid.

Met een ruk liet ik mijn gedachten weer ordenen als ik het gevoel gewaar werd En niet alleen haar handjes, ze zat me gewoon te pijpen! Ik voelde me trillen, want ze deed het verdorie wel heel erg goed.

Toch moest ik haar doen stoppen, want met elke pijpbeweging ebde mijn eigen tegenstand weg. Ik slaagde er toch in haar omhoog te trekken. Nu hou ik vreselijk veel van sex en er gaat geen dag voorbij dat ik met mezelf bezig bent. Maar ik heb nog geen andere vent gehad ,maar verlang ernaar.

Maar ik wil mijn zoontje niet kwetsen. Maar hij word ook rijper en ik merk dat hij veel met zijn pik speelt. S,Avond op de bank zie ik hem met zijn hand in zijn slip zitten en merk als ik stiekem schuin kijkt dat hij een stijve heeft.

Dan liet ik ook weer mijn hand tussen mijn benen verdwijnen en streelde mijn lippen ,die al zeik nat waren. Nu ging er bij mij gelijk een lichtje branden , zal hij er aan toe wezen.

Ik vroeg ook op een keer of hij nu een stijve had. Ja hoor mam en hij haalde hem zo uit zijn broek en liet hem zien. Jemus wat een mooie pik had hij. Lekkere paarse eikel erop en een cm of 16 lang. Nu had ik al wel een beetje iets bij hem gemerkt als ik een beetje dronken thuis kwam. Dan brengt hij mij naar bed en kleed mij uit en ik slaap dan heerlijk.

Maar ik had toch altijd de volgende dag dat mijn slipje niet goed meer zat. Hij zal mij toch niet aan mijn kutje zitten ,dacht ik. Wel nee ,jij met die rare gedachtens altijd. Dat komt omdat je zelf zo geil bent en denk er dan van alles van.

Nou ik moet toch van de week naar een verjaardag en zal hem op de proef stellen. Ik kleden mij er op en trok mijn kleinste string aan ,bekkek mijn eigen zo voor de spiegel. Aan weerskanten kwamen mijn lippen er uit. Lekker die string in mijn spleet ,als hij dat ziet moet hij wel geil worden. Maar ik mocht niet te ver gaan ,het is mijn zoontje. Ik ging die avond eerder dan normaal naar huis. Het duizelde in mijn hoofd hoe ik verder daar mee moet.

Ik ging naar huis en ik deed net of ik flink aangeschoten was. Hij opende de deur. Hoi mam,en hielp mij naar binnen. Ik sloeg een beetje wartaal uit ,en hield mij erg slap. Kom mam ga op de bank zitten. Ik plofte erop en ik zorgde dat hij mijn string kon zien met mijn lippen eruit. Die had ik daar op de wc nog even gauw zo gedaan. Moet ik wat doen mam. Ik bromde wat en probeerde mijn benen op de bank te krijgen. Wach maar mam doe ik wel voor je. Hij pakte mijn benen en zag wel dat mijn slipje er tussen zit.

Hij legde mijn benen neer en zijn hand legde hij boven mijn knie. Ik mompelde wat en zijn hand ging hoger. Ik voelde mijn buik kriebelen en mijn lippen wilde uit mijn string springen. Ze gloeide van het geil en nu zijn hand hoger ging werd het alleen maar erger.

Gaat het mamm,en ik voeldedat hij met zijn vingers over mijn string streek. Ohhh ik gil het zowat uit ,wat word ik hier geil van. Ik wachte of hij mijn string opzij zal schuiven ,maar nee. Hij streek mijn lippen die er uit puilde en af en toe met zijn vingers door mijn spleet waar mijn string inzit. Mam moet ik je verder uitkleden? Ik mompelde weer wat en hij trok mijn rokje uit en later mijn b-h. Hij rommeld met mijn b-h en voorzichtig deed hij hem af en ik voelde dat hij even aan mijn tepels kwam.

MMMMM wat lekker ,en wreef erover heen. Mijn tepels priemde naar voren en de rillingen van genot trok door mijn lijf.

Wat zal ik nu eigenlijk graag wuillen dat hij nu even verder ging. Maar verder dan mijn tepels en mijn lippen te strelen ging hij niet. Na die avond dacht ik er steeds aan. Ben ik nu te ver gegaan met hem ,hij weet nog niks van sex. Zal hem maar eens wat voorlichting geven deze week.

Toen hij weer in zijn broek op de bank zat ,durfde ik hem aan te spreken. Alex ,ik zie je altijd dat je met je pik speeld,ruk je soms Ja mam ,maar niet hier he. Nou in het bad he. Doen alle jongens op school hoor. Ja dat weet ik wel ,maar weet je wel hoe of wat van sex af. Ja mam van die films en foto,s ,maar niet in het echt.

Ben je nieuwsgierig hoe dat gaat in het echt. Hoe een kutje eruit ziet en wat ervan komt als je met een meisje neukt. Nee dat had hij niet. Weet je wat , we bekijken een porno film en dan leg ik je alles uit wat ze doen en hoe dat gaat.

Die dag was ik erg nerveus,hoe moet ik beginnen en wat zal hij ervan denken. Ik starte de film en hij keek hoe zij gebeft werd. Kijk Alex , nu likt hij haar op haar clitje. Dat vinden rouwen heel lekker zo op haar genots knopje gelikt te worden. Ja mam ,maar wat is een clitje? Is dat niet vies on zo aan haar kutje te likken?

Ze pijpte hem en daar wist hij wel meer van , dat hij spuit. Spuit jij ook al? We keken verder en dat we klaar waren zat ik met een natte kut van heb ik jouw daar. Ja natuurlijk ,alle vrouwen hebben er een. De een wat groter dan de ander. Is tie van jouw ook groot? Nee ik heb niet zo,n grote ,een gemiddelde. Mag ik hem eens zien. Ja Alex dat is wel een beetje raar he. Waarom ,ik wil dat wel eens in het echt zien.

Ja maar moet ik ,je moeder , nu jouw in haar kutje laten kijken.


Dan brengt hij mij naar bed en kleed mij uit en ik slaap dan heerlijk. Maar ik had toch altijd de volgende dag dat mijn slipje niet goed meer zat. Hij zal mij toch niet aan mijn kutje zitten ,dacht ik. Wel nee ,jij met die rare gedachtens altijd.

Dat komt omdat je zelf zo geil bent en denk er dan van alles van. Nou ik moet toch van de week naar een verjaardag en zal hem op de proef stellen. Ik kleden mij er op en trok mijn kleinste string aan ,bekkek mijn eigen zo voor de spiegel. Aan weerskanten kwamen mijn lippen er uit.

Lekker die string in mijn spleet ,als hij dat ziet moet hij wel geil worden. Maar ik mocht niet te ver gaan ,het is mijn zoontje.

Ik ging die avond eerder dan normaal naar huis. Het duizelde in mijn hoofd hoe ik verder daar mee moet. Ik ging naar huis en ik deed net of ik flink aangeschoten was. Hij opende de deur. Hoi mam,en hielp mij naar binnen. Ik sloeg een beetje wartaal uit ,en hield mij erg slap. Kom mam ga op de bank zitten. Ik plofte erop en ik zorgde dat hij mijn string kon zien met mijn lippen eruit.

Die had ik daar op de wc nog even gauw zo gedaan. Moet ik wat doen mam. Ik bromde wat en probeerde mijn benen op de bank te krijgen. Wach maar mam doe ik wel voor je. Hij pakte mijn benen en zag wel dat mijn slipje er tussen zit.

Hij legde mijn benen neer en zijn hand legde hij boven mijn knie. Ik mompelde wat en zijn hand ging hoger. Ik voelde mijn buik kriebelen en mijn lippen wilde uit mijn string springen. Ze gloeide van het geil en nu zijn hand hoger ging werd het alleen maar erger. Gaat het mamm,en ik voeldedat hij met zijn vingers over mijn string streek. Ohhh ik gil het zowat uit ,wat word ik hier geil van.

Ik wachte of hij mijn string opzij zal schuiven ,maar nee. Hij streek mijn lippen die er uit puilde en af en toe met zijn vingers door mijn spleet waar mijn string inzit. Mam moet ik je verder uitkleden? Ik mompelde weer wat en hij trok mijn rokje uit en later mijn b-h. Hij rommeld met mijn b-h en voorzichtig deed hij hem af en ik voelde dat hij even aan mijn tepels kwam. MMMMM wat lekker ,en wreef erover heen. Mijn tepels priemde naar voren en de rillingen van genot trok door mijn lijf. Wat zal ik nu eigenlijk graag wuillen dat hij nu even verder ging.

Maar verder dan mijn tepels en mijn lippen te strelen ging hij niet. Na die avond dacht ik er steeds aan. Ben ik nu te ver gegaan met hem ,hij weet nog niks van sex. Zal hem maar eens wat voorlichting geven deze week. Toen hij weer in zijn broek op de bank zat ,durfde ik hem aan te spreken. Alex ,ik zie je altijd dat je met je pik speeld,ruk je soms Ja mam ,maar niet hier he. Nou in het bad he. Doen alle jongens op school hoor. Ja dat weet ik wel ,maar weet je wel hoe of wat van sex af.

Ja mam van die films en foto,s ,maar niet in het echt. Ben je nieuwsgierig hoe dat gaat in het echt. Hoe een kutje eruit ziet en wat ervan komt als je met een meisje neukt. Nee dat had hij niet. Weet je wat , we bekijken een porno film en dan leg ik je alles uit wat ze doen en hoe dat gaat.

Die dag was ik erg nerveus,hoe moet ik beginnen en wat zal hij ervan denken. Ik starte de film en hij keek hoe zij gebeft werd. Kijk Alex , nu likt hij haar op haar clitje. Dat vinden rouwen heel lekker zo op haar genots knopje gelikt te worden. Ja mam ,maar wat is een clitje? Is dat niet vies on zo aan haar kutje te likken?

Ze pijpte hem en daar wist hij wel meer van , dat hij spuit. Spuit jij ook al? We keken verder en dat we klaar waren zat ik met een natte kut van heb ik jouw daar. Ja natuurlijk ,alle vrouwen hebben er een. De een wat groter dan de ander. Is tie van jouw ook groot? Nee ik heb niet zo,n grote ,een gemiddelde. Mag ik hem eens zien. Ja Alex dat is wel een beetje raar he. Waarom ,ik wil dat wel eens in het echt zien. Ja maar moet ik ,je moeder , nu jouw in haar kutje laten kijken.

Jij ziet toch ook vaak mijn pik. Ja dat is wat anders en ik keek hem zo aan. Nou weet je wat schat 1x dan. Kom maar bij me zitten. Nerveus deed ik mijn rok omhoog en trok mijn slipje opzij. Mijn drijf natte kut glom tegen je aan. Moet je boven in mam haar kutje kijken dan zie je dat knopje. Ik trok mijn natte lippen van elkaar en wees met mijn mmiddelvinger mijn clit aan. Oh ja zei hij , dat knopje mam is dat een clitje. Ja jongen en dat is nu wat je op films ziet waar ze aan likken.

Ik voelde zijn hand op mijn dijen en voor ik er erg inhad wees hij met zijn vinger o mijn clitje. Ik veerde op,ohhhh die vinger op mijn clit. Il se peut qu'elles fassent partie de vos voisines ou des gens que vous connaissez. Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes? Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ».

Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire?

Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince.Kontvingeren oma neukt tiener

  • Zeik natte kut moeder leert dochter neuken
  • Ohh jaaa ,en hij drukte harder zijn pik erin.
  • Zeik natte kut moeder leert dochter neuken
Nuru massage noord holland dikke tetten films


Prive erotiek neukdate gezocht


Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal.

Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince.

Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. Mama heeft nu meteen een harde lul nodig.

Kale knikker neukt met zijn rijpe tante. Oma Erna stelt harig kutje beschikbaar aan jonge boer. Mijn nieuwe stiefmoeder wil met me neuken. Oma vult pensioentje aan met seks avontuurtje. Rijpe cougar Heidi met een ongeschoren kut geneukt. Harige moeder belt haar zoon voor een full body massage. Diep en hard in een harige huismoeder. MILF spoelt haar behaarde kut. Mature scheert kut met een lul in haar bips.

Het harige kutje van Dani is toe aan een ervaren pik. Oma krijgt een uit de hand gelopen massage van kleinzoon. Harige stiefmoeder helpt een jonge lul aan een zaadlozing. De timmerman heeft het juiste gereedschap meegenomen. Opgewonden oma kan niet van de jonge klusjesman afblijven.